![]() |
Dlaczego pisze się murzyn przez "rz"?
bo się odmienia na czarny. Przychodzi małe dziecko bez rączek do mamusi i pyta czy może wziąć ciastko. Mama mu pozwala, na to dziecko: "mamo ale nie mam rączek i nie sięgnę", a mama: "nie ma rączek, nie ma ciasteczek". |
Grupka osób stoi w windzie, nagle od jednego gościa z rogu zaczyna ordynarnie jebać, więc pytają:
-przepraszam, czy pan się zesrał? -tak, a co? hiehiehie. |
Czemu zydowka nigdy nie widziala sw.Mikolaja?
Bo mijali sie w kominie. Ile sra murzynka? 9 miesiecy. Idzie murzyn z papuga na ramieniu i typ sie go pyta czy potrafi gadac,a papuga odpowiada "nie wiem dopiero go kupiłem". Ile zydow miescy sie w wiaderku? -20 szufelek. Dlaczego Cygan-noworodek dostaje po urodzeniu dwa klapsy? Pierwszy aby zaczal oddychac a drugi zeby oddal zegarek lekarza. Idzie murzyn do sklepu kupic buty. Wybierajac jakies podchodzi do kasy chcac dokonac zakupu kapci za 199 zlotych,daje 'dwusetke' po czym kasjer mowi - Zlotowka reszty dla Pana. - Dziekuje . - Nie dla ciebie, dla Pana. rasizm jest zuy |
@up
Jest 4 nad ranem a mnie najbardziej roz*****o to, że noworodkom daje się klapsa, żeby zaczęły oddychać. hahahaha |
Co jest czerwone i szkodzi na zęby?
Cegła. Co to jest białe, duże i jak zjesz to umrzesz? Lodówka. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |