![]() |
@kacperka
to raczej było do doskonałego xD |
Właśnie daje przykład...A po co nam taki członek, który wbija się na respa i go wybija i jeszcze wyzywa potem? To mamy brać takich ludzi, którzy psują ocenę gildii?
|
Cytuj:
|
@kacperka
tak to bylo do doskonalego;p moj blad ze nie zaadresowalem ale myslalem ze wiadomo :D |
W takim razie
Cytuj:
|
Omg...
To że polak to nie możemy go tykać? Jak by np zajebał ci mame to byś go nie bił?... Pff taki cwany jestes to dawaj 1 vs 1 k?;x ( oczekuje bluzgów z twojej strony ) |
Czerwona twarzy zamilcz , takie solo zebyscie przyszli w 5 a 2 nie mam eq na tym charze, i siedz tam ...
|
@up
A co oddałeś dla br all?:X |
@up
Oddali ciebie do sierocińca, że takie podejście do ludzi masz? :( Naucz się pisac i wróc. |
@pomidor
a) Ja tam wole miec miesnie niz byc gubasem a pomidory sa zwykle szersze niz wyzszeB) b)nie z przymiotnikami pisze sie osobno np. nieladny, niemadry8o c)ciekaw jestem kto sie pod tym nickiem ukrywa:) d)papa |
@pomidor
a) Ja tam wole miec miesnie niz byc gubasem a pomidory sa zwykle szersze niz wyzszeB) b)nie z przymiotnikami pisze sie osobno np. nieladny, niemadry c)ciekaw jestem kto sie pod tym nickiem ukrywa:) d)papa sry za double |
nie pouczaj pomidora bo nie masz lat, tylko idz do lasu po poziomki xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@pomidor Co jest niepoprawne w moim nicku? Ze jest z malej literki? ... twój tez. |
@pomidor
Załóż swój temat i w nim śmiec,a nie nam spamujesz w każdym. Nic nigdy nie osiągniesz/osiągnąłeś, więc nie masz nawet po co tu gadac bo twojego noobowskiego, żulowatego gadania nikt nie ma zamiaru słuchac. A jak jesteś taki wielki to pokaż fote. |
:)
nie podoba to nie czytaj a jak twoje dziewczynki spamuja i pisze suchary to jest dobrze? jeszcze nie masz admina forum ani nic wiec nie rozkazuj |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:15. |