![]() |
@greg007: Zastanawiałeś się czemu nie znalazłeś odpowiedzi? Nie wiadomo kiedy dokładnie będzie, tak trudno się tego domyślić?
@Shanek: 9 strona tematu, post #83 to moje tłumaczenie, które w chwili obecnej znajduje się już prawie wszędzie. Gdybyś go szukał, znalazłbyś je. |
Cytuj:
Musisz być ślepy, 2 strony tremu: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=248 |
Cytuj:
...jak ktoś już napisał... :] A co do balansowania profesji to mam nadzieję, że nie będą nic ujmować rycerzom i paladynom, tylko jak już to zajmą się ulepszeniem postaci magicznych. Ale wszystko się okaże w grudniu... albo w już piątek 8o |
Narazie jeszcze malo wiadomo temat balansacji narazie mnie nieobchodzi ,bo zawsze gralem paladynem i grac bede .Farmy ciekawi mnie tylko gdzie one beda czy powstana jakies specjalne nowe wyspy, aa i oczywiscie odrazu licytuje domek nad morzem xD
|
Ja już osobiście nie mogę się tej aktualizacji doczekać. Gram druidem a jak napisano to druid zyska najwięcej. czekam z niecierpliwością na ogłoszenie daty tego update...
|
Cytuj:
PS: czekam na update z nadzieją ze gracze idący z modą danego update'u wymiekną ;] |
Wszystko ładnie tylko nie podobają mi się te namioty nomadów, to zupełnie nie w stylu tej gry.:)
|
Sorki
Sorki ze to nie w tym temacie co trzeba ale nie wiem gdzie to napisac. Jest 18:44 i servy chyba sa OFF
|
Cytuj:
Znajdz se inną grę jak ci się nie podoba :baby: |
A mi się podobają farmy itp.
I WREŚCIE POLEPSZĄ MI MOJEGO DRUTA BO GRAĆ SIĘ NIE DA!!! |
Cytuj:
Ciekawe kiedy on będzie? Na pewno w zimę skoro to zimowy update :P |
Wszyscy mowia ze bedzie git ;d Zobaczymy jak bedzie update :D Moze bedzie lepiej moze gorzej...
|
Gralem na tescie i grafika jest duuuzo lepsza :D
|
bez...
[quote=EMbet;1729085]@greg007: Zastanawiałeś się czemu nie znalazłeś odpowiedzi? Nie wiadomo kiedy dokładnie będzie, tak trudno się tego domyślić?
@Shanek: 9 strona tematu, post #83 to moje tłumaczenie, które w chwili obecnej znajduje się już prawie wszędzie. Gdybyś go szukał, znalazłbyś j bez Paca nie dostaniesz sie na Edron (lol) |
I tak nie bedzie zle ale mogli by jeszcze bardziej poprawic grafike... i zmienic troche parametry w grze... zeby szybciej skille lecialy itp. PoZdRo...:D
|
:D:d
Mi sie podoba hehe.. kupie sobie domek na wsi xD
zobaczymy co z tego wyjdzie ...:p |
Teraz
Teraz wejscie do jaskiń , jaskinie , itp. beda lepsze spodobaly mi sie te wejscia i pajeczyny ;] zimowyupdate jest fajny :D:cup::cup:
|
Cytuj:
I w tym problem,zimy nie będzie i update też nie :D Zima w tym roku nie przyjdzie xD |
Update będzie 12.12.07
|
Jupiiiiiiii
.............
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |