![]() |
ja zauwazylem ze juz nie ma takich ostrych lagow ale jednak sa
|
Nie miałem lagów przez 2 dni :(
ale w sobote i to dziwo o 8 mam lagi ;( |
kto mial kicka w czwartek okolo 18?
|
multimedia olsztyn/jaroty
nowy laaag rekord
53797 ms ktos pisal ze cos robia ? ale chyba nie w ta strone chcialbym dodac ze zwykle posiadalem pingi na poziomie ~70 ms a jutro POI :(((( juz se poszedlem |
Prawdopodobnie zmienie na vectre, w mojej okolicy cieszy sie zaufaniem.
Multimedia to druga z głównych po vectrze sieci u nas w Olsztynie. Nic dziwnego więc ze polowa tu piszacych jest z warmi i mazur :) Gowno da dawanie im tracertow, bo tam niczego nie widac, ping jest normalny a lagi jak byly tak sa... Nie sadze zeby oni cokolwiek z tym zrobili :9 |
Dzwonili, prosili to dałam...tylko i tak to jest po chuju bo i tak mi nie odpowiadają na meile...porostu...N/C dla multiemdiX(X(X(X(
|
Cytuj:
|
multimedia olsztyn/jaroty
hahahah dzwoniliscie do nich ?
juz w menu powitalnym jest opcja na dzien dobry : awaria internetu wybierz 1 zbyt maly transfer wybierz 1 i na koniec nagroda !!!!!!! przepraszamy ale mamy awarie !!!! napewno nie od dzis xD hahaahah |
Cytuj:
Ciekawe tylko czy tą awarię zwalczą xD |
Kolejny dzien z lagami :] Dziekujemy Multimedii !!
Ciekawe kiedy to wkoncu naprawia.. -.- Awaria trwajaca 2 miesiace o/ TAK, U NICH JEST WSZYSTKO DOBRZE!!! Kolejny dzien, w ktorym w nic nie idzie pograc przez neta. Dziekujemy :] |
ja mogę jedynie was pocieszyć, że mi troszkę popuściło ;D więc może coś jednak zrobili te gamonie z multimedi xd, od 2 dni nawet poexpiłem troszkę
chociaż miałem stracha :p, ale zobaczymy jak długo to potrwa ;) |
Ja już nadzieję straciłem dawno..
@Co do osoby używającej chello, Rzecz tkwi w tym że chce miec rowniez kablowkę, a vectra ma dosyc tanie uslugi. Na zablokowane ip najlepszy jest reset routera :) Lagi byly i beda bo oni nic z tym zrobic nie maja zamiaru ;) |
mi sie wydaje ze do updatu bedziemy miec lagi a po lagi sie skoncza
|
Do update jeszcze trochę czasu...a ja bym pograła puki mam wolne w pracy.......
|
ta wczoraj i przedwczoraj bylo dobrze dzis od rana lagi ;/
|
u mnie lagi już wyraźnie mniejsze :) rano i po południu da się grać wieczorem już trochę większe są
|
Ja mam tak samo jak wszyscy jestem z lubelszczyzny dzwonilem do tych palacow a oni odparli na to ze jaka mam predkosc sciagania
powiedzalem 100-110kb/s mam neta 1mb powiedzieli mi ze to prawidlowy transfer i nic niemaja w tej sprawie do powiedzenia wszystko powinno byc tak jak nalezy, a jest zupelnie inaczej transfer fakt mam taki sam jak kiedys ale :B) - Otwieranie stron www szkoda gadac do 2 min (allegro 12 sek :D ) -Tibia ( w dzien lagi ze szkoda gadac po 22 do 6 dosyc znosnie 0 kickow ) i tak mogl bym wiliczac dalej ale to te 2 ktore przyszly mi do glowy =/ Macie jakis pomysl co zrobic zeby bylo jak kiedys ;( |
Nie mamy pomyslu, bo mamy taki sam problem jak ty, tylko ze u mnie ze stronami wszystko dobrze, a tibia laguje :)
|
@up, same ;)
|
Spokojnie ludzie ja już nie mam lagów.
Jestem z Olsztyna. Może robią pokolei najpierw olsztyn później ... itp itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |