![]() |
Ej boże boże ;)
Ludzie ludzie, czy wy myślicie, że to będzie takie piekne?
Cipsoftowi chodzi o to aby ludzie myśleli w ten sposób: "Ale ten knight głupi, ale ten pall beznadziejny, mamo mamo daj na pacc, bo robie druida i koniecznie zapłać za nesotrade!!!!!!":D:D:D:D:D:D:D:D |
Jak ma sie sprawa z exura i nowym czarem leczacym knighta? Zastanawiam sie czy sprzedac soft bootsy...
|
Cytuj:
Co do wyglądu, to wyglądają jak zwykłe kamyki "emeraldy, rubiny" tylko, że połyskują (świecą gwiazdki), zaraz może wejdę na ts to zrobię Ci screena. Cytuj:
I tak będzie wszystko zmienione, po to jest test server, aby wytworzyć jakąś równowagę pomiędzy atakami. |
Cytuj:
Mana na promocji rosnie po 2 co 5 sec. gzgz |
O juz wiem jak beda expic hlvowi knighci!:
1 Nakupuja energy ringow 2 Kupia w chuj tanich manafluidow ktore sa tansze o 2x niz health potiony 3 Beda uzupelniac mane tanio jak trzeba to troche zycia.. To moze zrobimy tak: Pozbawimy w ogole knighta teraz ataku. Cipsoft nie mysli! Bp mf wystarcza teraz pallkom na caly dzien expienia z tymi gownianymi spearami a my rycerze caly czas w zwarciu leczymy sie. Nie wiem jak wam ale ja(78k) jestem na drag huncie na 0 albo nie wielki +. Teraz bede na - caly czas ? Co mam juz stawiac bota na rotach bo mam wszedzie waste? chujnia ;/ |
Popieram pana 2x up..co wy tak kur*a panikujecie, jak byl update z Liberty bay i massive water elementala mozna bylo summonowac i walil on po 700+ wszyscy zajarani byli i co... weszlo ? -.- W ostatnim upie jak 150 sroce walili po 200 z mort hura wszyscy sorce plakali .. skonczylo sie tak zle ? -.- te life eliksiry musza byc tansze bo to bedzie nonsens tylko to wystarczy wg mnie poprawic..bo reszta jest wyebysta nowe zywioly, klejnoty do broni, czary etc. Plx tańsze fluidy i up bedzie rox...ciekaw jestem cyz jakies monstery wejda ... :-)
|
Patrząc na ten forum, to poza kilkoma wyjątkami, szerzy się tu sam debilizm i nieumiejętność czytania ze zrozumieniem.
Mam pomysł jak CIPsoft mógłby, sie pozbyć tej całej rzeszy tibijskich debili, dzieci updatów itd.. Na jeden dzień TS-a ustawiliby, że Rycerze i Paladyni uderzają po 1000+, a madzy po 100. W tym momencie około 70% dzieciaków grajacymi magami skacze z mostu lub podcina sobie żyły. Na następny dzień sytuacja odwrotna i teraz to ciotki grające rycerzami i paladynami robią sobie harakiri. Happy end: CIpsoft wyrównuje profesje, a w Tibi gra około10-15 tys graczy, którzy grają i wybieraja profesje dla przyjemności, a nie dla nabijania jebanych cyferek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Brzydki wygląd UE, tylko to po przeczytaniu 28 stron zwróciło na mnie uwagę. Resztą się nie przejmuje, bo to tylko TS.
btw. i tak czekam na nowe światy :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@do poprzedniego posta: http://i233.photobucket.com/albums/e...-180221-75.jpg + Tylko magowie mogą zaczarować broń tymi kamyczkami, oraz nie wszystkie bronie da się zaczarować. btw. Serwer właśnie jest wyłączany, jakieś poprawki. |
18:15 Server is going down in 5 minutes.
Please log out. patch :< |
Cytuj:
|
Jezeli 2 z 3 nie beda dostepne dla kinow i bedzie taka sytuacja jak teraz to wiekszosc knightow przestanie grac=
-mniej kasy z paccow -summmer update 2008- znowu beda polepszac rycerzy |
Cytuj:
|
na tibia.de widzialem ss
jak heroic axe byl ice i bylo napisane "44: 18 ( nie wiem ile ) bla bla bla ze jest zaczarowany na lod i bylo tak (35 atk + 9 ice ) wiec ktos moze to wyjasnic ? czyli jezeli bd bic frost dragon z ice heroic axe to bedziemy mniej wchodzic niz ze zwyklego axe ? i na odwor bijac dl z tego bedziemy wiecej wchodzic ? i jeszcze jedno , czy widac np jak mam lodowy miecz to widac przy hicie w potworka cos lodowego ? |
heh widac ze drut juz nie bedzie mial zarobkow z robienia uhow bo nikt tego nie bedzie kupowac , mowcie wiecej na temat knightow bo widze tylko palki , sorki , druty a o knighcie zadnych screenow tylko kilka z exori gran , knight caly czas tak samo wali z broni czy powiekszyli/zmniejszyli obrazenia . Co do napojow leczacych jezeli nie beda tansze to bedzie lipa . ale i tak nie zrezygnuje z gry knightem chyba ze mnie lagi wykancza bo od jakiegos czasu sa :(
|
Cytuj:
osmieszasz sie moze jeszcze niech do dadza knightowi zeby mogl walic golden bow co?? jestes "tanker" i musisz stac przy potworze masz problem?? zrob pala a nie płaczesz |
Fajnie się zapowiada update, bardzo się ciesze z tego, że dużo ludzi przejdzie na druidów i sorków, chociaż niektóre expowiska się wyludnią :P
Bardzo lubię trudność w grze, gram tym knightem od ponad roku wiele razy byłem retired, więc praktycznie jakies 5 miesięcy i nigdy nie chciałem zmieniać swojego knighta na inną profesję, ponieważ ta właśnie trudność porywała mnie do gry :P Do wszystkich co tak płaczą, że to już koniec knighta: I git, będzie dla mnie mniejsza konkurencja ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |