![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja nie wiem jeszcze gdzie spędzę sylwka. Za wcześnie na jakiekolwiek plany :P
I mam wybite na to, co ktokolwiek o mnie pomyśli - napisze. @Down. Znudziło mi się "wyjebane", chciałem coś innego ;d |
Cytuj:
|
3 dni do sylwka xddd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(no kill mi plx, bo nie chce byc bluzgany za offtopowanie, ani za to, ze w bezsensowny sposob probuje uniknac offtopowania) Ale sie najebie xDDDDD |
No, petardy juz kupione :)
Nie wystrzelam chyba tego... Zaplacilem ponad 300€ @DOWN Bron Boze!! xD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Piwko (a może nawet i nie), cygarko i paru kolegów. Ot... |
Cytuj:
|
Ja tam kupie rakietkę za 19,99zł i styknie :p
|
Cytuj:
|
Zapewne impreza w towarzystwie satanistów, gdzie tanie wino leje się litrami, a kocie kości walają się po podłodze. Oczywiście w rytmach black i death metalu. O północy pójdziemy podpalić pobliski kościół, co by to fajerwerków nie zabrakło. Cała impreza zostanie zwieńczona czarną mszą w mojej piwnicy. Będzie super \m/
|
Cytuj:
Ja właśnie na taką się wybieram. W jakieś 15 osób w domu u kolegi. Jedyną moją obawą jest, że będzie mało dziewczyn : ( |
No i jak to mówią - chuj bombki strzelił. Ojciec się zgodził, macocha nie. Pogadam z nią jeszcze, ale raczej nic z tego.
Czyli zostaje odmrażać sobie dupę gdzieś u Mąki w podziemiach. |
Cytuj:
Napewno jakies benda ;) Mi ta jedna, ukochana zastepuje 300000 gosci, i hektolitry szampana na jakims gigantycznym balu. Wole spedzic z nia sylwestra, a do tego to swietna okazja na cos wiecej, tym bardziej ze jestesmy sami..!! Cytuj:
Tak btw. moja dziewczyna to Hiszpanka :) |
HISZPANKA :O ale pwn ! kurwa jak ja Ci zazdroszczę! :D ja spędzę sylwka z kilkoma kolegami i butelkami niezawodnej żubrówki :>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |