Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Tsunek 22-01-2008 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knobik (Post 1856107)
To sie akurat nie rymuje xddd
pzdr.

Co sie nie rymuje? czyta sie furejka wiec rym jest ;p

Kafffffar 22-01-2008 00:08

Moge jeszcze zrozumiec ,ze ktos na kogos wyzywa i jedzie po nim zeby go sprowokowac do wyjscia z pz itp ale jesli nie miesza sie w to nikogo z rodziny bo to juz grube przegiecie jest.

Fureyka nie widzialem jeszcze zeby ktos z Rise wyzywal na kogos rodzine.Jesli juz by to zrobil zostal by ostro zjechany napewno przeze mnie i pewnie tez przez wielu z Rise.

Fureyka 22-01-2008 00:09

Cytuj:

pzdr.

Jesli czytasz Furejka to chyba sie rymuje xd?

Edit:
Kafar poczytaj to forum, pojawiaja sie "ladne" bezpodstawne wrzuty, ale nvm sa ignorowane ^^.
Oczywiscie bluzgania rodziny nie lubie.

Tensz-in 22-01-2008 00:11

@Knobik
rymuje sie, ale ja tam nic do fureyki nie mam ;P

Rozne sie wypowiedzi zdarzaja od rise co nie znaczy ze kazdy z nas je popiera, ale Eternitas tez nie raz z pojedzie z grubej rury, chodz mam i tak nadzieje ze do poziomu Sylanusa nikt sie tam nie zniza.

Knobik 22-01-2008 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1856126)

dobra Furejka złodziejka !!!! jouł xD

0_7zglos_sie 22-01-2008 00:12

Cytuj:

pzdr.

Knobik-noobik tez sie nie rymuje ?? xd <LOL>

Llein 22-01-2008 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1856125)
Moge jeszcze zrozumiec ,ze ktos na kogos wyzywa i jedzie po nim zeby go sprowokowac do wyjscia z pz itp ale jesli nie miesza sie w to nikogo z rodziny bo to juz grube przegiecie jest.

Fureyka nie widzialem jeszcze zeby ktos z Rise wyzywal na kogos rodzine.Jesli juz by to zrobil zostal by ostro zjechany napewno przeze mnie i pewnie tez przez wielu z Rise.

Haha, od 80% członków Rise ciągle się słyszy teksty typu "twuj ociec czeka w wanie" czy też "ic opciongnij laskem starej".

Knobik 22-01-2008 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0_7zglos_sie (Post 1856132)
Knobik-noobik tez sie nie rymuje ?? xd <LOL>

rymuje i możesz sie jarać :D:D

Popop 22-01-2008 00:15

Świętych nie ma po obu stronach,każdy ma coś za uszami i najlepiej wyjaśniać to sobie na polu bitwy.
Smutne jest tylko to że bez względu na to kto wygra, najbardziej po pizdeczce dostaną ci którzy chcieliby po prostu spokojnie pograć, a w czasie wojny bedą padali na random pk, a po wojnie będą bulić paymenty za bzdurne hunty bo trzeba będzie jakoś odrobić kasę straconą w czasie wojny

0_7zglos_sie 22-01-2008 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knobik (Post 1856141)
rymuje i możesz sie jarać :D:D

Uderz w pucharka xD

Tsunek 22-01-2008 00:19

@UP
Wedlug mnie to co to za sens grac na pvp swiatach po to zeby sobie poexpic, a nie chce sie brac udzialu w wojnach?

Popop 22-01-2008 00:22

a jaki jest sens gry w tibie skoro nie ma celu,a jesli sa to zraz sie skonczą ;]

Sec 22-01-2008 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1856126)

Edit:
Kafar poczytaj to forum, pojawiaja sie "ladne" bezpodstawne wrzuty, ale nvm sa ignorowane ^^.
Oczywiscie bluzgania rodziny nie lubie.

Chyba nikt nie lubi słyszac coś na swoją rodzine.

A tak w ogóle mała rada dla Ciebie :D
"Penisa należy uciskać dość mocno - często popelnianym przez kobiety błędem jest zbyt delikatne trzymanie członka." Możliwe, że Bambo sie ucieszy, bo jak widac nie ma gdzie sobie ulzyć, i robi to na forum tibi.com. Daj mu się wyszaleć.

Kafffffar 22-01-2008 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tsunek (Post 1856152)
@UP
Wedlug mnie to co to za sens grac na pvp swiatach po to zeby sobie poexpic, a nie chce sie brac udzialu w wojnach?

Nie ma nic lepszego w tibi od wojny 8o nigdy w zyciu nie mogl bym grac na no-pvp.Uwielbiam ta adrenalinke i nerwy w czasie walki :d i najlepsze jest to ,ze nie denerwujesz sie dlatego ,ze mozesz pasc i stracic lvl tylko dlatego ,ze mozesz pasc w glupi sposob osmieszajac sie i zostawic kumpli samych na polu walki 8o 8o 8o

Imperek 22-01-2008 01:08

Non PVP jest miejscem totalnych naduzyc. Setki boterow, wlazenie na ekspy, masa zlodziei.

PVP ustawia jakas hierarchie, jak ktos ma 60 lvl, to jak nie ma racji, to mi pod nogi nie wlezie. Owszem, rzadko zabijam, ale glownie dlatego, ze to jest jasne, ze jak ktos mi sie wbije na ekspa na chama to padnie, wiec tego nie robia. Czyli proste, nie korzystam z PVP, wlasnie dlatego bo ... bym mógł :) Dlatego zdecydowanie wole PVP.

a co do jezdzenia, cieplo polecam metode Fureyki. Na jej miejscu niejedna osobe by szlag trafił na tym forum, ale lepiej sobie pomyslec, ze w sumie szkoda goscia, ze takich sposobow sie ima.

Aphydioon 22-01-2008 01:27

Macie rozkmine z tymi rymami widze

Dosyc 22-01-2008 01:48

Żenujący żarty prowadzącego

Ile piz*a fureyki ma zakrętów ?

H*j wie

Haha xd

Hawan 22-01-2008 02:11

@up

Ziomek,
1. Nie jesteś prowadzącym:(:(:(
2. To nie był żaden kawał.

Poprostu bluzgasz bez powodu i jak się domyślam chcesz sobie ulżyć w ten sposób:):)

@Topic:
Rise przegrało OB i to masakrycznie, jak widać dokładnie na filmie tens~ mieli potworne lagi, to ich troche tłumaczy.
Eter~ może i wygrało bitwe, ale jeszcze nie wojne xD

To moje skromne zdanie.

P.S. Maun ~~ zapłacił paymenta. Pierwszy który się wykruszył z Rise?

Pozdro.
Hawan~~

Kafffffar 22-01-2008 03:20

Maun ani razu nie widzialem na vencie ,a wiec nie bylo to raczej dobry gracz i zadna starata to nie jest.

Przestancie jechac po Fureyce.. co ona wam zrobila?:D Zreszta to juz nudne posmiejmy sie lepiej z Lavio ! To jest ktos kto na to duzo bardziej zasluguje;d

Hawan 22-01-2008 03:28

:d:d:d

Oj!:D:D

Kafar~ BAD BOY!!!

NIe zachęcaj innych, bo to nie jes temat dobluzgania innych....:D:D
Na poważnie: To rozmawiałem pare raze z Maun~ i mówił, iż będzie walczył do upadłego.
To tyle :):)

P.S. Ofc KAfar~ to było żartobliwe XD

Pozdro.
hawan~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01.