![]() |
ehh..tengu znow zostawia swoich:| to juz normalka;p
|
Cytuj:
|
ekhm dlaczego nie zostali z wami? chamberlain etc. tylko po prostu pobiegli;s myslac ze wam pz zniknie;P
|
Cytuj:
|
Ma ktos filmik moze ? :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie no nie przesadzajmy, juz jak sie chlopak przyznaje ze znoobil to szacunek mu za to ze sie do tego przyznal bo tu na forum raczej sie to nie zdarza, zreszta kazdemu sie moze zdazyc nawet najlepszym :D P.S Moglby ktos wrzucic filmik? |
Congratulations :)
|
Poprostu my sie bardzo nie lubimy ; ), to lubimy sobie poslodzic.
Co do filmu moge wrzucic na youtoube fragment jak pada od 3 sorkow XD ( czyt. jak szmata ). |
Cytuj:
|
Dzialo sie.... czemu ? bo mnie nie bylo... ale nie zaluje ostatni piatek ferii ^^
Jednak nie.. zaluje jakos wczesnie jeszcze.. co ja w tym domu robie wogle |
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Nie uciekałem do Venore, tylko do Wolftower. 2. Uciekałem do Wolftower bo Elenros i Varene biegli z temple. A że moja Exura San dodaje tyle a nie więcej padłem od 4-5 magów i huj. Mi to zwisa, a że wy się podniecacie 110rp to już wasz biznes. P.S Prawda jest taka, że teraz 100rp+ pada od trzech magów 50+ którzy go spamują z sd. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
generalnie teraz mozna sie chyba tak samo leczyc jak przed updatem i 3 sorkow nie sciagneloby cie na spam sd.
ja padlem bo po prostu bylem za bardzo atakowany (7-10 osob mnie bilo) i recze ze przed upem tez bym padl ;P |
Cytuj:
Wiesz, nie mam czterech rąk żeby jednocześnie uciekać przed pięcioma magami i leczyć sie san+potion... na dodatek omijać m walle, to Ty jesteś żałosny pisząc takie rzeczy ... A poza tym nie byłem gotowy na to, że ktoś mnie zaatakuje, open battle to co innego bo jestes przygotowany, a ja sobie na lajcie expiłem do czasu |
wystarczy ustawic 2 hotkeye kolo siebie..zreszta co ja mastaha bede uczyc:D
|
Cytuj:
WYSTARCZY DOBRY BOT!!!!!111 |
@ Mispex
Zresztą pomyśl zanim coś napiszesz, lub pomyśl jeśli potrafisz... P.S 14:01 You see a dead human (Vol:10). You recognize Karim Vegetaz. He was killed by Chamberlain. Tym razem on został sam :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:10. |