![]() |
Cytuj:
powiem tak , ze jezeli to mialoby mi pomóc w grze , powiedzialbym kim jestem , ale raczej nie pomoze ;) :( Btw. Robimy gildie ?? hOAISHIoashOISHo |
Cytuj:
hahahahahahhahahahahahahhahhesahuesahuehsauehsaueh usaheusaheusae Przed Orshabaalem był 19 lvl XD Straciłem wand of plague ale i tak loot miałem porównywalny do tego z orsha :D Jakiś noobek bohy upuścił xD |
heUIAHEUIAEHEIUA
invite me do motomyszy pls ;< @Dzięcioł A lewoj to juz nowy owner nie? |
GZGZ ZabolQ !! :)
Jedziesz 200 ! |
Motomyszy forever
Ps. Użytkowników czytających ten temat: 12 (zarejestrowanych: 8, gości: 4) Patys, mówisz, że spam robimy, a kiedy ostatnio miałeś taką oglądalność? :confused: Edit: Użytkowników czytających ten temat: 16 (zarejestrowanych: 11, gości: 5) Edit: Użytkowników czytających ten temat: 20 (zarejestrowanych: 11, gości: 9) Edit: @down Ładny |
Dodam ze juz jest 17 osob.
Ale cii, patys tera expi ! Edit : jeblem se avatar : o |
Cytuj:
Lewoj historia teraz moze nowa histria sie toczy :D Btw. To jak z ta gildia ?? Tyle Polaków gra i kazdy dobry w innej gildii :PP Mozna zrobic cos ala "Revolution" 3lata temu :D |
Jeżeli serio chcesz unhunta, msg me bo lubię załatwiać takie sprawy.
Tylko słyszałem coś ze na accu lewoja ten koles ma chara ktorym gra na innym servie, wiec sam rozumiesz ;p A co do gildi to nie ma szans wypalić, wiara nie opuści swoich gildi, a ja jestem bez, bo jeszcze takiej gildi nie ma ktora by mi odpowiadała... |
Cytuj:
Nie tak dawno temu próbowaliśmy zrobić taką gildie (Modivius sie zwało), ale coś nie wyszło z powodu wewnętrznych nieporozumien :) |
Cytuj:
Próbowaliśmy wiele razy, zawsze jednak o coś musieliśmy sie pokłócić. Dodam, że w każdej sytuacji nie byłem bez winy :D |
@All
patys 14:51:13 omg, ciagle mi spamujecie... EHIUAEHIUAEA! MoRe SpAmU! |
Cytuj:
Bo moze warto ;)) Za wspolna gildie ele nic nie zrobi (chyba) |
Cytuj:
|
@up
To nie wypali, to temu nie lubie robić polskiej gildi bo jest cos takiego GC Spam ze ide gdzies expić <koniec tematów> Nagle wyjątek ! -O kórvva! mam problem, mam hunta, trzeba kogos ujebac czy cos.Ktos pomoże? odpowiedzi : -Expie -Logam cya -(brak odp, lepiej udawac afk) |
Cytuj:
Te kłótnie nie wychodziły z czegoś jak "C'mon się pokłócimy, żeby gildii nie było". Po prostu nie każdy z każdym się może dogadać i tego nie zmienisz, chociaż byś się starał ;) |
Dodam, ze najlepszą gildią w jakiej byłem przez jakiś czas to było Destination.
Banda noobów, którzy poznawali tą gre, a jednocześnie mieli respekt do wszystkich. Na gc wieczny spam (kocham to) a nie ze gildie to ja mam zeby title miec a na gc godzinami cisza. Mam na myśli takie cos, tylko troche inne xd |
= Motomyszy xd
|
Najlepsza gildia w jakiej ja bylem to nie jakies h lvl , tylko tak naprawde taka jaka kiedys Lewojem zrobilem (nazwy nie pamietam) ale w chooj znajomych , nie zawsze sie kazdy dogadywal ale zawsze mozna dojsc do porozumienia wiec nie mowcie mi ze nie ;)
@Down Glorkar , dokladnie tak :) nie pamietam czy w niej byles czy nie , troche osob bylo ;) ale naprawde bylo kozacko moim zdaniem , nie bylo dnia kiedy nikogo na gc by nie bylo , moze warto pomyslec o czyms podobnym ;) |
Cytuj:
Immortal Freedom może? czy jakoś tak xD EDIT @up Byłem przez jakiś czas, aż prawie all poszli do vangelis. Pamiętam jak już pierwszego dnia wszyscy sie na mnie wkurw*ali za zabicie Nehemiasza razem z Harixem :D @down Dzięki :D |
Vangelis było fajne do momentu, aż co po niektórzy zaczęli kombinować o nowych gildiach, kłócić się itd. A co do spamu, temat zamknięty, każdy niech se w myślach pomyśli o gildiach, a ja później dodam ss z necro questa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |