Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   >>Fajny patys life<< (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170409)

Dzienciol 31-05-2008 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triq (Post 2087202)
Tak tylko zapytałem, bo kiedyś mi się coś o uszy obiło ;)

powiem tak , ze jezeli to mialoby mi pomóc w grze , powiedzialbym kim jestem , ale raczej nie pomoze ;) :(

Btw.
Robimy gildie ?? hOAISHIoashOISHo

Glorkar 31-05-2008 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cosinusek (Post 2087198)
To mi tak sie teraż skojażyło, ze pare dni temu oglądałem stare w ch*j filmiki z Lucery Wizzardoza, i takie cos wyłapałem :
- 23:23 Glerkar [15]: gratz
Jest to bohater bez ktorego nie pokonano by Orshabaala ;]

hahahahahahhahahahahahahhahhesahuesahuehsauehsaueh usaheusaheusae

Przed Orshabaalem był 19 lvl XD Straciłem wand of plague ale i tak loot miałem porównywalny do tego z orsha :D Jakiś noobek bohy upuścił xD

Cosinusek 31-05-2008 14:45

heUIAHEUIAEHEIUA
invite me do motomyszy pls ;<
@Dzięcioł
A lewoj to juz nowy owner nie?

Scartex 31-05-2008 14:46

GZGZ ZabolQ !! :)

Jedziesz 200 !

Triq 31-05-2008 14:46

Motomyszy forever

Ps. Użytkowników czytających ten temat: 12 (zarejestrowanych: 8, gości: 4)

Patys, mówisz, że spam robimy, a kiedy ostatnio miałeś taką oglądalność? :confused:

Edit: Użytkowników czytających ten temat: 16 (zarejestrowanych: 11, gości: 5)
Edit: Użytkowników czytających ten temat: 20 (zarejestrowanych: 11, gości: 9)
Edit: @down
Ładny

Cosinusek 31-05-2008 14:48

Dodam ze juz jest 17 osob.
Ale cii, patys tera expi !
Edit : jeblem se avatar : o

Dzienciol 31-05-2008 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cosinusek (Post 2087213)
@Dzięcioł
A lewoj to juz nowy owner nie?

Lord , tak Lewoj nowy owner kupil go odemnie rl , ale jak kiedys zalatwie se unhunta t ork dalej siedzi u mnie w porftelu :PP zostal sprzedany dla chara na askarze :P 40+Rp z 85+Dystem ;)

Lewoj historia teraz moze nowa histria sie toczy :D

Btw.
To jak z ta gildia ?? Tyle Polaków gra i kazdy dobry w innej gildii :PP Mozna zrobic cos ala "Revolution" 3lata temu :D

Cosinusek 31-05-2008 14:54

Jeżeli serio chcesz unhunta, msg me bo lubię załatwiać takie sprawy.
Tylko słyszałem coś ze na accu lewoja ten koles ma chara ktorym gra na innym servie, wiec sam rozumiesz ;p
A co do gildi to nie ma szans wypalić, wiara nie opuści swoich gildi, a ja jestem bez, bo jeszcze takiej gildi nie ma ktora by mi odpowiadała...

Triq 31-05-2008 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzienciol (Post 2087227)
Lord , tak Lewoj nowy owner kupil go odemnie rl , ale jak kiedys zalatwie se unhunta t ork dalej siedzi u mnie w porftelu :PP zostal sprzedany dla chara na askarze :P 40+Rp z 85+Dystem ;)

Lewoj historia teraz moze nowa histria sie toczy :D

Btw.
To jak z ta gildia ?? Tyle Polaków gra i kazdy dobry w innej gildii :PP Mozna zrobic cos ala "Revolution" 3lata temu :D

Nie tak dawno temu próbowaliśmy zrobić taką gildie (Modivius sie zwało), ale coś nie wyszło z powodu wewnętrznych nieporozumien :)

Glorkar 31-05-2008 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzienciol (Post 2087227)

Btw.

Próbowaliśmy wiele razy, zawsze jednak o coś musieliśmy sie pokłócić. Dodam, że w każdej sytuacji nie byłem bez winy :D

Cosinusek 31-05-2008 14:55

@All
patys 14:51:13
omg, ciagle mi spamujecie...

EHIUAEHIUAEA!

MoRe SpAmU!

Dzienciol 31-05-2008 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glorkar (Post 2087232)
Próbowaliśmy wiele razy, zawsze jednak o coś musieliśmy sie pokłócić. Dodam, że w każdej sytuacji nie byłem bez winy :D

To moze warto pomyśleć o tym zeby wkoncu zaczac sie dogadywac i pomyslec o czyms wiekszym ;) , nie chodzi mi tutaj u ludzi ktorzy pisza "poszlem na warlocki expowalem 20minut zlotowywalem brobke i 3 skullstaffy a terez poszlem bratowi monka postawic" <hahaha>

Bo moze warto ;))

Za wspolna gildie ele nic nie zrobi (chyba)

Glorkar 31-05-2008 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzienciol (Post 2087236)
To moze warto pomyśleć o tym zeby wkoncu zaczac sie dogadywac i pomyslec o czyms wiekszym ;) , nie chodzi mi tutaj u ludzi ktorzy pisza "poszlem na warlocki expowalem 20minut zlotowywalem brobke i 3 skullstaffy a terez poszlem bratowi monka postawic" <hahaha>

Bo moze warto ;))

Przez tyle lat nic nie wychodziło to i tym razem nie wyjdzie, lepiej niech będzie tak jak jest, oszczędza to nam nie potrzebnych sporów :), pozatym ja np. nie mam zamiaru opuszczać swojej gildii.

Cosinusek 31-05-2008 15:00

@up
To nie wypali, to temu nie lubie robić polskiej gildi bo jest cos takiego
GC
Spam ze ide gdzies expić <koniec tematów>
Nagle wyjątek !
-O kórvva! mam problem, mam hunta, trzeba kogos ujebac czy cos.Ktos pomoże?
odpowiedzi :
-Expie
-Logam cya
-(brak odp, lepiej udawac afk)

Triq 31-05-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzienciol (Post 2087236)

Bo moze warto ;))

Te kłótnie nie wychodziły z czegoś jak "C'mon się pokłócimy, żeby gildii nie było". Po prostu nie każdy z każdym się może dogadać i tego nie zmienisz, chociaż byś się starał ;)

Cosinusek 31-05-2008 15:02

Dodam, ze najlepszą gildią w jakiej byłem przez jakiś czas to było Destination.
Banda noobów, którzy poznawali tą gre, a jednocześnie mieli respekt do wszystkich. Na gc wieczny spam (kocham to) a nie ze gildie to ja mam zeby title miec a na gc godzinami cisza. Mam na myśli takie cos, tylko troche inne xd

Triq 31-05-2008 15:04

= Motomyszy xd

Dzienciol 31-05-2008 15:04

Najlepsza gildia w jakiej ja bylem to nie jakies h lvl , tylko tak naprawde taka jaka kiedys Lewojem zrobilem (nazwy nie pamietam) ale w chooj znajomych , nie zawsze sie kazdy dogadywal ale zawsze mozna dojsc do porozumienia wiec nie mowcie mi ze nie ;)

@Down
Glorkar , dokladnie tak :) nie pamietam czy w niej byles czy nie , troche osob bylo ;) ale naprawde bylo kozacko moim zdaniem , nie bylo dnia kiedy nikogo na gc by nie bylo , moze warto pomyslec o czyms podobnym ;)

Glorkar 31-05-2008 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzienciol (Post 2087251)
Najlepsza gildia w jakiej ja bylem to nie jakies h lvl , tylko tak naprawde taka jaka kiedys Lewojem zrobilem (nazwy nie pamietam) ale w chooj znajomych , nie zawsze sie kazdy dogadywal ale zawsze mozna dojsc do porozumienia wiec nie mowcie mi ze nie ;)

Immortal Freedom może? czy jakoś tak xD

EDIT
@up
Byłem przez jakiś czas, aż prawie all poszli do vangelis. Pamiętam jak już pierwszego dnia wszyscy sie na mnie wkurw*ali za zabicie Nehemiasza razem z Harixem :D

@down
Dzięki :D

Patysiak 31-05-2008 15:08

Vangelis było fajne do momentu, aż co po niektórzy zaczęli kombinować o nowych gildiach, kłócić się itd. A co do spamu, temat zamknięty, każdy niech se w myślach pomyśli o gildiach, a ja później dodam ss z necro questa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54.