![]() |
Bardzo fajny komiks.Moim zdaniem najlepszy jaki widzialem na forum.Tylko szkoda ze nie ma 4 odcinka.Ale mimo wszystko bedeczekal. B)
|
no spox, wimiare dobre jak dla mnie to ocena 9/9 dawaj wiecej :cup:
|
Kiedy?
Aval kiedy 4 odcinek czyzby the end ?
obiecalesnam wszystkim czekamy(wiem ze to pracochlonne)ale my chce wiecej!!! |
super :cup: zrob cos jeszcze. brava dla tego pana :flaga_pl:
|
Zarombisty fake'i oby tak dalej 8o
|
Aval'yah PANUJE, a reszta to uje... :D :D :D
|
Ja nie śpię po nocach tylko czekam na IV część :) To jest chyba the best fake-historyjka na całym forum :)
|
Już ktoś to pisał i go popieram "dostał sie do artist i juz nie bedzie robil nie rozumiecie tego "?
|
Aval'yah zrób nowy temat i powklejaj wszystkie 3 części, wraz z 4, żeby było czytelniejsze.
Aval'yah rox ;p |
Za***isty za***isty super za***isty komiks
Pomysl 10/10 Wykonanie 100/100 DAwaj wiencej |
Cytuj:
Chodzę z Avalem do klasy... i wiem o co mu biegało... ja dostałem się do Artist i żal mu dupę ściskał, że on nie... i musiał w czymś zabłysnąć, a że talentu nie ma to do pixartów się nie weżmie i posatnowił robiś fake'i... zauważcie że dostał się do Artist tuż po 3 odcinku... dostał się i... nic dalej nie robi... I TO JEST CAŁA PRAWDA!!! |
Cytuj:
Aval po III czesci n00b killera zmienił podpis na "Przykro mi,ze nie skończyłem n00b killera, ale to mnie przerosło...", tymczasem w rl jak sie pytałem kiedy skończy to mówił "ze mu sie nie chce":P. Z deka nieuczciwe, nie? Tylko ze to troche nielogiczne-jak człowiek chce się dostac do Artist, to po to, żeby po dostaniu się tworzyć dalej...a Aval...zresztą ocencie go sami :P |
Huehuehue
Mi sie bardzo podoba zwlaszcza gdy
niesamowity n00b killer sie kamofloje wsrod n00bow |
Spox
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Wszystki odcinki były niezłe mało powiedziane były wyczepane. Najlepszy był odcinek 3 :cup: .
Czy jest juz odcinek 4 jak tak to podaj w jakim poście się on znajdnuje!!!! GRATZ GRATZ GRATZ historyjek :cup: :] B) B) :D :) ;) ;) :mag: sorcerer the master |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz odcinków, podobały mi sie. Hehe, szkoda, że nie zrobisz 4 odcinka, bo rtoche do artist nie zasłużyłeś (chyba trzeba dalej cośrobić, a nie być i sie cieszyć, jak tak ma to wyglądaćto ja też robie proste fake'i =] ) .
|
Zarąbiste fake'i dawno sie tak nie uśmiałem... :P
|
I co z tym nastepnym odcinkiem
|
Cytuj:
Wogóle to wszytkie odcinki były super. Ale taki koniec pogromcy noobów... :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |