![]() |
Cytuj:
radziecka, uehueheheuheueheuheueh http://img210.imageshack.us/img210/1...uheueehhu3.jpg |
Pr0 uber own3d bo emo to tak naprawdę stan emocji które osoba przeżywa podczas gry na gitarze...a nie jakieś uber dzieci co się tną i płaczą, że ich starzy nie kochają, a stary tylko w nocy.
Btw. Już wiem czemu się te dzieci tną! Bo nie mają kasy na xboxy więc grają na starych nintendo! Rly poor... |
|
gelt to chyba jedyna normalna emo xddd
a po emo-kidach moga jezdzic, w sumie to sam ich nie lubie ; |
Mnie w*****a to pedalstwo. Przeważnie tylko gówniarze należą do tych subkultur. Jestem przeciwko nadużywania przemocy, ale nieraz jak idziemy z kumplami po mieście i widzimy takich pedałów to kurwa troche nas nosi...
|
i tak was ponosi, że przechodzicie na drugą stronę ulicy patrząc w mur? : p
nie no świruje, bój się imo, imo mają noże. Najpierw dźgnie siebie, potem CIebie ;d |
ostatnio na koncercie metalowym niedaleko mnie ,jak dopiero się pogo rozkręcało wbił do młyna jakiś emo po 5 sekundach już go nie było,lezał koło ławki , cały zglanowany :D
dobrze mu tak <3 Poland |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Granteon A może to zazdrość.? Czasami w ten sposób się to ukazuje. @Xendriel Owned : d To mi się naprawdę podoba: D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Granteon
Może język zmienił się tak, że nie za bardzo już go rozumiem, ale z twojej paplaniny dowiedziałem się jak to oni cię nie denerwują na sam widok (oprócz tego, że to gówniarze i pedały). Tak czytam i czytam, ale gdzie tu konkretny argument? Rozbierają się na ulicy? Podwalają się do ciebie? Może należą do tajnej organizacji mającej na celu obalić twoje rządy? Prosimy o konkret. @Pipcio Trzymasz poziom.... @Edit - Granteon 15 lipca ok. godziny 17:47 Bóg zabił kotka.... |
Za emo nie przepadam ale wole ich niż takich dresów czy skate ziomali co jak sie na nich popatrzy odrazu sie pytają "chcesz w ryja?"
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pisałem, że wolę dresy, jednak akceptuje emo. Denerwuje mnie to, że często są myleni z szatanistami (ta- satanistami). |
Gelt, pytam z ciekawosci - uwazasz sie za emo?
|
Dla wszystkich netowych bojowników z emo - http://www.freewebs.com/youdontknowemo/
|
@Nari
Masz racje tez to mnie wkurza jak ktoś nie rozpoznaje metala(satana) od emo :/ i to są zazwyczaj skate yiol, bo dresy to raczej olewaja takich oni wola ciulac sie na meczu itp. |
Ja szczerze mowiac typowych Emo- Boyow nie spotykam i mnie malo obchodzi co robia. A co do dziewczyn to wiele sie ubiera jak emo, a nimi nie musza byc.
Wiec to mi ta subklultura wogole nie przeszkadza. To smiane sie z EMo choc ma podstawy to juz jest nieco nudne, juz nawet nie wypada o tym pisac. ; p |
To czytać co jest napisane na tej stronie, którą podałem kilka postów temu i przestać pierdzielić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |