![]() |
@ Viper_ek
Kutafonie fajny keylog ale spoko. |
Cytuj:
Co do klotni, dajcie juz sobie spokoj :/ Gadalem ze Spidim 5 minut na Vencie (a raczej slyszalem go tylko) i co pierwsze jak wszedlem "wyp... kur..." itd. itp. wiec darujcie sobie, bo on tylko prowokuje a jak jemu juz sie nudzi, to wy zaczynacie ;< Albo niech on ignoruje was albo wy jego, to na prawde takei trudne? :/ Co do SS. Jak nie bedziecie (w sumie ja tez xD) nic dawac, to zamkna nam kolejny temat ze zdjeciami, a po co? Jeszcze sie okaze, ze kazda nastepna osoba robia temat "Nerana SS" bedzie banowany bo bedzie ten temat zakazany -.-" Wyluzujcie wreszcie... :/ Masti94: W jednym SS'ie nawet mnie zalapales jak na Rl-Chacie pisalem :p Rushoffa sila! O_o ;o |
Cytuj:
|
Szukam EDa na dle z exori gran na poi. Chętnych proszę o kontakt w grze lub na priva.
|
Seta elo
Witam dzisiaj nadejszła wiekopomna chwila.. i pragnę z tego miejsca podziękować wszystkim homies
http://img220.imageshack.us/img220/840/100levelfz0.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Aqua'fontis
oj widzę ziomek ze Natural Dred Killa słuchaż :P już cię lubię |
lubisz Natural Dred Kila?
Natural Dread Killaz, Aqua, nie mają takiej piosenki jak Mafia, chyba chodziło Ci o Mafija.. |
|
Cytuj:
|
Hmm, chyba mnie ktoś nie lubi.
16:48 Proler'do [168]: hi 16:48 CM Lionet on Nerana [2]: Hello! 16:52 CM Lionet on Nerana [2]: Bye! 16:52 Proler'do [168]: Bye : ) |
|
|
Scartex Lamusie Jebisz Gownem I Konska Spierdolina Pedale
|
Hmm...
Powiem wam że długo 100 levelem się nie nacieszyłem
until Jul 03 2008, 17:16:10 CEST because of using unofficial software to play Zapomnialem ustawić alerta na GMa.... A co do NDK to ogólnie słucham Reggae. PS. W sumie to i tak sie dziwie że tylko raz bana dostałem na taki czas jak ja botuje. Ale za miesiąc wracam i pokarze na co stać Aqua ;) |
Cytuj:
GM alert działa na CMy?;o |
@szkapa
yep , sam jak dzis reportowalem to wyskoczyl mi alert ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |