![]() |
Cytuj:
Tak rozkminiam że jeste¶ na każdym koncercie Punk/Rock/Metal w twojej okolicy ;d. to chyba podpada pod alkoholizm ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Exodus: słyszałem komentarze, że kto¶ chciał się wbić na backstage, ale jak się dowiedział, że Dody nie będzie, to odpu¶cił. A ja osobi¶cie, choć gardzę Dod±, jej muzyk± i jej sztucznymi cyckami, mam te plotki (czy fakty - nieważne) gdzie¶, bo muzyka Behemotha na tym nie ucierpiała i Evangelion rozp*erdala : ) |
Slayeeeeeeeeeeeeer!
to może być ostatnia okazja w życiu, trzeba się udać |
http://muzyka.interia.pl/pop/news/co...iej,1377040,50
MATKO BOSKA!!!!!!!!! Co ona ze sob± zrobiła? Czas umierać... |
Cytuj:
|
Kwasożłopy wczoraj w Goleniowie, mały koncercik, ale jeszcze nigdy nie bolała mnie tak szyja.
|
Cytuj:
|
Z tego co pamiętam pod koniec listopada w Niemczech, bileciki 40+ euro.
|
wczorajszy koncert happysad'u w Rzeszowie "Pod Palm±". Baaaardzo dobry koncert, nie ma co sie oszukiwac ;p!
10.11 - Lipali 20.11 - Coma mooooooooooc |
Happysad to ten ¶mieszny zespolik, co grał u nas w Opolu koncerty dwa dni pod rz±d, żeby więcej kasy zerżn±ć ze swoich trzynastoletnich fanek?
@koncerty: Nile we Wrocławiu, powtarzam się pewnie. Nile we Wrocławiu! : D |
wez czlowieku zaniechaj. Kazdy slucha czego slucha...
Nie wiem co tam u was grało czy cos, mniejsza. Na koncercie byłem, rzesza naprutych studentów i uczniow bawilo sie doskonale kropka. |
Cytuj:
|
22 listopada, Radomsko - TABU - kto¶ się wybiera? ;-))
4 grudzień, Tychy, Kloster Pub - Junior Stress 12 grudzień, Tychy, Kloster Pub - Pablopavo & Ludziki ps. tak teraz przejrzałem temat i nie wiedziałem, ze ktos z forum byl na NMNZ w wodzisławiu a szkoda, zawsze mozna by sie spotkać;) |
No i zatydzien co¶ na co czekałem cały rok Oneeelove kto¶ się wybiera?
|
Vavamuffin w Stodole. 19 i 20 listopada:D
|
Jutro Grubson w Łódeczce mojej kochanej :D
|
http://muzyka.interia.pl/pop/news/to...sce,1385838,50
Zapraszam wszystkich brudasów i nosicieli "trzech liter". Dla zainteresowanych dodam, że w okolicy hali znajduje się kilka wiaduktów, wiec nie bierzcie żyletek bo jest skad skakać. |
Cytuj:
|
Grubson zajebi¶cie moje urodzinki rozpocz±ł :D a na Arenie w Łodzi ogolnie duzo jest koncertow z waszych klimatów, jak chyba np. Marylin Manson, Metallica, ale z tego co wiem, bilety w chuuuuuj drogie ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |