![]() |
Ja tam jestem za! Fake był całkiem dobry (no, pomijając te latające, niewycieniowane kałamarnice :P), a przyda się coś, co rozrusza dział. Poza tym, taka miła odmiana, fake osadzony w przyszłości - ostatnio ich mało.
Bierz się do roboty i czekam na parta. Tylko błagam, nie rób tych okropnych rekrutacji, tylko od razu włączaj Painta, a imiona możesz wymyślić sam! ;) @up Arashel, znając ten dział, to proponuję już teraz się szykować na jazdy na Ciebie, skoro wraca Carbon (i jego fani). To była chyba najśmieszniejsza kłótnia w historii tego działu, kiedy nagle wszyscy doszli do wniosku, jakim to nie jesteś zuym człowiekiem *.* Znając życie, teraz będzie podobnie ;s |
Rób to co Ci serce podpowiada...
|
Rób bo nudno.
|
Cytuj:
@Gargulec spoko-orinoko koleś... Teraz jestem zbyt prO aby robić akcje anty-moja-osoba... |
Oki, ale jestem trochę do tyłu. Usunąłem wszystkie outy... Jak ktoś ma podesła jakiś PORZĄDNY zestaw to proszę na moje gg podane w poprzednim poście moim xD
Edit: A ty Araszel (xD) jesteś spoko, nic do Ciebie nie mam. To ty zawsze masz coś do mnie. |
Cytuj:
hahahahahahahahhahahahahaaa |
@Arashel
tak ;d @topic na kiedy przewidujesz parta ? |
Rób, rób bo dział leży.
Aha, i ten fake to ma być większe evul zu0 niż wcześniej, ze mną (Alpha Proxhimus) na czele. @EDIT Mógłby mi ktoś podesłać swój fake'owy arsenał? Znowu będe się zabierał do robienia fake'ów. |
Partu nie bd dopuki ktoś mi nie podeśle porządnego arsenału ;( Niedługo sprawię sobie od Garga.
|
Mam nadzieję, że zanim zaczniesz kontynuację, zmienisz ten śmieszny wstęp i "ważne daty".
Właśnie je przeczytałem i niektóry punkty są tak absurdalne, nierealne, że aż śmieszne. Najlepiej usuń całkowicie ten wstęp. A jeśli nie chcesz, to przynajmniej popraw go. Właściwie w całości nadaje się do wymiany. Ale i tak czekam na kontynuację. ;) |
@UP
Nie tylko ty czekasz, ten fake rodził się na moich oczach (wraz z sierotą) i oba były wielką sensacją, tylko to się wtedy w dziale liczyło. |
@wszyscy up
Zamiast pierdolić podeślijcie mi porządny arsenał. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |