![]() |
niikt z nikim było vo z tiadem ale tiad juz nie loga praktycznie...
|
Ktos tu kiedys wspomniał o przewadze baranow prowadzonych przez lwa, nad lwami prowadzonymi przez barana. Moja skromna osoba miala natomiast odrazu wrazenie (naturalnie z całym szacunkiem), ze Tiad to barany prowadzone przez barana. No i skonczyło sie tak jak musiało.... Przegrali cos co było nie do przegrania.
|
Cytuj:
Dziadek, nie ma co, jak cos dojebiesz to ora prosto w serce :DDDD Agree. |
Czyli sporo Vu bedzie expic przez 30 dni :P wzbogaca sie :D
|
Jak maja expic jak za boty ban!
|
Cytuj:
Phoobos 2x raz bez bless Wit'Boy Dutrio Wina Romex Waraxerr Phoenix chyba i jeszcze inne piony dzis dededddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddd yoyo |
Jak mi sie smiac chcialo jak te wannabe z ab kozaczyly ze wracaja rozjebac nebule :D
|
To ja już wczoraj sobie chwilkę poexpilem.
|
nooo vu & tiad poexpilo ale troche na - ;/////////////////////////////
|
pg jebia ze o jaaaa
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wawiernia jeszcze gra na Nebuli :D?
|
Ludzie to tylko gra, mimo iż wielu pasjonatów chciałoby aby wszyscy uczestnicy gry wczuli się w klimat przestrzegali regół i żyli jak zacni rycerze to tak jak w życiu - poprostu się nie da, ile postaci tyle charakterów czasami kto¶ kreuje swoja postać kieruj±c się zupełnie innymi zasadami niż w żuciu bo on potrafi rozgraniczyć prawdziwe życie od ¶wiata fantasy w jaki przenosi nas ta forma zabawy zwana potocznie TIBIˇ.
Pozdrawiam wszystkich my¶l±cych uczestników gry :P |
Xaema nie ma forum zdechlo.... :)
Pozdro all |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |