![]() |
Moglo by byc wiecej tych najacdow i plag. Siedzi sie przed depo w thais i exp leci bo przed toba w kolejce 10 storkow8o . CIP SOFT mógłby dać do następnego UPDATE'u plage lub najazd przynajmniej raz w tygodniu na serv.;)
|
Jakie palgi są w Carlin? Gram już z roczek na Calmerze i Celeście ale nie widziałem nigdy żadnej plagi w Carlin, tylko w Thais były szczury, a w Ab'dendriel wilki i (bor)suki.
|
ja mialem jak narazie tylko wielokrotne plagi ratow w thais i na rooku oraz 1 najazd orkow na thais ale wtedy bylem newbie i dedlem bo wszedlem w srodek respa rotfl a jak teraz bym se powalczyl to dupa nic nie ma -.-
|
a ja tam gram na danubi i jedyne co pamietam to jak w 2005roku byly z 2 najazdy szczurow na thais :D niestety jestem kazzman :) :cygaro:
|
Wczoraj JEDNEGO dnia na Xerenie bylo: Najazd na Ab, Raty w Thais i ORSHABAAL IS BACK!!! Qmpel z Pacciem dal mi zobaczyc co sie dzieje. Po prostu masakra!!!
|
Cytuj:
|
gram w tibie z rok ale widzalem tylko z 3 najazdy ratów i crave ratów SZAJSX( X(
|
a mi pokazala sie I tura plagi orkow w thais to sobie ide na nia. Patrze odgroma ludzi duzo deadow orckow. Ide dalej odeszlem od ludzi troche i nagle (nie uwierzycie)na caly ekran jak playerzy sie wlogowalo odgroma orkow i nie zdazylem bp uhow otworzyc...Wtedy popuscilem bohy na 24lvl....Zaluje jak nie wiem co ze nie mam screena ale bylem tak wkurzony ze nie myslalem o tym...
|
wczoraj byl atak war wolfow na ab na xerenie
mam 2 ss ale nie dam bo uzywalem przezroczystych drzew bo mi ktos loota sprzatnal:cygaro: |
Dziś rano był atak orków na aurerze-femor hills.No cóż zdążylem tylko zobaczyć trupy bo zanim z carlin doszedlem już wszystko wybite(musaily byc High levy
bo tam w 10 min wybili zerki ridery itd... trupow bylo dosc duzo;) ;) |
Ja słyszałem od kumpla, że był kiedyś najazd elfów na Ab ale mogl byc loor:P
|
Plague rat in THais!!
Ostatnoi była na Guardii plaga ratów. Zeszło mi z 3 bp Uh xD:dance: Ale jakoś poszło....:D
|
cycek
ja miałem 3 najazdy
1.rockard-raty:( 2.thais-raty:( 3.thais-cycki(cyklopy):) szkoda że w carlin nie ma najazdów;( moje 2 ludki: imie:Waldzio palek level:7;(miałem deda;( mlevel:0 świat:Valoria miasto:Carlin imie:Mily Waldzio level:2 mlevel:0 (bo jestem na rockardzie) świat:Rubera miasto:Venore(do niego pujde) |
Ja miałem duzo nawet najazdów
1.Thais Plaga cave ratow (z kilkanascie razy):p 2.Venore plaga minosow8o 3.Thais plaga cycków :confused: 4.Thais poison spiddery 5.To dziwne nawet Thais plaga orków wszystkich rodzajów:wiking: Ale ja ich z kolegami z robiłem CIACH TOPORKIEM!!! |
Przeżyłem tylko 1 plagę na thais
Ja tylko przeżyłem 1 plagę. była to plaga orków na thais mówie wam że wszstkie ridzaje były oprucz warlordów i pare leaderów było na szczęście ja sork i e z dystansu biłem je :]
|
Cytuj:
|
JA tylko jedną przetrwałem xD bo od niedawna gram i to był napad Cave Ratów na Thais xD
Ale jak pewnego dnia sobie grałem i gdzieś expiłem to mi wyskoczył taki komunikat: Venore is attacked by Elf Scouts! xD - czy cuś takiego xD |
Z półtora tygodnia temu na Guardii był atak wolfów i war wolfów na Ab'.
A 2 tygodnie temu też na Guardii atak orków w Thais. |
Ja na Morganie przezylem takie oto ataki:
- Raty na Thais - Orki na Thais - Jakies bestie kolo Ab (okazalo sie ze to sa wolfy i borsuki -.-) - I oczywiscie Orshabaal we własnej osobie xD Kumpel mi mówil, ze na Azurze byl najazd slimów na Carlin...jesli ktos tam gra to niech potwierdzi ;) |
ja mialem najazd ratow i cave ratow w thais na xanterzeB):cygaro:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |