![]() |
Cytuj:
|
Dostałem Pacc dzisiaj, więc się wypowiem na temat nowości ;p
Duży plus za update. Nowe miasto klimatyczne (trochę jak Sigil w Planescape: Torment) - dużo ciekawych (przynajmniej dla knighta) expowisk. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Podobają mi się zmienione wilki, wyglądają jak wilkołaki :D
|
Witam
mam problem bo wychadzac z wyspy przeznaczenia mialem przy sobie 8k i jak juz znalazlem sie w carlin 7k mi zniklo jak je odzyskac? bardzo mocno prosze o pomoc! |
może twoja kasa została przeniesiona do banku w carlin bądź do dp;).Nie martw sie napewno niezgineła:p
|
Wychodząc z IoD możesz wynieść 1k tylko . Kasa znikła i raczej jej nie odzyskasz chyba.
|
:):):):):):):):p
nono wsystko sie rozwijaaaa więcc musze powróciĆ do Tyby widziałem coś o nowych outfitah ciekawe czy zrobią jakieś new outfity dla FaCCc>>??X(X( ale teraz już jest KonKurS SmS wYsyłajjccieee SsSmMSsSSSSYy :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup: myśle ze w nowy rok ktoś już będzie myślał gdzie postawić Xboxa hahaha noi znowu dosyłka graczów PaCc noi mam takie pytanko bo nei miałem nigdy paaacc jak skońcyz mi sie pacc a mam outfita z pacca to on mi zniknie ???:(:(:(:( noi i czy jak gram na pacerze i mi ssse pacc skoncy noto słysze bay bay i konto kasują X(X(X(X(:baby::baby::baby: |
Party buff
O co chodzi z tym party buff?
Jest moze cos takiego ze exp dzieli sie na pol jak mam z kumplem party? jak to zrobic o ile mozna? dzieki za odp.:):) |
Spoko
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |