![]() |
Jestem najtem
22 lvl Ostatnio nie expuje, bo sporo trenie Wyskoczylem na Beholdera, bylo ciezko, ale dalem rade 8) |
Jestem :lucznik: i mam 12 lev .
Jestem na Hibernie mam jednego ds na koncie :] 8) i o jeszcze jedno i huntera ale zurzylem jednego uha :( no ale jest :] 8) no i cyce jak to pal ;) |
Ja to cienki jestem. MAm knajta 17 lv skile 45/41 i ubijam cyce (pojedynczo) z jednego halberd wyciagnolem, valkirie, najwiecej expa dal mi slime no i ghule po 3 biore :))
|
Ja też raczej do najlepszych nienależe ale :
Jeszcze na calmerz,pall 20-22lvl(jako¶ tak) zalatwiłem DS. A teraz na antice to tępilem zerki i lidery(30 and up),ale ostatnio mam lagi więc moge o nich tylko pomażyć(pall ofkorz) :baby: |
Ja zabilem na solo Fire Elementala. Miałem wtedy 64 poziom.
|
Ja knightem na 35 levelu skille 65/61 (teraz trenuje do 80/80) zabiłem solo draga i blokowałem GSa na POH :P
A na wakacjach zamierzam się wybrać na Dragon Lordy, Necro, Hero. |
Ja na 8 poszłem na beholdera :evil: poszły 2 hmmy i mnie zjechał do żółtego.A tak teraz no biore wysztko co nie widzi niewidzialnych :D
Master Yogurt :Nova 21lvl 25 m lvl |
Ja na 17lvl ze skillami 57/54 pokonalem dwarf guard :)) bez uh na full def tylko exura (knight)
:rolleyes: |
Moim najlepszym potworem był DS.
Rozwaliłem go na 14lv magiem :] Zmarnowalem na niego 3 Hmmy. |
moj najlepszy rozwalony potworek to dragon chociaz nic z niego ciekawego nie wypadlo to i tak jest moj the best monster :)
|
Cytuj:
@Tomek/swirek 64 lvl powiadasz? heh już w to uwierze A co do tematu to mój best był dragon lord na huncie (miałem 36 lvl pall, a w ekipie był 34 master sorc i 41 elite knight) a solo best to 2 dragi naraz (6 uhów zużytych) no i mase gsów |
Cyc
Cycka z kumplem na 8 lvl. On mial 9 i mielismy taki sam distance (obaj paly).
|
Zerka na 22lv pal 60/46
|
Przerzywacie jak chłop stonke .
Ja zabilem solo na 14 lev 4 beholdery przypomocy kilku gfb .:king: Teraz gran na Harmonii mam 22 magic lev i 16 lev |
Ja zabilem Dragon Lorda(wlasciwie to kilkukrotnie) na huncie z gildia.
Solo najsilniejsze to smok. |
solos -gsy,berserki:),dragony
grupa-dlki i orc leder |
paldek na 16 lvl skille 35/46/46 beholdera sam pacnolem. poszly 2 runy hmm i jakies 200 hp :).
wszedlem z mieczem na full defence |
Mag 19lvl 27 m lvl:
beho, dragon, ds, mino guard, dwarv guard(zlurowany wiec musialem), zerk itp. itd. (ach te moje kochane sd:D) |
Ja solo zabiłem elf scout'a na 11lv 40/37
TERAZ MAM 45/42 |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |