![]() |
Teraz nie bedzie spamu.
Mam nadzieje ze nie bierzecie pod uwage Gonza ktorego to juz chyba z 5 konto na tym forum |
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Obstawiam Snagotha albo Slythię. Moim skromnym zdaniem najkompetentniejsi i prawdopodobnie najodpowiedzialniejsi z tej gromady. joł
|
Więc jeśli chodzi o obstawianie :)
Ja obstawiam Ducha - myślę iż mu się uda ... Co do reszty - każda z pozostałych osób zasługuje na conajmniej 1 veto ... Więc ciężko by było wybrać w ramach ów zasady. |
Obstawianie? Zwykle trudno jest mi się zdecydować, za to mógłbym obstawić, które nie mają szans na bycie modem :p (raz na rok trzeba napisać coś kontrowersyjnego...)
Np. -Serious Sam -Rocket Slayer -GargoinX -Arashel -X-Zero -Vasudadin -piternet -jerry |
Noo ludzie, wyluzujcie i pocekajcie spokojnie na wyniki. ;)
|
I rozmowy na temat tego, kogo wybiora jest chyba najmniej potrzebna, bo co my mozemy?
|
Widze ze napiecie z kazda chwila rosnie... Ja zas spokojnie poczekam na werdykt i nie bede wytykal kto ma szanse, a kto jej niema. ;)
|
Za chwilę ten post zostanie pewnie skasowany, więc sprężać się i czytać:
Od mojego tajnego kontaktu w ekipie moderatorskiej dowiedziałem się, że oficjalne wyniki pojawią się w piątek. Modem zostanie niejaki Duch Niespokojny i (uwaga!) Michoss. I co Wy na to? |
@up
Mnie to na to, jak na lato. Ot moje zdanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale mi warny wjechali a tobie nie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I dobrze że dostał. Jak ma wyglądać uczciwa rywalizacja - bo tak to można nazwać - skoro jest tyle przecieków, z tego i tak są one fałszywe. Wg. mnie, jest to sianie niepotrzebnego chaosu a tym bardziej tworzenie stron spamu.
Pozdrawiam " Ashlon Ta wiadomość została usunięta przez Dr. Omader. Powód: Ciiii.... " xD |
Zapewne jak wrócę z domu, to nowi 'niebiescy' już się ujawnią. Zatem powodzenia na 'nowej drodze życia' ;p. Wesołego Alleluja!
|
Szczerze mówiąc to nie widzę nikogo godnego wyboru na moderatora (oprócz mnie ofc).
|
@up
I mnie, ale mnie nikt o zdrowych zmyslach by nie wybral. Wesołego Jajka (i okolic) |
Czemu wszyscy maja takie niskie poczucie samowartosci?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |