Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Wybory Moderatorów! - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209480)

R3T 07-04-2009 12:34

Teraz nie bedzie spamu.

Mam nadzieje ze nie bierzecie pod uwage Gonza ktorego to juz chyba z 5 konto na tym forum

Gonzo 07-04-2009 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R3T (Post 2516035)
Teraz nie bedzie spamu.

Mam nadzieje ze nie bierzecie pod uwage Gonza ktorego to juz chyba z 5 konto na tym forum

... nie masz na myśli siebie z kontami Lysy_Pedal, Owntibia_exe, rentoN, Dawidek_of_Secura, H.L i jeszcze kilka innych, prawda? Nie wiem czy wiesz, ale jak zakładasz drugie konto podczas posiadania bana na innym, to również możesz dostać bana na nowym - jest to wbrew regulaminowi. Dostajesz bana, to czekasz aż się skończy. Różnica między nami jest taka, że ja banów nie dostawałem, a że kont kilka miałem, to prawda, lecz udało mi się odzyskać to. I nie, nie zamierzam się wdawać z Tobą w kolejnego flamewar'a - nie ma to sensu, trochę za stary już jestem na bezsensowne polemizowanie z Tobą.

Pozdrawiam.

Dragon-Fly 07-04-2009 22:44

Obstawiam Snagotha albo Slythię. Moim skromnym zdaniem najkompetentniejsi i prawdopodobnie najodpowiedzialniejsi z tej gromady. joł

Scobel 08-04-2009 10:24

Więc jeśli chodzi o obstawianie :)

Ja obstawiam Ducha - myślę iż mu się uda ...

Co do reszty - każda z pozostałych osób zasługuje na conajmniej 1 veto ...

Więc ciężko by było wybrać w ramach ów zasady.

Wylansowany 08-04-2009 16:32

Obstawianie? Zwykle trudno jest mi się zdecydować, za to mógłbym obstawić, które nie mają szans na bycie modem :p (raz na rok trzeba napisać coś kontrowersyjnego...)
Np.
-Serious Sam
-Rocket Slayer
-GargoinX
-Arashel
-X-Zero
-Vasudadin
-piternet
-jerry

Erhion 08-04-2009 18:51

Noo ludzie, wyluzujcie i pocekajcie spokojnie na wyniki. ;)

Vasudanin 08-04-2009 18:55

I rozmowy na temat tego, kogo wybiora jest chyba najmniej potrzebna, bo co my mozemy?

Pacz_knight 08-04-2009 19:02

Widze ze napiecie z kazda chwila rosnie... Ja zas spokojnie poczekam na werdykt i nie bede wytykal kto ma szanse, a kto jej niema. ;)

Wielkimanitu 08-04-2009 19:25

Za chwilę ten post zostanie pewnie skasowany, więc sprężać się i czytać:

Od mojego tajnego kontaktu w ekipie moderatorskiej dowiedziałem się, że oficjalne wyniki pojawią się w piątek. Modem zostanie niejaki Duch Niespokojny i (uwaga!) Michoss.

I co Wy na to?

Vasudanin 08-04-2009 19:29

@up
Mnie to na to, jak na lato. Ot moje zdanie.

piternet 08-04-2009 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu (Post 2517314)

Od mojego tajnego kontaktu w ekipie moderatorskiej dowiedziałem się, że oficjalne wyniki pojawią się w piątek. Modem zostanie niejaki Duch Niespokojny i (uwaga!) Michoss.

I co Wy na to?

8o o.0 Ciekawe, ciekawe ;p

Scobel 08-04-2009 19:55

Cytuj:

I co Wy na to?

To to samo odnośnie Ducha co napisałem ja UP ... :D Tylko ja mniej oficjalnie - bo "strzelałem"...

Ale mi warny wjechali a tobie nie :D

Dragon-Fly 08-04-2009 20:30

Cytuj:

I co Wy na to?

...Że zaraz dostaniesz banana za rozpowszechnianie fałszywych wiadomości i sianie chaosu? : o

piternet 08-04-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly (Post 2517391)
...Że zaraz dostaniesz banana za rozpowszechnianie fałszywych wiadomości i sianie chaosu? : o

Scobel już dostał :X

jerrry 08-04-2009 22:22

I dobrze że dostał. Jak ma wyglądać uczciwa rywalizacja - bo tak to można nazwać - skoro jest tyle przecieków, z tego i tak są one fałszywe. Wg. mnie, jest to sianie niepotrzebnego chaosu a tym bardziej tworzenie stron spamu.

Pozdrawiam
"
Ashlon
Ta wiadomość została usunięta przez Dr. Omader. Powód: Ciiii.... "

xD

Res Khmer 10-04-2009 10:34

Zapewne jak wrócę z domu, to nowi 'niebiescy' już się ujawnią. Zatem powodzenia na 'nowej drodze życia' ;p. Wesołego Alleluja!

Alanus Lutinum 10-04-2009 13:52

Szczerze mówiąc to nie widzę nikogo godnego wyboru na moderatora (oprócz mnie ofc).

Avallach 10-04-2009 15:13

@up
I mnie, ale mnie nikt o zdrowych zmyslach by nie wybral.

Wesołego Jajka (i okolic)

Vasudanin 10-04-2009 15:19

Czemu wszyscy maja takie niskie poczucie samowartosci?

Marcin24 10-04-2009 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2519108)
Czemu wszyscy maja takie niskie poczucie samowartosci?

I tak każdy w swoim własnym mniemaniu jest najlepszym kandydatem na moderatora, a reszta to idioci myślący, że mają szanse.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38.