![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bo są idiotyczne. Zresztą, podoba Ci się gdy ktoś "upraszczając" stwierdza że każdy metal to "brudas, satanista, pożeracz kotów, nerd, pedał z długimi włosami i ciota która żyje tylko po to żeby ją na*******ać"?
|
Cytuj:
|
Cóż, nie mam co ukrywać że to jeden z moich ulubionych argumentów (nie ironizuję). Chociaż - wrednyś - ten argument w zasadzie kończy wszelkie dyskusje. Cóż niech i tak będzie, i tak dobrze że nie użyłeś go wcześniej. Pozdrawiam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rozumienie przez duze R zaczyna sie od algebry i przestrzeni liczbowych. Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=DMwetl4t2ng [/offtop] Cytuj:
|
W mojej starej szkole, do której już nie chodzę, dyrektorka zabroniła grać w cokolwiek na sali bo się niszczy, a na dworze też nie można bo trawa się niszczy.
Dlatego lekcje polegają na tym, że przez 45 minut uczniowie robią skłony na korytarzu, a np. na boisko wychodzi się raz na pół roku, gdy jest jakiś turniej. Taka sytuacja jest w większości polskich szkół, więc nic dziwnego, że niektórzy wolą iść sobie pograć w piłkę z kumplami gdzieś poza teren skzoły niż iść na wf. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Remont odbywał się na sali i na podwórku jednocześnie. Sala pięknie wyremontowana, a na podwórku boisko do kosza i do nogi z nowiuśko wyrośniętą trawą. I taka sytuacja była, że na sale nie mogliśmy chodzić tylko dlatego, że była nowa (;o), a na boisko nie mogliśmy ponieważ trawa by się zniszczyła^^ Takie coś miało miejsce przez kilka miesięcy, a podczas tej męczarni wfy były gdzieś na korytarzach... @Down No nie mów mi, że ta trawa wysycha prawie pół roku. |
Przecież nowa trawa musi wyschnąć i stwardnieć. Chyba nie znacie się na budownictwie..drzouk
|
@up
racja. u mnie nie poczekali, i teraz mam w trawie dziury i nierówności. A przecież to budowlanka :< |
Cytuj:
@OT Ja bym optował za zmianą wuefistów a nie za zmianą systemu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:35. |