![]() |
ze tez wam sie nie nudzi takie spinanie sie ciagle.. nie mozna walczyc jak ludzie z ludzmi bez wyzwisk i glupich komentarzy?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Jak odtworzyc ten skrot html?
|
01:10 Fayter [156]: dzisiaj gadam z kolezanka
01:10 Fayter [156]: i ona pada a mialam isc na zakupy 01:10 Fayter [156]: a ja 01:10 Fayter [156]: to masz lipke ziomek : DDDDDDDDDDDD swoj ziomek! |
jakoś po dojsciu Unb~ do Echo zauwazyc mozna ze DPFT zaczyna srac po gaciach ;)
|
Cytuj:
czasem mam wrazenie, ze jestes bardziej dwulicowy od tiusa przestan w koncu pierdolic na forum smety, bo jak to czytam to mi sie rzygac chce porownujac do tego co pisales do ludzi przed dojsciem do dpft/it w/e |
Cytuj:
|
daj mi noge daj mi noge ja ci nogi dac nie moge dac nie mogeeeee:]
|
Cytuj:
|
Omg każdy idzie tam gdzie ma ochotę -.- , miał powód to poszedł do dpft , ty też miałeś powód aby wyjść z inte i dojść do echo to to zrobiłeś. Każdy zmienia zdanie jak mu coś nie pasuje , tak samo ty zmieniłeś zdanie co do starego ip którego nienawidziłeś i którego pewnie nadal nienawidzisz. Wiec skończcie gadać o lojalności itp bo tego tak naprawdę praktycznie nie ma. Jest wiele osób które zawdzięczają komuś coś na tym serwie ( kto wie ten wie komu co zawdzięcza ) ale maja to w dupie wiec skończcie ten temat.
A co do wojny to spoko , macie 1 - 2 dni luzu ale wiecie że i tak niedługo coś się zacznie wiec po co to gadanie o naszej nieaktywności. |
Cytuj:
(ten post dydykuje napinacza z ortografi) |
kupię instalkę ng 4.5.0 za 10k na arcanii
|
Cytuj:
|
Luki popełnił błąd invitując do Interregnum taką hołote jak Galithar, Ames, Goral, Thed, Feniks, Psyho Ash i kilku innych i teraz może mieć nie lada problem. Stara ekipa DPFT była wytresowana przez Lukiego i mało który pies szczeknął, a jak ktoś warknął jak zrobił to Bedurion i Lindlay to musiał wygonić ich ze swojego schroniska. Luki invitując taką bezpańską hołotę nie przewidział jednego - że ta banda kundli nigdy nie przystosuję się do rasowców. Kundel zawsze będzie kundlem a rasowiec zawsze będzie rasowcem. Luki także nie przewidział że gdy kundle podrosną może stracić nad nimi kontrolę jak to się stało teraz bo jak sami wiecie kundel na tresurę się nie nadaje. Kundle podrosły i zaczęły warczeć i Luki nie trzymał ich na krótkiej smyczy i nie zacisnął kagańców na ich pyskach i teraz ponosi tego konsekwencje.
PRECZ Z KUNDLAMI! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dpft robi masslogi, normalnie OSTRO. na teraz fragi
DPFT: -jakis 50 knight MY: - Demon Rabbit Warrior - Slimak Tharion - Sadli Magik |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:17. |