Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

Atee 06-06-2009 22:26

ze tez wam sie nie nudzi takie spinanie sie ciagle.. nie mozna walczyc jak ludzie z ludzmi bez wyzwisk i glupich komentarzy?

DeltaMark 06-06-2009 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab (Post 2560357)
Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz parę dni temu pewne osoby z 3 rożnych gildii próbowały zrobić Inq quest a jak się o tym dowiedzieliście odrazu zaczęliście do nich pisać i grozić padały miedzy innymi takie teksty "wy*******ać z inq, macie przejebane, macie pograne, jesteście hunted" z Poi jest podobnie.

Dziś jakaś ekipa robiła/próbowała POI: 21:32 Panov [132]: macie wjazd na poi

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atee (Post 2560610)
ze tez wam sie nie nudzi takie spinanie sie ciagle.. nie mozna walczyc jak ludzie z ludzmi bez wyzwisk i glupich komentarzy?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zulion (Post 2560201)
Taa co Ty wogóle med pierdolisz magazynierze jebany nigdy bym nie schakował swojego rla a zwłaszcza dramana, więc skończ pierdolić glupoty i spierd...laj na magazyn tylko uważaj zeby Ci autobus nie spierdolił

Wielke osób z Echo długi czas walczyło z IP, np. Clapek/Zerson, którzy po akcji "zabił mi brata za nic" lekko mówiać nie lubili się z Morutem, Fosfik zrookowany po wypłaceniu się z wojny, Mazur który nienawidzi Sevy, Banah który XX razy powtarzał ze nie po to walczyli z IP aby teraz byli z kimkolwiek, a teraz wszyscy razem:)

Notopeczek 06-06-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJMakiss (Post 2560573)
Przestancie pierdolic glupoty.. Dzieci ?
Po tym co wy piszecie wnioskuje, ze nic doroslejsi nie jestescie..

A ty Sua zamiast tu spamowac to lepiej naucz sie uzywac strong haste na openach...

niemam jak niektorzy auto utani gran hur all time

MMApanowieMMA 06-06-2009 22:48

http://www.youtube.com/watch?v=FjvO-c5h9Ug

^ filmik o wojnie ;p

Speedzik 07-06-2009 00:57

Jak odtworzyc ten skrot html?

MMApanowieMMA 07-06-2009 01:40

01:10 Fayter [156]: dzisiaj gadam z kolezanka
01:10 Fayter [156]: i ona pada a mialam isc na zakupy
01:10 Fayter [156]: a ja
01:10 Fayter [156]: to masz lipke ziomek

: DDDDDDDDDDDD swoj ziomek!

Kamandir 07-06-2009 11:58

jakoś po dojsciu Unb~ do Echo zauwazyc mozna ze DPFT zaczyna srac po gaciach ;)

kamsz 07-06-2009 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2560408)
tylko szkoda ze z tej starej ekipy,sporo osob sie wykroszylo,ich dusze zostaly zjedzone :DDDDD (leszczu gidek itd)

@krecik
niejestes w temacie co do yalahar to tak po 1 po 2 ja mzoe sie krece jak smrod po gaciach ale chociaz walze ciagle w 1 sprawie,o to by dzieci ktore mysla ze sa niewiadomo kim niedostaly wladzy na arcani

w wojnie z LR niewalczylem z lukim tylko wlasnie z wami (stare sf w 90%) i dalej to robie.tak wiec wole sie krecic jak smrod po gaciach niz wbijac noz w plecy osobom bez ktorych byscie byli nikim....i do neiczego byscie niedoszli bo taka jest prawda,luki dal wam szanse,net was bronil.oboje maja za swoje.
pozatym przepraszam pzrepraszam,od 1 dnia wojny juan wiedzial jakie ejst moje nastawienie do echa ,zawsze mwoilem mu ze 90% echa to lduzie (pod sciane i zabic) i do dzis zdania niezmienilem,moze i mam z 3 osoby ktore lubie w echo ,ale sytuacja jak sytuacja postawila nas po przeciwnych stronach,w dptf tez nietrawie kilka osob lecz nie 90%
jak to sie mowi wybralem mniejsze zlo :)

ty tez kurwa baran jestes plakales do mnie na gg ze chcesz byc neutralny zebym przekazal dla echo zeby cie juz nie bili bo byles na lb 'przypadkiem' i nie chcesz byc hunted

czasem mam wrazenie, ze jestes bardziej dwulicowy od tiusa

przestan w koncu pierdolic na forum smety, bo jak to czytam to mi sie rzygac chce porownujac do tego co pisales do ludzi przed dojsciem do dpft/it w/e

Koszyk 07-06-2009 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamandir (Post 2560909)
jakoś po dojsciu Unb~ do Echo zauwazyc mozna ze DPFT zaczyna srac po gaciach ;)

Daj nam pare dni ; )

Atee 07-06-2009 12:50

daj mi noge daj mi noge ja ci nogi dac nie moge dac nie mogeeeee:]

Notopeczek 07-06-2009 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2560945)
ty tez kurwa baran jestes plakales do mnie na gg ze chcesz byc neutralny zebym przekazal dla echo zeby cie juz nie bili bo byles na lb 'przypadkiem' i nie chcesz byc hunted

czasem mam wrazenie, ze jestes bardziej dwulicowy od tiusa

przestan w koncu pierdolic na forum smety, bo jak to czytam to mi sie rzygac chce porownujac do tego co pisales do ludzi przed dojsciem do dpft/it w/e

czytaj ze zrozumieniem,mialem byc neutralny i sie niewtracac,gdy gadalem z toba na gg bylem,zdanie zmienilem w srode dopiero,i jak ty mnie nazywasz dwulicowym to zal ,bo od poczatku jak powstalo echo to mwoilem ze 95% soob tam to na odstrzal a tylko kilka(policzyc na 1 rece moge) sa spoko i nigdy nnieukrywalem tego ze niekocham echa.(zapytaj juana albo carlosa a pozniej pisz pierdoly na tibia.pl

Medivh Shady 07-06-2009 13:30

Omg każdy idzie tam gdzie ma ochotę -.- , miał powód to poszedł do dpft , ty też miałeś powód aby wyjść z inte i dojść do echo to to zrobiłeś. Każdy zmienia zdanie jak mu coś nie pasuje , tak samo ty zmieniłeś zdanie co do starego ip którego nienawidziłeś i którego pewnie nadal nienawidzisz. Wiec skończcie gadać o lojalności itp bo tego tak naprawdę praktycznie nie ma. Jest wiele osób które zawdzięczają komuś coś na tym serwie ( kto wie ten wie komu co zawdzięcza ) ale maja to w dupie wiec skończcie ten temat.

A co do wojny to spoko , macie 1 - 2 dni luzu ale wiecie że i tak niedługo coś się zacznie wiec po co to gadanie o naszej nieaktywności.

Notopeczek 07-06-2009 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2560228)
, szczegulnie

hahaa znalazlem bleda !!!!
(ten post dydykuje napinacza z ortografi)

bemo 07-06-2009 14:44

kupię instalkę ng 4.5.0 za 10k na arcanii

Bartholomew 07-06-2009 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2561073)

napinaczą?

koksymoron 07-06-2009 17:07

Luki popełnił błąd invitując do Interregnum taką hołote jak Galithar, Ames, Goral, Thed, Feniks, Psyho Ash i kilku innych i teraz może mieć nie lada problem. Stara ekipa DPFT była wytresowana przez Lukiego i mało który pies szczeknął, a jak ktoś warknął jak zrobił to Bedurion i Lindlay to musiał wygonić ich ze swojego schroniska. Luki invitując taką bezpańską hołotę nie przewidział jednego - że ta banda kundli nigdy nie przystosuję się do rasowców. Kundel zawsze będzie kundlem a rasowiec zawsze będzie rasowcem. Luki także nie przewidział że gdy kundle podrosną może stracić nad nimi kontrolę jak to się stało teraz bo jak sami wiecie kundel na tresurę się nie nadaje. Kundle podrosły i zaczęły warczeć i Luki nie trzymał ich na krótkiej smyczy i nie zacisnął kagańców na ich pyskach i teraz ponosi tego konsekwencje.

PRECZ Z KUNDLAMI!

Lechuguitas 07-06-2009 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2561073)

ortografii :P

Dragostino 07-06-2009 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koksymoron (Post 2561253)
Luki popełnił błąd invitując do Interregnum taką hołote jak Galithar, Ames, Goral, Thed, Feniks, Psyho Ash i kilku innych i teraz może mieć nie lada problem. Stara ekipa DPFT była wytresowana przez Lukiego i mało który pies szczeknął, a jak ktoś warknął jak zrobił to Bedurion i Lindlay to musiał wygonić ich ze swojego schroniska. Luki invitując taką bezpańską hołotę nie przewidział jednego - że ta banda kundli nigdy nie przystosuję się do rasowców. Kundel zawsze będzie kundlem a rasowiec zawsze będzie rasowcem. Luki także nie przewidział że gdy kundle podrosną może stracić nad nimi kontrolę jak to się stało teraz bo jak sami wiecie kundel na tresurę się nie nadaje. Kundle podrosły i zaczęły warczeć i Luki nie trzymał ich na krótkiej smyczy i nie zacisnął kagańców na ich pyskach i teraz ponosi tego konsekwencje.

PRECZ Z KUNDLAMI!

Eh , pierwszymi osobami które "warknęły" jak ty to nazwałeś to były właśnie "wytwory Lukiego" , czyli Leszczu czy Bellish.

MMApanowieMMA 07-06-2009 17:38

dpft robi masslogi, normalnie OSTRO. na teraz fragi

DPFT:
-jakis 50 knight
MY:
- Demon Rabbit Warrior
- Slimak Tharion
- Sadli Magik

Kamandir 07-06-2009 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragostino (Post 2561280)
Eh , pierwszymi osobami które "warknęły" jak ty to nazwałeś to były właśnie "wytwory Lukiego" , czyli Leszczu czy Bellish.

haha może Leszczu i Belka jako pierwsi warkneli ale oni nie są kundlami w odróżnieniu do galiego i amesa którzy reagują tylko na 2 komendy - usiądz i daj głos, zaś Leszczu z Belką potrafią także warować a także jako pierwsi opanowali komende noga!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:17.