![]() |
Może w niedziele coś zagramy? Hmm ?:D
|
Jestem za.
|
Ja też bym zagrał. Tylko teraz orientacyjnie - przed derbami, czy po derbach? xD
|
Wyzdrowiałem, mam nową myszkę, mogę grac ;>
|
To może tak dziś 20-21?
|
moglbym dolaczyc do tego waszego klanu? :> zaczalem dopiero grac; teraz gram 2gi raz, i jakostam mi idzie, skill sie wyrobi w miedzyczasie, ale na niektorych mapkach jest strasznie duzo camperow ; /
|
ja tam nieogarniam moze mi ktos pomoc w poczatkach?:D
|
@
Mówiąc pomoc masz na myśli ? Bo tam nie można dawać itemkow, tzn. można, ale trzeba mieć specjalne nx'y za RL kasę ;d Ja będe grał jak kupie se szybszy internet i myszke do lapka, bo na kompie nie ma szans :D BTW. Szykuję się nowa mapka :D Taka choćby autostrada, zatarasowana autami. http://www.youtube.com/watch?v=bo-UkhQgLPI&feature=fvsr IMHO sux ;( |
Ona już jest. Jest też na niej event, 10 gier = 1 black key, przez 3 tygodnie.
@down Jeszcze na niej nie grałem. Pogram 10 meczy to powiem. |
@
Fak, dawno nie grałem i jestem nie w temacie ;( Fajna chociaż ? |
najbardziej podoba mi sie mapka waverider, ale jak sa wylaczone snajperki, bo cioty stoja na dachach i kampia ; / na tym snow~ tez jest uj camperow...
ten roadkill jest praktycznie na co 2gim serwie, ale jest lipna mapka ; / ale ogolnie gierka kozacka! |
Odświeżam, mówiąc jednocześnie że idę na emeryturę :)
|
Gra w to ktos jeszcze?
mi sie juz patchuje od godziny i na oko jest raptem 1/6 -,- @down a jakis warrock czy cos? strasznie mnie ciagnie do gry tego typu :P |
Cytuj:
|
Hakier trafi sie raz na 10 serwerow, zobaczysz go, zmieniasz serwer. Proste.
|
Taaaa pogra sie troche i jakas lama wbije w ostatniej chwili ^^.
|
Trudno, grasz do konca, dostajesz exp i gp i zmienaisz serwer.
|
No ludzie, gracie jeszcze?:D
|
Tak, my nadal z Pawolką ostro ciśniemy ;d
Doszło pare updatów i pare jest w planach, opiszę to ale może po szkole ;) |
No ludzie, gracie jeszcze?:D
Samemu mi się nudzi :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |