![]() |
Cytuj:
|
A jak sie gra w bg po necie? Znaczy sie chodzi mi oto jak wyglada rozgrywka? Przechodzisz kampanie na coopie czy jak ?
|
Normalnie, jak w singlu, z tą różnicą, że każdy gracz kontroluje określoną ilość postaci. Mogą to być postacie jak Minsc czy Aerie albo można od razu zacząć drużyną złożoną ze stworzonych przez siebie postaci. Przechodzisz kampanię z paroma osobami, masz wszystko tak, jak w singlu. Fajnie się gra, grałem już z forum z Dwimem i Karlosem, ale skończyło się na tym, że się pokłóciliśmy z Karlosem, zarąbaliśmy go, potem Dwim próbował mi wbić nóż w plecy, ale moja postać była silniejsza od jego kapłana (chyba kapłana) :P
|
Jakby co, też moge zagrać. Baldur nawet sie na dysku kurzy, miałem przejść po raz xx ale mi sie odechciało.
|
Cytuj:
I żebyśmy w razie czego mieli wszyscy te same wersje - macie zwykłego BG2 czy w tej edycji z klasyki? I gramy z TB czy bez? |
Ja mam Bg ze zlotej klasyki. Jezeli to wazne to mam zainstowanego TB.
Jak co to ja chce Edwina :P |
Imo w multi to się bardziej opłaca brać tylko importowane postacie. Ja tam na pewno wezmę swojego woja (o ile jeszcze mam go gdzieś).
Ja też mam ze złotej klasyki, ale mam też wersję zwykłą. |
2 z klasyki. Miałem też zwykłą (i 1 i 2), ale płytki już chyba sie do użytku nie nadają ;d. Szczególnie 1, gdzie jeszcze trzeba było płytki zmieniać co lokacje praktycznie ;d
|
No to git, że każdy ma z klasyki. Jeszcze ktoś chętny? W weekend można zagrać. W sobotę raczej odpada, chyba, że koło 18, bo o 16 gra Arsenal.
|
Zagralby ktos w coda 2/4 , ew. bf2 (gdzie totalnie lamie) przez neta?
|
Ja mogę w CoDa4, ale tylko przez hamachi (pirat + full rip :P)
|
Takie rozwiazanie mnie za bardzo nie interesuje, ver 17, ew moge przeinstalowac i zagrac na 10/14/16 czy na jakiejkolwiek innej wersji. Chociaz w ostatecznosci...
|
Pyknie ktoś po 16 w Jazza 2? B)
|
Nie : o.
Eliminacje do WCG się kończą. Oglądał ktoś/śledził? Ja głównie z uwagi na SC, ale ciekawie było dość : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja mam pytanie. Wybiera sie ktos na impreze Cyber Arena, organizowana przez 36i6, w Lodzi? ;)
|
Cytuj:
|
Mweh, ja w Lodzi mieszkam, wiec pojsc i zobaczyc nie zaszkodzi, chodz slyszalem ze impreza nie bedzie niewiadomo jak rewelacyjna. ;p
|
Grał ktoś w Anno 1404? Miałem zamiar się zaopatrzyć, bo podobno fajna gra. Opłaca się? :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:30. |