![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nerki to moje upośledzenie trochę teoretyczne- nigdy nie miałem okazji nikogo w nie uderzyć wystarczająco mocno. A swoje przechlane i przepalone cenię zbyt drogo, żeby nimi ryzykować ;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak poza tym, to jestem leworęczny :). Zgadzam się z tym, że ciosy na głowę są popularniejsze, ale i tak preferuję te w brzuch. |
Też niedługo może będę chodził na siłownie, tylko obawiam się, że ludzie będą mieli ze mnie zwałę widząc jakie lekkie obciążenia będę przynajmniej na początku brał xd Ale jak nie spróbuję to się nie przekonam... ; P
|
i to jest chyba najgorszy blad, kazdy od czegos zaczynal ;)
|
@2up
W pierwszy dzień na siłowni, jakiś gość pokazywał mi wszystkie ćwiczenia. Doszło do ćwiczenia na bica gdzie dał mi hantelek 4kg, kazał usiąść na ławce, oprzeć łokieć o udo i machać tym hantelkiem od kostki po brodę(góra/dół). Jak się okazało nie mogłem podnieść hantelka nawet do połowy wysokości więc jakby tego wstydu było mało, gość poszedł na sale obok gdzie laski miały aerobik i stamtąd przyniósł hantelek 2k :> Po pary miesiącach 12kg machałem i już nikt się nie śmiał także olej to :> |
Cytuj:
|
a jest ktos w stanie wytlumaczyc mi jak to jest z nosem u bokserow? bo cos slyszalem ze im sie wycina kosci czy chrzastki
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s. może zaczniemy wklejać jakieś foty swoich osiągnięć? : ) |
Cytuj:
|
@up
i po coś to pisał rama by była :> |
jak tam chcecie ; >
|
możecie wklejać fotki ;D ja jeszcze się wstydzę. Ale powiem wam ze mi przybyło 2 cm w bicku ;D i jestem z tego zadowolony :)
|
Kij w te zdjęcia "biców", co to, gay.pl? ... Myślałem że każdy ćwiczy dla siebie, no chyba że ktoś tu robi to dla szpanu :(
|
Cytuj:
PS. Pochwali się parę osób obwodem klaty? I powiedzcie gdzie sie go mierzy , ja tak probnie se mierzyłem nad sutkami ale nie wiem czy to prawidłowe do tego miejsce |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:00. |