![]() |
To ja chyba dziwny jestem bo się z tego śmiałem.
|
nikt wiecej nie poogladal? : (
|
pierwsze 3 sekundy i wylaczylem ten shit :<
|
A co tam jest? to moze obejze xd
|
Cytuj:
1. Jesteś słaba psychicznie 2. Nie boisz się mieć urazu do końca życia 3. Jeśli coś jesz 4. Jeśli nie.... nieważne, nie ruszaj tego :P |
sic ;x mam to juz od jakiegos czasu na telefonie ;d mocne... mocne... zastanawiam sie tylko, na chuj oni to robią?
|
Cytuj:
|
2girls1cup to nic przy tym filmie
|
Cytuj:
-For Money |
Cytuj:
Cytuj:
|
W link nie wszedłem, ale czy to filmik, na którym jacyś faceci robią różne chorze rzeczy z genitaliami? Bo jeśli tak, to już widziałem. : <
@Ze'To Oooo, kolega mi to w szkole jakieś 3 tygodnie temu pokazał. Sick. |
Nie oglądałem, więc zapytam: jak bardzo chore?
|
cóż mi jakoś na wymioty się nie zbierało co więcej popijałem sobie przy tym kakao... nie wiem czemu ale wrażenia to takiego nie robi, chyba że daje do myślenia jak głupi ludzie są na tym świecie
PS Chyba że wyciągnięcie jądra to było harde :d @Down Nazwa firmy ! FAST :D |
@Rocket Slayer
Czemu nie? Chora przyjemność to zupełnie inna rzecz. Czytałem gdzieś, że jak pojdziesz do jakiejś tam firmy i podczas kręcenia spalisz se dupę płacą ci od 1000-8000 w zależności w jaki sposób to zrobisz. |
dla tych co boją się oglądać spoil
Ukryty tekst:
Cytuj:
|
@up
Masz kilka stron wcześniej : P @offtopic (?) xD Nawet nie wchodzę w link robka, bo po obejrzeniu 2 girls 1 cup, miałem cały czas to w głowie, przeważnie jedząc coś czekoladowego... Jedząc Kitkata przypomniał mi się ten film i po prostu go wyplułem... ; [ Już nigdy nie popełnię podobnego błędu. ;< |
Oglądałem to, będąc w "vip" grupie na jakimś forum xd
Miałem dostęp do zamkniętego tematu "obrzydlistwa". Temat został usunięty po 3 dniach, było tam z 50 podobnych linków. (2guys1horse polecam). Kto to robi? Starzy harlejowcy, impotenci, nie staje, więc chcą ostatni raz przeżyć z "nim" hardcore. ^^ |
@up: to jest sado-maso. Tak więc zawężanie do harleyowców itd. mija się z celem. To są ludzie 'wszelakiej maści'.
Materiały pochodzą z bmezine.com, swoistego źródła wiedzy na temat modyfikacji ciała. Tych najcięższych również. Większość to po prostu zabiegi diy, dobrze, że nie było penektomii bo takie nagrania też się zdarzają. @topic: rozbój w biały dzień :) Najlepsze jest to, że 3 dresów Ci grozi, a wokół swawolnie po*******a społeczeństwo polskie. Śmiech na sali. |
Cytuj:
Googlowałem ale same reakcje widzów na te vid wychodziły... |
Cytuj:
a tutaj chłopaki skillują fist fighting: http://www.2guys1hole.com/ tutaj za to kobietka skilluje: http://kidsinsandbox.net/index2.php |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |