![]() |
Ghoul'e w Ghostlandzie
albo dwarfy solidery i Dwar Guardy w Kazzodron Solo |
Moje Solo
Ja głównie expie na Rotwotmach i w kopalniach Dwarfów, a od dzi¶ zacz±lem expic na GS'ach...tylko loot nie zawsze mi pasi :/
|
ja expie na pohu , wybijam wszystko oprocz gs ,ds i orcow
|
Ja jak narazie chodze na ghoule i scorpiony do ghoust landu ale czasem na cyce no i soldki jak ghostland jest zajety
|
ja skilluje na rotach, a expilem dotychcasz tez na rotach (z lepszym mieczem), ale teraz jak mam 15lvl to chyba bede chodzic na dwarfy, ale i tak narazie skilluje jeszcze na rotach :]
|
Ehh
Ja tylko expie na cycklopach, orcach riderach, war wolfach jak wejdzie to i zerka zabije :D
|
ja skilluje na rotach ( i expie przy okazji gdy trening kojarzy mi sie juz z wymiotami :D ) a tak to dwarfy, amazony i valkyrie :baby:
|
Dragon Land ( na smokach,żeby kto¶ nie my¶lał,że na scorpach xDD )
Jakie¶ cyclopis,scaraby też :D a oprócz tego to co sie nawinie to sie zabije:D |
Ja knightem polecam Przedewszystkim Soldy od 12 do 25 lvl . Na nich narazie expie. Dla pallkow polecam PoH na skillach 72/55 i 35 lvlem. Jak sie zna drogę to expienie to czysta radocha XD
|
BaK
Swoim magiem najlepsze co zabilem solo to banshe (chodzi mi o to ze miala najwiecej expa) B) .A najczesciej expie na scarabach (kasiaste) badz necro ale z nich mi sie tylko raz zwrocilo (LoL)
|
larwy, roty, czsem Scaraby...
|
ja solo hmm w sumie guardy,cyce,czasami dragon :) ale to duza strata uhow solujac draga z spearami
|
Ja tam expie na pierwszych 2 poziomach cyclopolis na edron czyli guardy cyce soldierki
|
Ja narazie nabijam mlvl, ale tak to expie na rotkach,swampach i czasami jakis ghoulek wpadnie :D:D
|
vampy , bb , csy , mumie
|
Ja expie na Mino Guardach i Cycach czasami robie wypady na 2 Orc Shamany obok Valkyri niedaleko Thais.
|
solo...solo... huahah scaraby :D
|
Guardy ghoule scaraby mumie cyce....
|
dragi na ank
czasem guardy |
Only poh jak dla mnie ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |