[Doomknight]
Podsumowując, według mnie knight dostaje w dupe od każdej innej profesji.
Moim Zdaniem Pisałeś Te Głupoty Na Bani Albo Jesteś Idiotą Który Gra W Tą Gra Od Miesiąca.Po 1 jestem pewny że nigdy nie grałeś knightem który by miał powyżej 10 lvl i myślisz że to taka marna istotka która prucz dużej ilości pkt życia nie ma tak naprawde nic dobrego.Nie będę się teraz zagłębiał w zalety knighta ale powiem jedno że sorc po spaleniu many jest niczym i jeżeli knight wytrzyma te ataki to sorc z tą swoją marną ilością hp nie ma szans...Palladyni nie posiadają tarczy dlatego są łatwą postacią do zabicia dla knighta...Praktycznie jedynym ratunkiem dla palla jest ucieczka w innym wypadq wyświetla się biały napis you are dead.Mówie o rycerzu który jest doświadczony i troche w tym siedzi i jestem pewien że taki kolos by ciebie dojechał na loozie.Widać że się nie znasz i nie wiesz co dobre...Pozdro Dla Wszystkich Knightów:D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mithgar XX
Mnie najbardziej smuci to, że 8sorc po wyjściu na maina bez problemów pokona 8knighta...Powinni coś z tym zrobić, bo taki knight po wyjściu z rooka ma 17skilla, nie ma exury ani nie może używać ih. A taki sorc idzie po free wanda i wymiata!
|
A Wiesz Kolego Że 15 knight może dojechać 15 sorc bez problemu?Zresztą wybacz ale nabic knightem z 8 lvl na 9 lvl to nic trudnego.Skoro to twój problem to po wyjściu z rooka wybierz miasto Carlin tam masz niedaleczko kopalnie troli nikt Cię nie zaatakuje bo jest blisko miasta jak już powiedziałem:D Zręsztą mało kto leje małe lvl...bo w waszym bagu tylko line mozna znalesc:D
[quote=K0nki]
Paladyn - Skille i nie musi kupować eq ani broni (tylko kusza łuk i amunicja)
[quote]
Nie musi kupować dobrego eq , hmm... zawsze dobre eq sie przyda...A amonicja dla palla jest droga i to ze nie musisz mieć wspaniałego eq jak knight się wyrównuje.Pallem od 8-15lvl gra sie strasznie ciężko bo nie ma skąd brać kase na bolty strzaly itd...Często mnie proszą pallowie zebym im zbieral bolty...Knight jest wiele lepszy pod tym względem , bo nim zdobywanie kasy na eq to nic trudnego a pall czasem nawet nie ma czym poexpic:D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez debil123
Moim skromnym zdaniem to zależy od gustu. Np. jeden lubi ciachać mieczem a drugi patrzeć na błyski. Ja wolę knighta, mój kumpel który nie gra, ale jakby grał to by wybrał sorca lub pałę... to, że go nudzi ta postać to tylko gusto. A może dlatego, że nie zna mocy tej postaci tak uważa?
:crusader:
|
:D :D Co nas obchodzi twój kolega:P a że lubi pały to bym tego nie ujawniał...Mały i głupi jak Ty i już pedał:D niesamowite
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andalon
Knight jest swietny sorc jest swietny .Knight kiedy go dobrze wyszkolisz (im nizszy lev tym lepiej) jest najlepsza profesja . Z dobrymi skillami szybko idziesz sobie na dwarf guardy dwarfy soldiery i robisz loot bagi. Knight ma o tyle latwiej ze nie musi kupowac runkow(no oprocz uhow oczywiscie ) ani zadnej amonicji (sorc hmm itp / pall belty) Wedlug mnie jednak najlepsi high levele to sorcowie.
|
Dopatrzyłem się tu kilkq błędów:D Niezgodze się z tym że im niższy lvl ma knight tym jest lepszy:D A co do kupowania runek to knight tez kupuje przeciez hmm i gfb fieldy tak samo...wiec troche Ci sie pomyliło:D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bombelek
Kurde! Kazdy gra tym kim lubi... Ja gram Knightem bo lubie w grach rpg podejsc i przyladowac komus z bliska. Magie srednio lubie, same podstawowe rzeczy! I wydaje mi sie ze grajac Rycerzem trzeba byc chyba najbardziej cierpliwym zeby cos osiagnac.
|
To źle Ci się wydaje B) Sorkiem i druidem strasznie wolno sie expi i nim znaczeni trudniej do czegos dojsc:D Sork na 10 lvl lupie po 15 a knight juz po 30.Na 17 lvl z fire swordem i skillem po 50 moze walnac kolo 70 a sork wali po 25:D widzisz roznice szybciej zabijasz szybciej expisz szybciej robisz lvl:P
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kupcio
U widze ze niezLy sór sie tutaj zrobil miedzy profesjami.
Według mnie knightci nie są ubogimi postaciami.
Zaraz po wyjsciu z rooka skillowanie moze troche nudzic i odpychać od gry knightem ale wytrwali napewno sie nie zlamią . Mocny knight powinien tez posiadac swoje źródło pieniędzy w tym wypadku Druida Uhmakera .
Wysoko levelowy knight z uhmakerem to bardzo silna postac poniewaz zawsze ma ze soba przynajmniej bp uhów lub hmm czy też gfb.
Podsumowujac knight jest dobra postacia dla osób które lubia skilowac i maja silne nerwy.
|
Nie wiem czy wiesz ale knightem na poczatq skilluje sie tylko do 45 co zajmie max 1-3 dni.Potem sie expi co jest najfajniejsze w knightcie...dobijasz 15 lvl potem skillujesz do 55 itd itd itd...A cos co moze odrzucac to szybkosc sorca w zdobywaniu expa...mam sorka i knighta i osobiscie wole skillowac niz meczyc sie slaba rozdzka w expieniu.A co do uhmakera to sie nie zgadza ja tam wole dobic sam ten 20 lvl skille 60 i pujsc sobie na ghoule z ktorych mozna zarobic szybko kase:D chodzi o przyjemnosc:D zreszta tez na plus wyjdziesz....W godzine w ghostlandzie mozna zdobyc 2,5k a robienie uhow jest nudne:D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van_Waterflew
ja grałem jusz wszystkimi profesjami i moim faworytem jest pall, poniewarz:
jak chcem walczyć na dystans to biore kusze/łuk troche boltów/strzał i wale z dystansu a jak chcem walić w zwarciu to biore troche spearów i wale wzarciu i trace na silniejszych potworkach trace mniej uhuw nisz knight poniewasz mam vity hehe
|
w starciu 30 lvlowych postaci palla i knighta w ktorym kazdy ma bp uh twoj pallek dostanie po dupie:D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karo22
Knight blokuje i przez to ze jest blisko potworka to po śmierci raczej szybciej zabierze loot
|
Ale nie dostaje expa a jak blokujesz to znajomemu i musi byc podzial...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
@up:
-z uhmakerow korzystaja ludzie, ktorzy nie potrafia zarabiac pieniedzy w normalny sposob albo hlevele robiacy runy 5-6 drutami. W innych przypadkach, zakladajac ze grasz uczciwie ( bez mc ) uhmaker sie nie oplaca
-bp uhow nosi sie dla bezpieczenstwa nawet od 15 lev ( zalezy kiedy wpada 4mlvl ), hlevele nosza zwykle kilkanascie/kilkadziesiat bp uh
-mocny knight zarabia krocie na prawie kazdym hunting spocie z ktorego korzysta ( guardy, mint itp ), musi sporo wydac na eq ale zarabia najszybciej ze wszystkich
-silne nerwy przydaja sie raczej palkom / sorcom ;p
|
Zgadzam Się W 100%.Pozdro Dla Ciebie ... Przywracasz Mi Wiare W To Że Człowiek To Istota Myśląca
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bulboglowy
@up EDIT: Już zapodaje:
Sorcerer jest super szybki i ma potężne czary, dzięki trenowanemu przez lata celowaniu trafia za każdym razem i ma super PvP.
Knight obrońca jest niedoświadczonym graczem, nawet nie umie się UH-ać biegając i ma słabe PvP. Jednakże jego level jest taki sam jak super-wymiot Sorcerera, bo kupił... *ekhm* dużo sam grał.
Sorcerer biega w kółko, atakowany Knight nawet nie może go trafić, bo stoi w miejscu żeby zdążyć się leczyć (przypadkiem znalazł spore zasoby run w plecaku, w końcu 150 zł *ohh* 150h ciężkiego grania!).
Walka wygląda tak: Sorcerer strzela z SD/GEB/UE, Knight w tym czasie tylko się UH-a. Po niedługiej chwili Sorcerer ucieka, bo mu się runy skończyły.
@Bucik: Podoba ci się mój poradnik ? Wszystko co robi Knight to stoi, chyba proste.
Proszę o nie umieszczanie mojego super-poradnika:" ,, JAK PORADZIĆ SOBIE Z ATAKIEM SORCA " w roli obronnej knight ma sie rozumieć" w dziale wasze poradniki. Oczywiście zawiera on prawdziwe informacje, ale jest mało przejrzyście napisany, no i temat taki płytki.
|
Nie wiem czy wiesz ale mozna sie uhnac w biegu...