![]() |
@up
Po co ty sie wypowiadasz jak glupoty masz zamiar pisac... |
A ciekawe jaki bedzie teraz ten mur dzielacy Ghoula i katana quest?
Czy bedzie taki sam czy jeszcze bardziej rozpadajacy sie??? |
Cytuj:
Jest taki sam, nic się nie zmieniło. |
Ja wierze w to że ghul jest na roku sam go nawet widziałem. Ale czy da się tam dojść tego już nie wiem
|
Cytuj:
To po ch*j się zgłaszasz? odbierac z przymrozeniem oka ; ] Jedyne co mnie cieszy to fakt, ze (narazie) niema filmiku na temat Ghoul Quest done a'la Shadow Rex ¬¬ |
Double post, sorry
|
z każdym update ściany w katana room sie rozpadają...
nasze dzieci będą sobie na tym gholu trenowały... - nie ;p taki jest cipsoft i tego nikt nie zmieni |
Boże a co was to obchodzi czy się rozpada ?
Może się rozpadać i nie będzie do niego można wejść. Jak Cipsoft będzie chciał ,to go udostępni , takie tematy nic nie dadzą ;/ @ off topic Double topic ;/ |
Ja myśle że morzna sie do niego dostać. Pomyślcie... co update ta ściana się jagby "zapada w dół", rozwala.:baby:
|
Cytuj:
|
Ja ci wierze, moj kolega mial tez scale armora na rooku. mowi ze lezal na skale i podstawil sobie pudla i wzial go.:):):):):)
|
ARCHEOLOGOM STOP nie odświeża się tematów z przed 2 miesięcy
|
Cytuj:
@down: Krejzi ; o |
A żebyś wiedział :D
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Cytuj:
P.S. Sory, że odświeżyłem ten temat, ale chciałem się wypowiedzieć a propo tunelu |
Cytuj:
|
1.możliwe jest że teleport za mino magiem prowadzi do ghoula :D
2.Nieważne jak jest napisane w książkach! 3.Mam pytanie!! Czy ktoś widział niedziałającą dzwignie na rookgaardzie lub w mint?! 4.może trzeba użyć oleju na dzwigni ktora sie nie rusza na rookgaardzie albo w mint! 5.i wtedy otworzą się te drzwi/sciana w u MM/Ghoul room... 6.Nie widziałem nigdy oleju na rookgardzie -.- 7.może trzeba użyć jakiegos plynu na tej scianie (GR) 8.może można wziąść ta krew od deda kolesia z kluczem i uzyc jej na scianie... 9.TO TYLKO HIPOTEZY! |
K***a, musiałeś odświeżyć temat? Musiałeś!? i zastanów się nad swoim postem bo jeden pkt drugi wyklucza...
Nie zajmuj się takimi sprawami, to nie dla ciebie. |
Cytuj:
niewiarygone słyszałeś o tym8o litości i ty im wierzysz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |