![]() |
Bardzo dobry pomysł i świetne wykonanie. Fake'i bardzo mi się podobają. Czekam na następne częsci :)
Gratz |
Dokien I Dokien
X( X( X( X( DAJCIE SPOKOJ DOKIENOWI X( X( X( X( X( ALE WYKONANIE I FABUŁA GOOD NAWET VERY GOOD :p :p :p :p
|
super....SUPER.....TO JEST GENIALNE !!!!!!!!!! 8o
|
super
w*****ne w kosmos rub dlaej czekam na czescu 8 :)
|
Niezle Niezle
:D :D :D Mój ulubjony fak 10/10 szczegolnie obrona carlin... :D :D :D
|
kiedy nowa czesc?? juz czekam i czekam iczekam...
|
Lol ten fake nie byl aktualizowany chyba od wakacji ale spoko-.-
|
No nieźle! Strasznie wolno się ładuje :P Zauważyłem, że na którymś tam obrazku jeden kusznik troszke źle ustawiony i armia GM Dokeina... Kilka DF'ów źle ułożonych i potworków ale ogólnie bardzo fajny fake! Fajna fabuła i w ogóle jest spoko! Czekam na następne! ^^
|
Cytuj:
fake'i very nice 10/10 big gratz |
Bardzo mi sie p[odobalo niecierpliwie czekam na dalszy ciag!
|
wyrobany w kosmos fake oby tak dalej 10/10 :P
|
Wielkie Gratulacje
Jak na pierwszy fake to poprostu wielkie gratulacje. Widzialem wiele podobnych fake'ów lecz ten jest inny ciekawy. Bardzo dobry pomysł i piekne wykonanie :cup:
|
Ssuuppeerr
EXTRA SUPER SUPER EXTRA :cup:
Szypko rób nową część X( |
W normalnej tibii mogly by byc takie oblezenia miast (nie mowie o najazdach monsterow bo to jest banalne^^)
@ topic Bardzo fajne ;) |
Bardzo ciekawe full wypas rób dalej szybko szybciej !!! jak zrobisz nastepna czesc to wez przeslij mi mejla na [email protected]
:D FULL WYPAS FAST PLX!! |
czekam...
Mam nadzieję, że rzesze fanów cię zmobilizują:P |
Bardzo ciekawe.
Duzo pracy w to wlozyles , gratz !
|
Thimburd, draniu! Czekamy na nowa czesc już ponad 2 miechy, a ty się bawisz, do roboty!
|
Cytuj:
Mam jednak nadzieję że w końcu doczekamy się kolejnej części. Lepiej późno niż wcale. |
no wlasnie juz bardzo duzo czekamy na nastepno czesc a takiego fake jak ty zrobiles ( dokładnego ) robi sie góra kilka - kilkanascie :p godzin
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |