![]() |
@up
Ja sie z tego nie jaram, czy jak to tam powiedziales. Wygrywam 90% rozegranych meczy, w lidze, towarzyskich z tego sie ciesze. Chociaz statystyki pewnie znacznie spadna, gdyz czas na V lige. |
Odświeżam ;) Temat umiera,ale co tam.
U mnie idzie jak najbardziej pomyślnie.Moja drużyna jest nowa,i odnosi same sukcesy w ligach.Finanse idą na dobrym poziomie,a przypomnę że jakiś czas temu miałem kryzys. A i Stadion chodź nie pierwsza liga,to to już nie ten,którego dostawało się na start. W końcu coś muszę zrobić dla moich 607 kibiców miłujących klub ponad życie. Pierwsze miejsce w tabeli,i możliwe że tak zostanie.A u was? |
V liga... jednak tak latwo nie jest. 3 zwyciestwa i 5 porazek, w sumie myslalem, ze bedzie gorzej. Prawdopodobny spadek do VI ligi.
|
Witam. Chetnie kupie konto na sokker.org minimum V liga z dobrymi finansami lub wyzej preferowana druzyna z pewnym miejscem w III lidze. Dobrze zaplace, pisze tutaj bo bardzo rzadko pojawia sie takowe konto na allegro, a ja naprawde pilnie potrzebuje konta wiec jezeli ktos chce sprzedac zapraszam
kontakt preferuje gg 5090317 prosze pisac, zalezy mi na dyskrecji zeby doszlo do sprzedazy :) |
Awww. Dzisiaj zremisowalem pirwszy mecz w 4 lidze..... 0:0
|
konto
kupię konto na hattricku 8 liga i wzywż kontakt gg 5077423
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |