![]() |
Szybki tutorial "jak zamieścić zdjęcie"
Najpierw wchodzisz na http://www.imageshack.us/
Klikasz na przeglądaj(Numer "1." na obrazaku) i szukasz swojego zdjęcia... później dajesz na host it(Numer "2." na obrazku) i czekasz. kopiujesz link na samym dole stronki, która ukaże się twym pięknym oczkom :D (oczywiście nie przepisuj tego adresu, chodzi tylko o to w czerwonej ramce) @DOWN: no racja :P, ale 800x600 też się ładnie prezentuje :D i do tego szybko się wbija :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up: Że niby co??
@topic: od kiedy hieny są na rooku ? @edit: skomentujcie moją fotkę :) KOGUTEK!!! napisz nick i świat swojej postaci |
wypas
leito wyrombane to jest :) !!! Wszytskie krzaczki, gs, ten mag zupelnie jak w tibi! A ten GS to jest caly z plasteliny czy jak?
GZ |
ten gs jest caluśeńki z plasteliny :)
|
@Snoper
fajne macie Dresy z Bratem (?)albo kims tam innym :D :D :p :p |
no fakt leito swietna praca! respect :)
|
@up:
Wielkie dzięki :) Loreh popatrz kilka postów wyżej jak zamieścić zdjęcie, a poza tym coś ci ten link nie działa ... |
Kto jak narazie prowadzi w konkursie? wg. użytkowników i wg. Forum Masterów :D
|
kurde troche mi nie wyszlo te zdjecie,za duza rozdzielczosc bo wczzescniej mniejsza byla i sie rozmazalo.ale najwaniejsze dla mnie jest to e to moj nauczyciel od w-fu
seryjnie w swoich crown-dresikach |
A co ta zbroja ma wspólnego z Tibią ?? No oprócz tego, że jest zbroją i, że w Tibii też są zbroje.. ??
|
1 miejsce exeqwo za wklad w wykonakie plastelinowe GS jak zywe,i oczywiscie plaga ratow w Thais,ta kratka niesamowicie wyszla i pomysl bardzo oryginalny ,oj zapomnialabym 3 exeqwo Lord Gate super pomysl i wykonanie :cup:
|
Najlepsze zdjęcie zrobil Siujek!!! Cyklop wymiata!!
A te zdjecia z lego i z plastelny wedlug mnie nie powinny byc brane pod uwage bo przecierz to konkurs na tibie z reala a nie z lego, lub plastelny. Mi sie jeszcze podoba backpack!! ;) |
Cytuj:
|
A te Lego czy plasteline to paincie układali? Nie. Sciągneli gotowca Kazą ...
Przynajmniej te zdjęcia mają pomysł bo jakieś 90% to normalne zdjęcia z wklejonymi tekstami i/lub eq. |
Venderer mógłbyś to jakoś wyjaśnić:
http://www.flogao.com.br/tenep/foto/22/18327071 Sądze że modki powinny to sprawdzić, i wrazie oszustwa dyskwalifikować i zbanować użytkownika. |
@up:
Na tej stronie pod zdjeciem jest data dodania go przez autora. Jest to 22 lipca 2005, a Venderer swoje zdjecie wstawil 17 lipca, wiec to jego zdjecie jest tam na flogao.com.br |
Siepacz co to ma byc? jakas historyjka czy kilka zdjec skleiles w jedno?????
Tiboszek na tym zdjeciu zupełnie NIC nie widac! X( Nie wiem co powiedziec na temat venderera. Rzeczywiscie zdjecie jest na jakiejs brazylijskiej stronie, ale ten afker druid ( :p ) nie ma urody tej.....no, takiej.... Ee, brazylijskiej(?) No nie wiem to zdjecie tak jakos POLSKO ( :p ) mi wyglada, ale zupelnie nie mam pojecia, co ono robi na stronie jakiegos brazyla..... :evul: |
Nad tym depo z lego napracowalem sie aby odwzorowac jak najlepiej potrafie depo prawdziwe. Efekt mi sie podoba. Wymagało to jednak wysilku. Bardzo fajny jest gs z plasteliny, chyle czoła dla autora ;].
Nie rozumiem czemu niekórzy mówia ze lego nie jest z rl, to tez jest prawdziwy świat, nie budowaliśmy tego w komputerze tylko w realu. ;] |
Ja z kumplem (senio) zrobilsmy kozacke zdjatko. Mam nadzieje ze wygramy :cup: , ale dowiemy sie dopiero 8 sierpnia ;/ .
Oby Moc byla z nami ;p . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:18. |