![]() |
No nareszcie nowy filmik :) W końcu wiem jak się dostać do tego ds'a :D A poza tym to z niecierpliwością czekam na jaskinie ze scarabami :)
|
Cytuj:
~~HAIL CICHY MAC!! |
Hehe Drefia=rzeźnia
Cichy super fimy wymiatasz!! GZ |
nieumiem
Cytuj:
|
CICHY RLZ!!!DAWAJ WIĘCEJ FILMÓW XD :cup:
|
Nie lubię doslownie cytować ale cichy teraz planuje isle of kings oraz jaskinie scarabów. Co do demonii mi już nie potrzeba bo wiem gdzie są jakie respy z filmu "warlocki by 2 knights" :D Szkoda że na tym filmie byl QS ale co tam :D (wątpię żeby jakiś 60+lvl nie wiedziall o tych dwuch questach -.-)Więc dawaj cichy te jakinie i isle of kings :D
|
Cóż...
Cóż mogę powiedzieć nic niepozostaje tylko czekać na film kolejny w wykonaniu Cichego i spoko ekipy.
CHŁOPAKI POSPIESZCIE SIE TROCHE NIECHCE MI SIE TYLE CZEKAC!!! :):D |
I LOVE YOU CICHY :p
więcej filmów proszę |
Szacun
CICHY szacun dla Ciebie
|
Widzę Cichutek, że temat jest przyklejony już xD. Gratulacje dobrej roboty. Hail CK.
|
Fajny filmik ze Skarabami. Bardzo przydatny.
|
No nareszczie cichutek zucil cus :D
|
Gratz dla ciebie Cichy jestes wielki!!!!
A to moje propozycje, niektóre bardzo proste, ale jeśli chcesz by twoje dzielo bylo pelne wydaje mi sie ze powinnienes te filmiki uzupelnic: 1.Thais i okolice ( wraz z respem Cyckopow na Południu, grotami Trolli na Wschodzie, oraz z terenami na Północ od Thais , resp orków, valkiri, orca Shamana, GreenShore, powierzchnia Fibuli) . Chodzi mi tu takze o sklepy i ważne miejsca w miastach. Na pewno przyda sie to graczom, którzy nie znaja Thais. 2. Carlin i pobliskie okolice. 3. Ab i okolice. 4. Kazo i okolice, imperator i tajne przejscia. 5.Venroe. 6. Okolice pomiędzy Dark Catedra i Poh, resp orków tam wystepujacy i resp Vampira. 7.Port Hope. 8. Ankh. 9. Darashia 10.Edron. Pozdrawiam i czekam na kolejne filmy jesteś Wielki!!!! |
Dotyczy : bagna poludniowo wschodnie.
Na normalnym swiecie PvP za swoje zachowanie w stosunku do innych trenujacych graczy Mac mialby szybki teleport do swiatyni. Lvl i mlv w dol gratis. |
Cytuj:
Dobijasz mnie :D bauhua a ten podpis twojego chara jest dobry 80+ nawet nie masz takiego, a tak pozatym on chciał tylko explorowac a nie im zabijac ale oni sie nie usuneli to zabił proste nie :o |
Cytuj:
|
no musze powiedziec, ze za***ist pomysl miales z tym zwiedzaniem. Dodaj jeszcze wiecej takich filmikow :P np. mozesz isc na jakies boosy :P
|
Naprawde Spox filmiki. Oby takich więcej :P
|
Co jest cichy? Czemu nie dajesz nowych filmow? Przecież sa miejsca do zwiedzania jeszcze...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |