![]() |
1 wiesz wybrales strone swe co jest chaniebnym czynem, 2 mogles isc rownie dobrze do zorros or MI i bys mial to samo no ale ok, 3 albo mi sie wydaje albo wczoraj bylo 3:1 dla MI, 4 czyzby sie wkoncu rozkrecali..... (wiem pytania retoryczne) ale tak serio oni maja plan ja to wiem oni to wiedza a wy tego nie wiecie :D:D:D
|
Aurea jest straconym swiatem...gdyby ludzie nie byli PA, nie robiliby wojen z byle powodow i nie zdradzaliby swoich przyjaciol byloby fajnie... ale widac, ze tak nie jest. Kiedys uwazalem RoM za gildie lepsza i bardziej zorganizowana niz Zorros/Murders Inc., ale jednak sie mylilem...rzygam juz tym, ale nie moge zapomniec o tym co Raks zrobil mojemu bratu -,-
|
ludzie ale wy sie gryziecie to jest gra nie zapominajcie o tym...
@sting Slyszalem ze uczysz swoja dziewczyne grac w Tibie ... :] |
hueheu a to dobre. ludzie ludzie to jest forum interentowe, wiec gramatayka itp to se moze lezec jak chce. nie macie sie o co czepaic wiec za slowka lapiecie? chwalicie sie ze chodzicie do jakichs szkol albo macie srednia 4.9? a ch** mnie to obchodzi jaka miales srednia albo kim ty jestes. dla mnei mozecie miec nawet 40 alt bo i tak na was wykladam. w koncu i tak to WY (ninja) wychodzcie to piz*y, nikt do was nie ma respektu itp. przez gierke zniazacie sie do poziomu dzieci? i sting znow zadengo comentsa? :<
|
Van'Chabby polecial. Hemp Gru moze poleci chociaz po tych wypowiedziach tutaj nie pokazuje siebie jako kompletnego kretyna. Sting - dostajecie w dupe :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wojna fajnie przynajmniej nie jest nudno ;) sam mam chara (pare charów :p ) na mainie oczywiscie ogólnie powiem tyle ROM to PA ale to tez mam gdzies bardziej w*rwiaja mnie ninje uwazaja za tresa calym serwem a to gówno prawda jak dla mnie niezaleznie kto wygra i tak bedzie sie szezyc PA na serwie :o B)
@ Ragafewee i co masz jakis problem ?? Na mainie sa wojny na rooku sie trapuje jak ci sie niepodoba to twój problem |
Mialby nawet lepiej. Hail Van'Chabby - pokazcie na cos was stac! Stringi - jak juz mowilem zwijaj biznes :]
|
Cytuj:
Juz prawie nie gram mozesz to looknac na erig ze nie expie bo nie mam czasu... + lagi ;> |
Cytuj:
@sting moze mi odpowiesz @Edek pochwal sie swoim trapowaniem ludzi na rooku remember Jegania Sake? ahuahuha http://img84.imageshack.us/img84/6991/banplx00036kg.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ping : Uplynol limit czasu rzadania a jak juz jest to 900+ ^^ i z tego powodu taki lvl ;) |
@Endinio Albo ja juz zaduzo przy ksiazkach siedze i mi sie cos myli albo powiedziales ze to do twojego znajomego ktos z MI podbili powiedzial "house or hunted". No to ci tylko mowie ze bedac w MI mialbys na to wplyw :], ale nawet pomijajac ten fakt ze juz jestes w RoM i walczysz za swoich kolegow to i tak nie zmienia faktu ze ktos inny moze podejsc do jednego z nich i go zabic :] ...
@Sting Napisalem ze slyszalem tak, to jak nie umiesz powiedziec tego ze to sie nie zgadza z prawda nie uzywajac wyzwisk to moze lepiej nie komentuj plxxx. |
@raga~
Za***alem Dragoniska to fakt ale gral na nim ktos inny wtedy(sharing plx) i lootnalem demon shielda. Loot to nie jest kradziez?! No chyba ze ty jak kogos zabijesz to oddajes mu loota... ^^ @L4ki Jak by moja dziewczyna miala w ta gre grac to ja bym zrezygnowal... |
:o sting nagle sie stales taki lagodny jak baranek:d czyzby to ten lepszy owner pisal:D
btw. konuwed i julia dethblade padli oraz niestety gyxerio inferno:/ |
RoM 22 - MI 15 <<< rozkrecaja sie chlopaki :D juz nie wspominam ze kolejny frag dla Liama ktos chce mi nadal mowic ze bez niego ta wojna bedzie tak samo wygladac??:>
|
No cóż można tak powiedziec ale wojna jeszcez trwa wszystko zdazyc sie moze :p
|
Cytuj:
Sry ale mozesz looknac nawet na eriga ze nie mam dwoch ownerow albo spytac sie kogos kto mnie dobrze zna :> Btw. Moj best exp w jeden dzien to 229k wiec sam widzisz jak mozna miec dwoch ownerow i nie miec ponad 500k na dzien?:o Pisze lagodnie? Ten topic dotyczy wojny wiec moze nia sie zajmiemy?^^ |
Stringiiiiiiiii a co ze mna? Juz mnie nie "tyrasz"~! Co sie stalo?
Gyx padl :(:(:( Ale takze Julia i Konu~ P.S Na filmie Julii widac Stinka na Open Batlle - ja ide grac w lotka bo drugi raz moge juz tego nie zobaczyc :p |
No tak string posądzasz mnie o to ze duzo gram w gry typu tibia...
No może zajmiemy się tą wojną bo to nie ma sensu:P A że ty string na 2 ownerów 200k expa w dzien robisz to chyba cienko;] I nie czaje o co ci chodzi:P Nie gram na 2 ownerów bo bym sie znizyl do twojego poziomu:P Hail MI! P.S(jeszcze wróce na aurea) string ale ty wtedy juz tam grac nie bendziesz:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |