![]() |
dobra już sie nie kłóćmy. Lepiej pomyślmy o rozwiązaniu zagadki.
Ja myśle że te pola jak sie do skarbca idzie to trzeba coś tam poustawiać. Czy zwróciliście uwage na liczby rzeczy w skarbcu np. 22, 11, 1, 7, 88, 77 może trzeba poustawiać na tych płytkach w takiej kolejności te rzeczy?? pomyślmy. Osobiście ja tych rzeczy nie posiadamale przydala by sie pomoc. Jak coś to server Arcania albo próbujcie na swoich |
Ech... A nie moglibyście się pogodzić, że to jest tylko ozdoba, która ma za zadanie podtrzymać klimat? Bazyliszek jak i skarbiec. CipSoft zrobił to po to, żeby ludzie szukali, szukali, szukali. Moim zdaniem podobnie jest z językiem 469, czyli "Pic na wodę, fotomontaż".
|
Cytuj:
|
@up
Cytuj:
@Sekal Dlaczego wysmiewasz K.Kononowicza? |
Bo jest śmieszny
|
@up
Nie, (juz) nie jest. |
Skoro twierdzisz. A czemu na tym zdjęciu nie ma nic na battle?
|
@up
Bo jak robilem to zdjecie, bylem na poziomie, gdzie nie atakowaly mnie zadne potworki. Nacisnalem minus na klawiaturze numerycznej i zobaczylem, co jest pode mna. Nie bede ci objasnial opcji tb ng, jak chcesz, to sobie sciagnij i przeczytaj faq... Chwilowo nie mam dostepu do bota =/ |
A ten typek to kto? Skad to ściągnąć?
|
Nie no, ja juz nie moge na tym forum:D
@down Jak cos chcesz ode mnie, to napisz mi pm po prostu... |
Czemu? tylko się pytam
|
Cytuj:
Jesteś śmieszny ;). |
@Sekal
Trochę techniki i ludzie się gubią. Bot Ng umożliwia skanowanie terenu wokoło ciebie i jak XIII sprawdzał bazyla to jakiś kolo tam trenił i go też widział. A że na batle nie ma potworów to oznacza że na piętrze na którym był XIII nie było żadnego potwora... |
Cytuj:
Ludzie, zrozumicie, że są pewne prawa w informatycze których się nie ominie... nie jesteś w stanie zobaczeć go dzie jest w tibii jeżeli server ci tego nie umożliwi... @down: sorry winetu, ale nie rozumiem o co ci chodzi... |
A ja myślę, że będziesz kolejnym posiadaczem zawodu, który cię czeka, gdy z próby wyjdzie fiasko.
|
Hmmm.... CipSoft wykorzystuje legendy z innych książek fantasy. Pomyśleliście może o tym? W Harrym Potterze aby odczarować skamieniałych trzeba było wyciąg z Mandragory (Mandrake)!! Jest to rzadki item ale po co CipSoft by go robił? Niestety ja nie mam 1kk żeby kupić Mandrake. Może ktoś ją ma?
|
GZ odświeżenia tematu sprzed 2 lat. Jak ja was kocham drodzy archeolodzy! Nie ma to jak łopata w ręku, nie?
|
Buhauuauauha, łopata w ręku...
A autor mnie dobija: Zrobie ten quest, ale będziecie musieli uwieży mi na słowo, buhuhauha |
Ahm... a nikt jeszcze z was do tej pory nie wpadł na to że Basilisk to jest NPC?
Spróbuj go zaatakować i popatrz jaki napis ci się pojawia.... A potem dla porównania idź do kopalni dwarfów i spróbuj zaatakować dwarfa który jest za ścianą... a potem jakiegoś NPC Litości... myślenie naprawdę nie boli... Pozdrowienia dla wszystkich co jeszcze nad tym myślą PS: Nie mówię że quest nie istnieje ... mówię tylko że nie chodzi o zabicie Basiliska... do niego się nawet nie wchodzi. |
to, ze basilisk to npc bylo powtorzone przynajmniej ze 40 razy w roznych tematach.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |