Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57407)

Krzy_ek 03-12-2005 13:32

bardzo fajny update juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogl juz grac na wersji 7.6XD;) ;)

pawepek 03-12-2005 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Ryspeht*
Taaaaaak, cfffany pomysł... Kupił ktoś gs'a idzie poexpić, kilkanaście ciosów a tu nagle 'poof' nie ma broni... I na expa trzeba brać BP GS'ów....
Otrząśij się...

Omg :D nik nie mówi o Bsa trzaskających po kilku hitach... niechby pękały bronie o ataku mniejszym niz 10 (bronie treniengowe) :D

Zala Milis 03-12-2005 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzy_ek
jakis dziwny jestes... co umiesz jechac tylko na makerach a 20 lvlu nie wbijesz? lol... za co ty sie bierzesz

topic:
bardzo fajny update juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogl juz grac na wersji 7.6XD;) ;)

little offtopic: a moze to bedzie juz Tibia 8.0??:D ale skoro te rozdzki beda takie dobre to moze bedzie wiecej low lv pking? no i chyba skonczy sie zabawa z obleganiem wejscia do dp przez low lv noobki i bedzie mozna wreszcie normalnie tam wejsc :) no i chyba zdrozeja ceny a jesli nie to bedzie trudniej zdobyc runy od czleka X(

Lord Brom 03-12-2005 14:27

Nie wiem dlaczego wy tak panikujecie:)
Wszystko się wyjaśni za kilka dni, po update ;)
Wtedy wszystkie pytania zostaną rozwiązane, skończy sie era afkujących uh makerów i innych run dresiarzy :p
Tylko, żeby CIP-soft nie przesadził z pewnymi rzeczami, bo Tibia jaką znamy może stracić swój urok.

Demek 03-12-2005 14:40

Coment plz ;)

Witam! ;)
Ja przeczytałek jak pewnie i wy, że wandy (różczki) będzie mozna uzywac sorcem i drutem tylko do 40lvl, a 40lvl+, bo ja mam 40lvl+ sorca i chciałbym powalić z takiej różczki.

Coment plz ;)

Dark Rider 03-12-2005 15:21

ciekwie czy zmieni sie cos z summonowaniem potowrkow :S :confused:

SZ_YM_ON 03-12-2005 15:28

Ss

http://www.grimborn.uznam.net.pl/test/

Devilino 03-12-2005 16:04

Beznadzieja

Z tego co zobaczyłem i się dowiedziałem to będzie nadal ta sama tragedia dla Knightów (no moze nie tragedia ale monotonia.....)...
Praktycznie Cipsoft nic nie zrobil by ulepszyc cos dla knightow,a dla pallkow nadal będą się marnowały speary ;(........A te wandy będą beznadziejne bo teraz Sorce i Druty będą jeszcze silniejsi .....a nie dość że dobry sorc umie walnąc z sd w playera za 200 to jeszcze do tego dojdzie ten głupi wand, to samo tyczy się Drutów...............
Więc na to wychodzi że knight i pall będą nadal najsłabszymi postaciami w grze......:(

Beznadzieja,marnostrawstwo i wszystko co najgorsze.........

wearjack 03-12-2005 16:09

Z www.tibians.com
Cytuj:

Wysłany przez y3ll0w dnia 02-12-2005 o godz. 10:11:51 (25 odsłon)
Temat

Dostaliśmy właśnie informacje od Loraca Spellfurego odnośnie zmian po update. Osoba będąca na prywantym test serwerze informuje, że:
- potrzebne będzie 1200 many, żeby zrobić Ultimate Explosion
- potrzebne będzie 820 many, by zrobić runę Sudden Death
- potrzebne będzie około 270 many by zrobić pojedynczą rune Hmm
- różdzki będą zadawać maksymalne obrażenia <60
- mana rośnie z prędkością 1punkt/1 sekunda
Jakie są wasze odczucia w związku z tymi zmianami? Zapraszamy do komentarzy
Co o tym myślicie???

Devilino 03-12-2005 16:27

To nie zmienia faktu iż CipSoft nadal wszystko próbuje zrobić by Knight i Paladyn zostali najgorszymi postaciami w grze!!!.....
Natomiast Sorcerer i Druid nadal będą jak to się mówi "Rox"

i00n 03-12-2005 16:35

Ale nareszcie mag to bedzie prawdziwy mag latajacy z staffem a nie z jakims swordem...

Platonikus 03-12-2005 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devilino
To nie zmienia faktu iż CipSoft nadal wszystko próbuje zrobić by Knight i Paladyn zostali najgorszymi postaciami w grze!!!.....
Natomiast Sorcerer i Druid nadal będą jak to się mówi "Rox"

OMG ludzie nie czytaja ani newsow ani postow ... chocby mojego.... W nastepnym update CIpSoft zajmnie sie pozostalymi ... btw. a Pan co nagle obrazony bo palkiem lub knightem przy malym koszcie wbilal levele? i wtedy wszystko bylo dobrze? Pozostawie to bez komentarza...(oprocz tego malego xD)

Platonikus 03-12-2005 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demek
Witam! ;)
Ja przeczytałek jak pewnie i wy, że wandy (różczki) będzie mozna uzywac sorcem i drutem tylko do 40lvl, a 40lvl+, bo ja mam 40lvl+ sorca i chciałbym powalić z takiej różczki.

Coment plz ;)

Otóż na tescie mam druidka levelek 75 i nie widziałem jakiś przeciwskazań :) Prawdopodobnie nie ma maxymalnego levelu do którego można używać. Dlaczego? Istnieje jeden powód.... Wiekszym mag/druid. nie opłaca się :)

Odnośnie przywoływania potworków :Na teście przywołałem buga zabrało mi 250 o ile dobrze pamiętam.. Wiec w tej sprawie raczj się nic nie zmnieniło

SeQ_PL 03-12-2005 17:04

Najbardziej bym chcial zeby zmieni cene hmm'ków bo jak widze ze 2,5k w sklepie to sie załamuje bo po update nie kupie od ludzi aff. I tutaj knight ma najlepiej. Doklda 500gp do kazdego bp a ja doklam 800 gp i ma ze sklepu bez czekania.

Platonikus 03-12-2005 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wearjack
Z www.tibians.com

Co o tym myślicie???

Otoż odnosnie tych pkt. to prawda. 2 Many odnawia sie co 2 Sec. czyli 1 mana na sec. ale tylko w przypadku wykupionej promocji :)

Ruwedanu 03-12-2005 17:40

Mozecie powiedziec ktore rozdzki bija z dista ktore z bliska?Czy wszystki bija z bliska?Jesli np rozdzka dla h lvl sorca bije z bliska to jest to bez sensu -.- .Prosze o odp jakiegos tutora

Kudlaket 03-12-2005 17:43

Moim zdaniem uptede bedzie do dupy , soule będo nie tylko na runki ale też na strzaly X( Druidżi będo mogli robić runy na 21 lvl a sorckowie sd bede robic na 36 lvl ;( dojdą tylko 2 nowe questy , a co do wandow to : Golden Wand -> Snakebite Rod (Druid, min level 7, type poison, avg damage 13, 2 mana)
Conjurer Wand -> Moonlight Rod (Druid, min level 13, type energy, avg damage 19, 3 mana)
Wand of Might -> Volcanic Rod (Druid, min level 19, type fire, avg damage 30, 5 mana)
Wooden Wand -> Quagmire Rod (Druid, min level 26, type poison, avg damage 45, 8 mana)
Elven Wand -> Tempest Rod (Druid, min level 33, type energy, avg damage 65, 13 mana)
jak niwierzycie to wejdzcie na www.tibia.org.pl

Single-day 03-12-2005 17:47

Ja myślę że Cip'y powinni zrobic Dźwięk do tibi :p Tzn. postawili by grupke kolendnikuw kturzy zbieraja na cele harytatywne (dla low levels ) i by naprzykład jakiś świateczny dżwięk sie pojawiał w głośniczkach lub jak byśny grali na pianinie lub czym kolwiek innym też żeby musyczka sie w głośnikach pojawiła xD a najlepszym pomysłem by był gwiazdor ktury sam chodzi po domach i rozdaje prezety (kładzie pod choinke i znika) 8o

TaTaR PL 03-12-2005 17:49

a ja czekam na nowe OTS'ki

RL Tibia - SuX
OTS - RoX

PhoenixSS 03-12-2005 17:57

Troche przeraża mnie wizja tego update'u.

Knight zostanie totalnie udupiony.
a) nie będzie opłacalne kupno UH
b) nie sądze aby sama mana wystarczyła na hunt
c) co w takim razie z bloczeniem

Palek:
a) troche szybciej będzie mu się regenerowała mana
b) będzie musiał polegać tylko na blocach/ arrows
c) brak dunduszu na runki które będą albo cholernie drogie albo ich nie będzie a pall musi kupić również bloce/arrows

Drut:
a) wszysy mówią że dużo zyska ale nikt nie pomyślał że sprzedaż run to początki zarabiania i rozwoju tej profesji
b) nowe Rody będzie można sobie pobiegać na rotach
c) szybsza mana; szybsze leczenie; więcej expa (roty larwy)
d) ułatwienia dot. capa więcej cap więcej kasy
e) wykorzystywanie roda = większy mlv mlvl
f) przegięte poziomy używania/tworzenia run i ich kosztów many

Mag/Czarodziej:
a) 0 dochodu z run
b) nowe wandy
c) tani hunt
d) więcej cap
e) większy mlvl przez używanie wandów
f) przegięte poziomy używania/tworzenia run i ich kosztów many

Grafika zmienia się na plus...

Tak więc Knight i Pall -
Drut i Sorc +

Chciałem zacząć od nowa teraz się waham.

POLECAM GRE MAPLE na www.mapleglobal.com

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39.