![]() |
Ehh pacc to ma jeszcze dobrze jak chce sie wbic na serva ale jak facc załamka wogule to jest nie możliwe...........
CipSoft Wymyśla nowe utrudnienia :/ :( |
Przed chwilą byłem 370 w kolejce.. a potem connection time out.. i mam PACCa. Więc nie piszcie że PACC ma łatwo;)
|
@up up
lol nawet pacc ma kolejke -.- czytaj od poczatku caly temat... |
-.-
Jak zwykle Cipsofy s*******i update nie umieja zrownowarzyc postaci tak aby kazda miala rozne sznase w pvp (<przyklad>). Zeby palek nie mogl sobie swobodnie robic arrowsow, boltow, fooda itp to juz jest lekka przesada, najwyrazniej cipsoft est dumny z najtow bo jak narazie nic im sie zlego nie dzieje dlaczego? , ano dlatego ze jak zwykle nasz ukochany najt ma za slaby m lvl zeby mogl cokolwiek zrobic (nie mowie tu o np: Eternalu, bo on moze bardzo duzo zrobic ;p) wracam do poprzedniego watku, czy nie sadzicie, ze cipsoft za bardzo ceni najtow? Ja uwazam ze tak !!!! Inne voc.'y zostaja jak zwykle udupione oprucz najta (dyskryminacja profesji).
|
Moze mi ktos pomuc
Mam pacca zalogowalem sie dizaj od 6rano... wrucilem ze szkoły o 16 wlogowuje sie jeste około 300 potem 1czy 2 i potem jak bylem 2 to etarz 1 i na som koniec conecting time out nierozumiem sprubowałem inym kontem z facc było tak samo ;/
wiem że sie powtarzam ale nieznalazłem na to pytanie odpowiedzi |
;///////
ja kupiłem se na edron tych pierwszo poziomowych z miesionc temu po 2,1k z 50 na caly dom a teraz free;///////
|
Mnie to zaczyna juæ wkurzac X( . Od rana prubuje sie wbic i nic z tego niewychodzi
|
Mnie tam pare razy udalo sie wbic. :) Ale dobija mnie pare rzeczy .. np. invisible - 35 lvl ... nie mowiac juz o sd'kach (45 lvl ) . Ale wandy sa GZ . Szkoda tylko ze all eq i kasa w domku mialem -.- ... ale nawt ta najsłabasz ruzczka jest gz :p Jestem ciekaw ile beda kosztowc te lepsze wandy ( ten od 26 i ten od 33 )
|
Ok Pal Niemoze uzywac wandow tylko sorc drut a niemoge sobie hmmami pomagac moim 17 palem -.- OMG co to ma by dali lvl na runy %^$^@^ ich czy co -.- :(
|
Cytuj:
|
wiadomu już coś o nowych serverach po update czy ktoś coś wie na tan temat niech napisze ?
:confused: :confused: |
Nierozumiem Cię po jaka holere Ci nowe servery? 66 to mało? znajdz sobie taki na którym gra duzo polaków czy twoich znajomych, a nie zmieniasz servery jak rękawiczki.
Chcesz być najlepszy na nowym servie? raczej ci sie to nie uda, no moze przez jakis czas mozesz być w czołówce, ale sądze że za długo się nie utrzymasz, wystarczy, że znajdzie sie ktoś kto bedzie caly czas online, a znam takie osoby, kto wie o co chodzi ten wie. |
A ja nadal sie nie wbilem;/ lipa tez chcialem sobie oblukac nowa grafike a tu lipa:(
|
Cytuj:
|
;/
Mam problem. chcialem se wejsc na testa i nie moge w zaden sposub. zaluzmy ze jesetem okolo 150 w kolejce laduje mi sie kolejka puzniej jestem 1 a po jakis 5 minutach wywala mnie z kolejki wtf???
|
JA MAM IDENTYCZNE TAK SAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstalem teraz o 4:00 zeby testa zibaczyc jestem 61 laduje sie puzniej wlancz sie ze jestem 1 i za drugiim arzem ze serwer nie dziala i z gry wywala !!! X( X( |
Cytuj:
mam to samo o wpół do 6 :p |
Mam to samo od 5
@Edit: Wie ktoś o której jest save test servera??Bo jak coś to bede próbował o save xD |
Cytuj:
restart jest o 9 B) Kiedy koniec tego holernego testu ,to jest test moih nerwuw |
ok juz wiem jakie lvl na hmm i wyszlo ze minimum 17 =\ a ja mam 13 no trudno poexpimy zobaczymy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |