Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe światy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58809)

Seele 22-12-2005 16:14

k---- z--------- już drugie dzień pacc poszedł sie.....przejść -.-

2 swiaty to za mało
150 osób na roku to za wiele
1000 osób w kolejce to przegięcie X(

Dalv 22-12-2005 16:16

Tak to jest jak się najpierw wypuści 10 servów w 3 miechy a potem po pół roku 2.... :confused:

rafux 22-12-2005 16:17

no wlasnie ,coraz mniejsze checi mam do grania na nowym serverze , no bez jaj! zalogowalem sie do gry po 12 godzianch logowania , a jak juz wbilem to nie bylo nic do zabijania na glupiego szczura sie zucalo po 5 osob ! pogralem pol godzinki zdobylem 50 expa a tu nagle ***any save servera potem prubuje wbic , jestem juz na 76 pozycji i jeeb ! wpieerdala mnie na 700 miejsce i juz sie loguje nastepne 8 godzin !!!!! a jak ja wyjde na maina to kolesie beda miec po 40 lvl albo wyzej!!!!!! co to za polityka ten cipsoft jest pokuurwiony na maxa !!!!

Mloda1348 22-12-2005 18:32

A tam jestem oryginalna i nie czekalam na nowe serwery:D hehe...nawet od poczatku by mi sie nie chcialo grac:P POZdro dla wszystkich tibijczyków i do zobaczenia w tibi

Thorin-Debowa Tarcza 22-12-2005 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran
B) troche lipa B) że only premium no ale niech już będzie.

Only bo CipSoft zrobila tibie dla kasy a nie dla ludzi..

-=DanieL=- 22-12-2005 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forlen
Może koalicja z BR? :p LOL Może wtedy pokonamy SWE :P

Tak serio, NA JAKIE GÓWN* WOJNY KOMU???

70% br nawet nieumie się przywitać po angielsku a ty jakąś durną koalicje chcesz robić... niewiem jak chcesz się z nimi dogadać.

Ja niebiore udziału w żadnych wojnach chyba że pierwsi zaczną nas atakować..

btw. te wojny na serio będą niedługo na tibia.com już jakieś tematy są o wojnach na Kyra O.o

PhIlIrMoS 22-12-2005 21:02

Szczerze mówiąc, też chciałem pograć na Ocerze z kolega, ale widząc te kolejkę, to mi sie odechciało i postanowiłem, że się z Secury nie ruszam :)

Malyszek 22-12-2005 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorin-Debowa Tarcza
Only bo CipSoft zrobila tibie dla kasy a nie dla ludzi..

Czy coś jest robione w rl lub w tibi dla kogoś ? czy tylko dla pieniedzy

Malyszek 22-12-2005 21:36

Draverius (Kyra) czy to polak? On ma chara Draverik (Furora) i własnie stal sie przewodnikiem w expie... widze ze to ownowanie servera dobrze idzie.. lol

Edit:

Hahaha.. wlasnie przeczytalem temat na www.tibia.com i czego sie dowiedzialem ?

"Bandy Der
Dec 22 2005, 21:49:34 CET Killed at Level 20 by Mady Infestus"

"@Furora guys
Don't give up!"

Pierwszy z waszych padł 8o

~Powodzenia w dalszym ciągu

First Doom 22-12-2005 22:12

ooj szykuje sie wojna ze szwedami...

Qurak 22-12-2005 22:13

A ja mam takiepytanko do modkowi i adminow.. czy dalo by sie jakos skontaktowac z cipsoftem aby w najbolizszym czasie wypuscili jeszcze jakies ze 4 servy?? ludu jest full zblizaja sie swita wiec na pewno bedzie mial na nich kto grac no i przy okazjii zawszeto wiecej sobie dorobia;].. dla ludzi i dla nich samych to bylo by naprawde wygodne i ulatwiajace sprawe..

pozdrawiam

Valest 22-12-2005 22:42

Gib'on 26 Knight
Mizaeron 26 Master Sorcerer
Aquerus 27 Knight
Tetro Aurelius 27 Master Sorcerer
Draverius 27 Knight
Valayn Spir 28 Knight

[Najleprsi z ludzi Online teraz]
O okolo 2 bedzie aktualizacja statystyk ;]

Manrox 22-12-2005 22:57

Nie wiem wogóle po co tu mówić o pierwszym killach.

PRZECIEZ TO OCZYWISTE, że zawsze przez kilka tygodni minionych od powstania servera, toczą się wojny o panowanie nad nim. A więc, jak ktoś już powiedział, idźcie expić, a nie gadacie tylko na forum. Trwajcie w kolejkach, trwajcie. A na wojne idźcie grupami, bo inaczej Szwedzi powybijają was jednego za drugim, to samo zrobią z Brazylijczykami.

fannet 22-12-2005 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qurak
A ja mam takiepytanko do modkowi i adminow.. czy dalo by sie jakos skontaktowac z cipsoftem aby w najbolizszym czasie wypuscili jeszcze jakies ze 4 servy?? ludu jest full zblizaja sie swita wiec na pewno bedzie mial na nich kto grac no i przy okazjii zawszeto wiecej sobie dorobia;].. dla ludzi i dla nich samych to bylo by naprawde wygodne i ulatwiajace sprawe..

pozdrawiam

Cipy az za dobrze wiedzą ze sa taki kolejki i każdy chce PACC, bo jakie oni maja problemy, pomyślcie co będzie z FACC (ze mna :P), ja az zaczynam poważnie mysleć na kupnem PACC, ale myśle że wprowadzą nowe servy, tylko że później ...

Dr. Omader 23-12-2005 03:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qurak

pozdrawiam

Na wszystkich swiatach jest sporo miejsca jeszcze. Nowe swiaty jakie powstaly w ostatnich czasach nie sa jeszcze zaludnione. A to normalne ze na swiezo otwartych swiatach jest spory tlok i watpie zeby w tym roku zostaly otworzone jakies serwery, chyba ze nowego typu.

notop 23-12-2005 04:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Na wszystkich swiatach jest sporo miejsca jeszcze. Nowe swiaty jakie powstaly w ostatnich czasach nie sa jeszcze zaludnione. A to normalne ze na swiezo otwartych swiatach jest spory tlok i watpie zeby w tym roku zostaly otworzone jakies serwery, chyba ze nowego typu.

kotq ja neiwiem ale ty chyba niejarzysz sedna grania na nowych swiatach;]
jezeli ktos chche zaczac grac nie aby walic pg czy tworzyc historie albo jak w zyciu walczyc jak wyscigi szczorow idzie se na stary swiat robi 20 lvlv w pol roku

Watto 23-12-2005 08:07

Good luck na nowym servie :)

Wpisuje passy, jeszcze nie mozna wejsc po save server, 5 sekund pozniej 348 :) lol

Madreth 23-12-2005 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malyszek
Draverius (Kyra) czy to polak? On ma chara Draverik (Furora) i własnie stal sie przewodnikiem w expie... widze ze to ownowanie servera dobrze idzie.. lol

Edit:

Hahaha.. wlasnie przeczytalem temat na www.tibia.com i czego sie dowiedzialem ?

"Bandy Der
Dec 22 2005, 21:49:34 CET Killed at Level 20 by Mady Infestus"

"@Furora guys
Don't give up!"

Pierwszy z waszych padł 8o

~Powodzenia w dalszym ciągu

Eh, sprawa wyglada nastepujaco....
Vastin Avarian expil sobie nagle Leader San~ wbil do jego cave i nie chcial wyjsc, on zwolal gildie Expansion, a lider z San~ mowi ze idzie po swoich ziomkow ^^
A pozniej przeprosil, a po 30minutach wrocil i znowu nie chcial wyjsc. Nastepnie wbilo jeszcze jego 3 kumpli i zaczeli na*******ac Vastina, ale on im s*******il i mowili ze klamie bo nie bylo lettera, a byl tylko go za***ali ;]
Tak samo bylo z Bandy bodajze....
Eh, powiem wam tyle.
Gildia Infestus i Sant~ zbieraja dotychczasowych najleprzych graczy, ale ci ktorzy nie chcieli dolaczyc do nich, to probuja wykopac z serva ^^
Vastin dostal propozycje tam dolaczyc ale nie dolaczyl, zobaczcie ze ci najlepsi PG zostali przyjeci 2 dni po utworzonej gildi czyli skladali im propozycje a oni zaakceptowali bo gildia jest Dobra.
Dzis mam nadzieje wyjsc z rooka bo tylko sie dowiaduje na gg co sie tam dzieje :(

Koter 23-12-2005 08:14

Skoro była mowa o kolejkach:
http://img356.imageshack.us/img356/1373/olol4ou.png

Madreth 23-12-2005 08:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koter

byly gorsze kolejki ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37.