Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Podejrzane, dziwne rzeczy lub miejsca na Rooku byc moze zwiazane z Questami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60175)

Kshaq 14-09-2006 19:30

@up
Jak nie wiemy... Sunrise ma 100 level... Wiem bo sam z nim często gadam... Pozatym twój opis doprowadził mnie do atakau śmiechu takiego, że prawie z krzesła spadałem...
Cytuj:

"bogini rokardu " nadchodze
Muahahaha

PS. Posty się edytuje...

Dueran 21-09-2006 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zerrotyx (Post 653962)
Książki są, bo niektórzy lubią czytać historyjki itp. A CipSoft się wysilił wymyślając je...
Dead humany się czesto zdarzają, takie nienazwane nierozkładające się ciała.
Moim zdaniem coś takiego jak spike sword i walka z ghoulem niedaleko katana room to fikcja (w ten sposób może CipSoft chce zachować Rookstayerów)
bo wiem, że nie wszyscy by zostali na n00blandzie, gdyby nie kilka tajemnic...
Lol, ostatnio znalazłem banana, wiem że to quest, ale nie chce mi się wymieniać go na studded shield (gówno do treningów). Chyba go zachowam i kiedyś zjem :D

Mam pytanko panie mastah czy pan rozroznia moze noob od newbie? Ja nazwal bym raczej (gdybym mial byc zlosliwy) newbielandem wkoncu wyspa nowych prawda? Cipsoftowi niezalezy wcale na rookstayerach, a nawet sa zatym zeby ich niebylo! Wkoncu ta wyspa jest poto aby sie nauczyc grac.

Jezeli sie myle olsnij mnie ktos -.^

Edit:
Down
Dobra, jeden z nielicznych update ktore mialo jakies korzysci na rooku -.- . Wdodatku poco Ci taki addon? Zeby poszpanowac? Ja wolalbym gdyby na rooka wprowadzili nowe tereny, potworki i cos dla facc wreszcie...

Alessandro Del Piero 21-09-2006 12:35

@up

A według mnie CIPom jest obojętne czy są Rookstayerzy czy też nie, byleby tylko kupili PACCa dlatego wprowadzili quest na addony na Rooku (bo kto normalny zbierze na Rooku 100 mino leather? ^^)

TazZ 24-09-2006 12:10

Albo dla zagadki na północny-zachód Rooku są kamienie a między nimi mały kamień z szkieletem wilka ...

Michaello 19-10-2006 20:44

@Up
O tym kazdy juz dawno wiedzial...
Ja go tam zawsze widze, nikt go nie wyrzuca do wody, tylko zdejmuje z kamienia... To troche dziwne... Ten szkielet tez nigdy nie znika i wazy nieco mniej...

idal65 29-12-2006 01:55

Mino Mag

Wielu z was się myli, ale ja wiem swoje Cip soft nie usunął starych qeustow to nie fake co wam tutaj przedstawie Sunrise Master of Rookgard
http://i76.photobucket.com/albums/j38/idal65/sno9.jpg
:baby:

Antykwaczor_z_Calmery 29-12-2006 07:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez idal65 (Post 1158672)
Wielu z was się myli, ale ja wiem swoje Cip soft nie usunął starych qeustow to nie fake co wam tutaj przedstawie Sunrise Master of Rookgard
http://i76.photobucket.com/albums/j38/idal65/sno9.jpg
:baby:

I dlatego odświeżyłeś ten cholerny (za przeproszeniem) temat, żeby dać nam takie badziewie? żal.br

Sir Radzio Angelus 29-12-2006 09:53

żal.br

jak robisz fake to pamiętaj, że potwór, gdy atakuje, zawsze ustawia się pyskiem w stronę gracza, nigdy plecami ...

matiiii 29-12-2006 10:00

@up
a jak ucieka to tyle hmmm?

Marvik 29-12-2006 12:27

Ten mino mag go nie atakował.MM atakuje tylko z dystansu.
Wkurzyła mnie ta afera!Spróbuje napisać E - maila do Cipow.
Kiedy sie dowiem edytne posta i napisze co mi napisali.

edit] W przetłumaczeniu "szukaj, szukaj, a być może znajdziesz...

Roszko 29-12-2006 13:36

Cytuj:

mam problem czy na roku ist nieje depo bo gosciu mi muwił ze ma w depo 2 k ???

Pewnie mu chodziło o postać depo czyli drugi char który przechowuje kaseB)

Ameriov 29-12-2006 13:49

@up
Raczej o bank.

Maciekwo 30-12-2006 21:07

Torn book

Torn book. Może z jakimś qestem jest to związane?? Nie wiem. To jest taka książka. Jest o niej założony tema na forum. A tak w ogule jak ktoś wie po co to (torn book) jest niech pisze.;(

Nocny_Mysliwy 30-12-2006 23:53

Witam, coś słyszałem, że jakiś Orc robi klucze do pokoju z Mino Magiem i można się do niego dostać. Wiem to od mojego kolegi, nie wiem czy to na 100%. Jeżeli taki post już był, to sory:evul:

F.E.A.R 31-12-2006 13:36

Mleko

Raczej twój kolega wkręca ci kity.
Bo nie wydaje mi sie że jakiś orc wyrabia klucze do tego pokoju.
A zresztą jaki to orc blind ??

Nocny_Mysliwy 31-12-2006 13:41

Dobra, mniejsza, lecz ktoś pisał na tym forum, że na własne oczy widziałem MAgic Light Wand czy coś takiego na rooku. Kolesiówa mówiła, że była w tym pokoju, i w jednej ze skrzyń była ta różdżka na światło. Poza tym trzeba jakiś niebieski klucz, żeby dostać się do teleportu koło Mino Maga. Spróbuje rozwiązać tą zagadkę. Pozdro

Shinodin Barthez 31-12-2006 13:50

Człowieku ta różdżka wypada z shenga weź się opanuj -.-
Niebieski klucz?? Myślałem że różowy -.-

Michoss 31-12-2006 13:50

heh. MLW wypada z Apprentice Sheng, nowego bossa minosów. To już nic nadzwyczajnego :P
A o niebieskim klczu pierwszy słysze :P. Chyba wkręca ci kit.

Edit:
Łełe. Gugu smutne.Shinodin pierwszy.Shinodin be!
xD

Shinodin Barthez 31-12-2006 13:55

denerwują mnie tacy ludzie co wierzą we wszystko co im powie wyższy lvl ...ehhh:]

Marvik 31-12-2006 15:08

MLW to rzadna nowosc:p .Ma go juz sporo osob(no moze nie tak sporo:) )ale widzialem goscia ktory mial.Mowie do niego buy i offer a on na to 50 k8o 8o 8o .Wiem ze to rare na rooku, ale chyba za drogo:baby: .Powiedzcie czy kupic od niego, jesli tak to musze wziasc cala moja kase z 4 rokstayerow:( .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17.