![]() |
Eter Rael
Feb 13 2006, 11:45:37 CET Killed at Level 70 by Vildingen |
Omg! Znowu obudzilem sie 3 strony dalej ;s widac ze cos sie dzieje xD
zaczyna sie robic goraco @Vaikor nie panujesz nad soba ? wiekszosc twojego postu zajmuje cenzura tak samo jak kogos innego ?Jak bedzie gdy wojne wygra znowu Fire? zobaczy sie jak wygra ; ) wiec coz sie martwic na zapas (jak narazie=p) |
Cytuj:
|
kolejny frag dla Tengu;))ale fragi tu nie najwazniejsze w bitwach jest 3:1 dla tengu,moglo by byc wiecej zeby nizahe sie nie bal open battle...boi sie ze jego free fragi z guildi padna pare razy i sie zdoluja i odejda hrhr :P
|
@Vaikor
Nie łap prosze u mnie tak głupich minusów (plz). Czemu wyśmiałes na forum tibia.com deda Danego? Nigdy Ci sieć nie padła? Ojoj, nieładnie tak się cieszyć z cudzego nieszczęścia. Ostatnio dedłem w ten sposób na dragu i wiem że nie jest to przyjemne. PS: Tak pewnie dany musi wydać dodatkowe 50k na blessy, ale ile wy wydaliście na nie po akcji w ven? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ehh, ja wiem od Anandumima ze nizahe chcial, a moze i chce dalej open battle i tylko open battle nic wiecej... Takze jak niemasz informacji z wiarygodnego zrodla to sie nie wypowiadaj lol... |
Cytuj:
bitwy ani fragi nie wygrywaja wojny .... wojne wygrywa ten kto jest bardziej cierpliwy i nie poddaje sie tak łatwo... |
Cytuj:
@Pyzio Przeczytaj post Frolika jeszcze raz a zrozumiesz że napisał to samo co Ty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja jestem za Fire i Flame bo mam tam duzo kumpli ale chce dodac ze Tengu ma jeszcze 2 fragi zabili Tirense 2 razy mojego kumpla dodaj tam tez walcze w wojnie ale nie tak zdeterminowanie jak Nizahe czy ktos POZDRAWIAM!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wojna polega na zaskoczeniu na zabiciu w kazdy mozliwy sposob przeciwnika a nie : Nizahe Inferno: to jutro na polnoc od ankh o 18:00 ? Latco: to moze o 18:30 bo herbate musialbym sobie zrobic Nizahe Inferno: ok, tylko wezcie zapas sd i magic walli -.^ Latco: ok wy tez, cya^^ Nizahe Inferno: cu tomorrow rofl |
Cytuj:
wysylalem do all koelgow jak to sam napisales :< |
Yo Klaymos Tirensa mi dzisiaj powiedzial ze 2 razy padl spadl z 66 do 62 i go nizahe do fire wzial czyli chcac czy nie to uczestniczy w wojnie ( PS: Pogadamy w tibi)
i chce u***ac Solle na nastepnej bitwie bo Solle z kolegami zasadzke zrobil i zabili Tirense ;p |
sry zapomnialem Double Post
|
Ludzie nauczcie się edytować posty, bo co chwila lecą ostrzeżenia. ;]
|
Cytuj:
-Mistrz Latco - rzekł pierwszy herold - wzywa twój majestat, panie, i księcia Ahazina na bitwę śmiertelną i aby męstwo wasze, którego wam widać brakuje, podniecić, śle wam te dwa nagie miecze... -Mistrz Latco kazał wam też oznajmić, panie, iż jeśli skąpo wam pola do bitwy, to się wam z wojskami ustąpi, abyście nie gnuśnieli w pz. :] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |