Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

Vaikor 13-02-2006 15:43

Eter Rael
Feb 13 2006, 11:45:37 CET Killed at Level 70 by Vildingen

Gothican 13-02-2006 15:45

Omg! Znowu obudzilem sie 3 strony dalej ;s widac ze cos sie dzieje xD

zaczyna sie robic goraco @Vaikor nie panujesz nad soba ? wiekszosc twojego postu zajmuje cenzura tak samo jak kogos innego
?Jak bedzie gdy wojne wygra znowu Fire? zobaczy sie jak wygra ; ) wiec coz sie martwic na zapas (jak narazie=p)

Vaikor 13-02-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
Omg! Znowu obudzilem sie 3 strony dalej ;s widac ze cos sie dzieje xD

zaczyna sie robic goraco @Vaikor nie panujesz nad soba ? wiekszosc twojego postu zajmuje cenzura tak samo jak kogos innego
?Jak bedzie gdy wojne wygra znowu Fire? zobaczy sie jak wygra ; ) wiec coz sie martwic na zapas (jak narazie=p)

Nie panuje tylko wtedy jesli inna osoba nie panuje nad sobą pisząc bzdury o mnie jesli nawet mnie nie zna i NIGDY nie rozmawiała.

Frolik 13-02-2006 16:08

kolejny frag dla Tengu;))ale fragi tu nie najwazniejsze w bitwach jest 3:1 dla tengu,moglo by byc wiecej zeby nizahe sie nie bal open battle...boi sie ze jego free fragi z guildi padna pare razy i sie zdoluja i odejda hrhr :P

Glin 13-02-2006 16:15

@Vaikor

Nie łap prosze u mnie tak głupich minusów (plz). Czemu wyśmiałes na forum tibia.com deda Danego? Nigdy Ci sieć nie padła? Ojoj, nieładnie tak się cieszyć z cudzego nieszczęścia. Ostatnio dedłem w ten sposób na dragu i wiem że nie jest to przyjemne.

PS: Tak pewnie dany musi wydać dodatkowe 50k na blessy, ale ile wy wydaliście na nie po akcji w ven?

Vaikor 13-02-2006 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin
@Vaikor

Nie łap prosze u mnie tak głupich minusów (plz). Czemu wyśmiałes na forum tibia.com deda Danego? Nigdy Ci sieć nie padła? Ojoj, nieładnie tak się cieszyć z cudzego nieszczęścia. Ostatnio dedłem w ten sposób na dragu i wiem że nie jest to przyjemne.

PS: Tak pewnie dany musi wydać dodatkowe 50k na blessy, ale ile wy wydaliście na nie po akcji w ven?

Russel Inferno, Dany Darko, Ahazin, Volltio to sa osoby które mnie huntowały przed wojna za Arcy Volltio. Z nich zawsze sie bede śmiał i stara poniżać.

Explomen 13-02-2006 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frolik
kolejny frag dla Tengu;))ale fragi tu nie najwazniejsze w bitwach jest 3:1 dla tengu,moglo by byc wiecej zeby nizahe sie nie bal open battle...boi sie ze jego free fragi z guildi padna pare razy i sie zdoluja i odejda hrhr :P

Ehh, ja wiem od Anandumima ze nizahe chcial, a moze i chce dalej open battle i tylko open battle nic wiecej...

Takze jak niemasz informacji z wiarygodnego zrodla to sie nie wypowiadaj lol...

pyzio2 13-02-2006 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frolik

bitwy ani fragi nie wygrywaja wojny ....

wojne wygrywa ten kto jest bardziej cierpliwy i nie poddaje sie tak łatwo...

Vaikor 13-02-2006 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Explomen
Ehh, ja wiem od Anandumima ze nizahe chcial, a moze i chce dalej open battle i tylko open battle nic wiecej...

Takze jak niemasz informacji z wiarygodnego zrodla to sie nie wypowiadaj lol...

Niestety Ty sie myslisz, a Frolik ma racje. Nizahe nie chce z nami open battle, juz nie raz Latco sie pytał.

@Pyzio
Przeczytaj post Frolika jeszcze raz a zrozumiesz że napisał to samo co Ty.

spec4rever 13-02-2006 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
Niestety Ty sie myslisz, a Frolik ma racje. Nizahe nie chce z nami open battle, juz nie raz Latco sie pytał.

@Pyzio
Przeczytaj post Frolika jeszcze raz a zrozumiesz że napisał to samo co Ty.

jkai lol co to za battle sie nania umawiac na wojnie sie liczy zaskoczenie albo sry moze sie myle?? trzeba napisac umowic sie moze sie jeszce w pary dobierzemy co Vaikor??? xDDD idz do swe

Aonik 13-02-2006 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SqTy
@ Aonik
Chyba ci raczej o Nizahe chodzi, a nie Zanosa...

Racja ziomus tak nabuzowalem ze sie pomylilem :P w popszednim poscie pisalem o Zaznosie i stad blad przepraszam bardszo :]

Neron 13-02-2006 17:36

ja jestem za Fire i Flame bo mam tam duzo kumpli ale chce dodac ze Tengu ma jeszcze 2 fragi zabili Tirense 2 razy mojego kumpla dodaj tam tez walcze w wojnie ale nie tak zdeterminowanie jak Nizahe czy ktos POZDRAWIAM!

spec4rever 13-02-2006 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neron
ja jestem za Fire i Flame bo mam tam duzo kumpli ale chce dodac ze Tengu ma jeszcze 2 fragi zabili Tirense 2 razy mojego kumpla dodaj tam tez walcze w wojnie ale nie tak zdeterminowanie jak Nizahe czy ktos POZDRAWIAM!

TIRENSA NIEJEST W WOJNIE !!!!

Gothican 13-02-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spec4rever
jkai lol co to za battle sie nania umawiac na wojnie sie liczy zaskoczenie albo sry moze sie myle?? trzeba napisac umowic sie moze sie jeszce w pary dobierzemy co Vaikor??? xDDD idz do swe

wlasnie ... Vaikor: openbatleopen battle opnebatlenisndc s udsh ushdodshcusoeiru a
wojna polega na zaskoczeniu na zabiciu w kazdy mozliwy sposob przeciwnika a nie :
Nizahe Inferno: to jutro na polnoc od ankh o 18:00 ?
Latco: to moze o 18:30 bo herbate musialbym sobie zrobic
Nizahe Inferno: ok, tylko wezcie zapas sd i magic walli -.^
Latco: ok wy tez, cya^^
Nizahe Inferno: cu tomorrow

rofl

spec4rever 13-02-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
Nie panuje tylko wtedy jesli inna osoba nie panuje nad sobą pisząc bzdury o mnie jesli nawet mnie nie zna i NIGDY nie rozmawiała.

NIEGADALES z emna nigdy ?? sam mowiles ze ejstes gay na rl i lachy robisz ...
wysylalem do all koelgow jak to sam napisales :<

Neron 13-02-2006 18:05

Yo Klaymos Tirensa mi dzisiaj powiedzial ze 2 razy padl spadl z 66 do 62 i go nizahe do fire wzial czyli chcac czy nie to uczestniczy w wojnie ( PS: Pogadamy w tibi)
i chce u***ac Solle na nastepnej bitwie bo Solle z kolegami zasadzke zrobil i zabili Tirense ;p

Neron 13-02-2006 18:06

sry zapomnialem Double Post

Raul 13-02-2006 18:24

Ludzie nauczcie się edytować posty, bo co chwila lecą ostrzeżenia. ;]

Anonymouse 13-02-2006 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
wlasnie ... Vaikor: openbatleopen battle opnebatlenisndc s udsh ushdodshcusoeiru a
wojna polega na zaskoczeniu na zabiciu w kazdy mozliwy sposob przeciwnika a nie :
Nizahe Inferno: to jutro na polnoc od ankh o 18:00 ?
Latco: to moze o 18:30 bo herbate musialbym sobie zrobic
Nizahe Inferno: ok, tylko wezcie zapas sd i magic walli -.^
Latco: ok wy tez, cya^^
Nizahe Inferno: cu tomorrow

rofl

Ja to widzę w taki sposób:

-Mistrz Latco - rzekł pierwszy herold - wzywa twój majestat, panie, i księcia Ahazina na bitwę śmiertelną i aby męstwo wasze, którego wam widać brakuje, podniecić, śle wam te dwa nagie miecze...

-Mistrz Latco kazał wam też oznajmić, panie, iż jeśli skąpo wam pola do bitwy, to się wam z wojskami ustąpi, abyście nie gnuśnieli w pz.

:]

Vaikor 13-02-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spec4rever
NIEGADALES z emna nigdy ?? sam mowiles ze ejstes gay na rl i lachy robisz ...
wysylalem do all koelgow jak to sam napisales :<

Nie widziałes w życiu pedała? :o Może i gadałem tia, zapewne to było raz bo jakoś mi nie utkwiło to w pamięci :confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33.