![]() |
KNIGHT 10 lv xD
|
Cytuj:
A ja wole grac Druidem. |
Ja jestem Elite Knight (żadną inną profesją oprócz Knighta grać nie umiem, a i ta nie jest idealna ;)) i taką odpowiedź zaznaczyłem.
|
Mam nadzieje że to będzie ostatni post w tym temacie.
KNIGHT RULEZ!!!!!!!!!! |
Jestem sorcerer .Proste?? B)
|
Ja jestem...:>
Aktualnie jestem Knightem ale przedtem bylem Druidem :]
:baby: |
Ja gralem 2 drutami teraz mam 2 pallkow ale gram 1 Palladyni rox!! xD
|
Ja jestem Palkiem...:)
|
Grałem każdą profesją ale jednak ... Sorcem Mi się najlepiej gra. =:-]
|
Knight
Ja gralem Palem,Sorcem i Knightem ale i tak najlepszy dlamnie jest Knight :)
|
Moje skille I moja Profesja
SIEMQA : Ja gram aktualnie profesją Knight i mam dopiero 13 lvl a skille dość dobre bo juz mi urosły dzisiaj na 45/39 i sie z tego bardzo Ciesze 8o mam wszystkie profesje ale mniejsza z tym . Fajny również jest Sorcerer bo jak sie ma 25 ml i 15 postaci to juz mozna robic SD a to jest spox runa tylko dłupio że taki wysoki magiczny potrzeba, aby ją używać troche sie rozpisałem to teraz NARA :baby:
|
:)
Ja gram paladynem :) grałem prawie wszystkimi profesjami i wszystkie miały 20+ lvl wiec Troche wiem no ale najlepiej gra mi się paladynem no i aktualnie nim gram
|
Oczywiście knight... ;) Mam też sorca na 15lvl 32mlvl, ale na tą profesje nie mam czasu... szkoła średnia itp.
Knight: LvL - 32 SkilS - 76/76 mLvL - 5 Eq - crown set, bright sword |
Najt :P
Wybrałem Knighta :P nie będe uzasadniał wyboru :p aktualnie teraz knightem nie gram bo mi sie zje*ala Tibia ( :confused: ) i wlasnie cos z tym będe robił Paaaa
|
ja wybrałem knajta i jest zły wienc wybież maga albo druida
imie Sikaszi level 10 level magi 2 |
palladyn 17 lvl 61/47.
|
Sorc
Wybrałam sorca jako moją pierwszą postąc po zetknięciu się z Tibą. Może rzeczywiście sorciem do 20 lvl się cięzko gra, ale pozniej to sama przyjemnosc (oczywiscie z dobrym m lvl, bo jak niski to szkoda czasu)
|
obecnie gram druidem na Aurerze mam:
21lev (i rośnie) mlev 32 (i rośnie) skill (20/22) (więcej mi nie trzeba) eq: crown shield, crown armor, crusader helmet, dragon hammer, scarf :) i całkiem dobrze mi się gra :] |
Ja jestem paladynem na trimerze. :)
14 lvl skile 52/42 |
Knight oczywiscie!!!!!!
Grałem pallem , nabiłem nim 26 level i pewnej pięknej nocy zacząłem myśleć nad tym ile kasy trace na każdy level trace kasy : wszyło że okolo 4k na bełty + uhy no i pomyślałem kim teraz by zacząć grać , tyla kasy nie tracić? Wyszło na knighta :P Kupie mu raz eq i mam na bardzo dlugo i na kazdy level tylko uhy kupuje (mam uhmakera B) ) Wiec gram od 16.02.05 knightem i nabilem 50/48 skile ? czy to dobre nie wiem (prosze skolętować mam 11 level i chce bić do 60/60 i bić 30 level , potem 70/70 i loos / czy to dobry plan?) ale do rzeczy KNIGHT RZADZI , KTO NIE GRA TEN BLADZI!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35. |