Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Markizek666 17-02-2006 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
no br staja sie coraz gorsi ale i tak jest fajnie. fajna przygoda byla
:)

Dla Neoxera byla za***ista :p:p:p:p

poreda 17-02-2006 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Markizek666
Dla Neoxera byla za***ista :p:p:p:p

A ten gostek jeszcze mowil ze huntuje za to ze ukradlem mu axe ring i 200 Grzybkow! A na nastepny dzien padl 2 razy na Vampie, BOG go ukaral! xD

Narkoman 17-02-2006 15:26

buahahahha

ps markiz umiesz juz wklejac? ja nie to pisz do nauczyciela on ci wyjasni :P

adrius 17-02-2006 15:26

royal tripa chyba pobil rekord:cup:
kolo 100 dedow w 1 dzienB)
ma za swoje grzechy:evul:

Markizek666 17-02-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
buahahahha

ps markiz umiesz juz wklejac? ja nie to pisz do nauczyciela on ci wyjasni :P

Wiem jak zrobic, ale mi sie nie chcialo :p:p

@ UP 100 to moze nie, ale duuuuzzzoo :] :]
Jednak moglo byc ze 100 :p:p

poreda 17-02-2006 16:03

Ey Silverman, sluchaj a moze z MoonChildern zrobisz polska gildie? Bo jak narazie 95% to polacy i prawie kazdy 30 lev+, jestes na dobrej drodze zrobienia najlepszej polskiej gildi na Silverce:p

Michałeq 17-02-2006 16:29

Widze, że sytuacja się nieco uspokoiła;) i mam nadzieję, że tak pozostanie :D. Najwyższa pora zmienić temat ^^ stary już się chyba trochę przejadł :) Proponuje np. za jakiś czas stworzyć 100% polską gildię, trzeba wreszcie to uporządkować, ale to za jakiś czas, kiedy 30 lvl wśród pl stanie się powszechny :P

poreda 17-02-2006 16:37

@up
Mojim zdaniem teraz jest juz taka sytuacja pozwalacjaca stworzyc taka gildie. Z moonchildern stworzyc polska gildie, gdzie bedzie rekrutacja np 25+ albo jak wolisz 30+, stop noobom, thieferom, hakerom itd... Tylko trzrba to oglosic tu na forum zeby zarowno Moradin, rekin kilver czy Lady Dram doi niej przeszli, a nie 8 levelki kore z maina wyszli, ja zrobie tylko skille i sam exp wiec 30 level nie zajmie duzo czasu (Wiecej skille). Jak mozesz porozmawiaj z silvermanem...

Taube 17-02-2006 16:41

możecie także dać jakieś ograniczenie w skillach, lub też zrobić wyjątek, dla nieco niższych lvl'i ale posiadających całkiem niezłe skill'e, gdyż dla nich wyrobienie lvl'u trudnością nie powinno być ;)

d.Taube

Michałeq 17-02-2006 16:44

Widze, że sytuacja się nieco uspokoiła;) i mam nadzieję, że tak pozostanie :D. Najwyższa pora zmienić temat ^^ stary już się chyba trochę przejadł :) Proponuje np. za jakiś czas stworzyć 100% polską gildię, trzeba wreszcie to uporządkować, ale to za jakiś czas, kiedy 30 lvl wśród pl stanie się powszechny :P

sorki za double post xD problemy z netem.... wiecie jak to jest :P

Narkoman 17-02-2006 17:14

j abym proponowal od 25 lvl bo kurde brakuje mi tych rozmow na guild chacie:(
ech moze kiedys sie doczekam

Silverman 17-02-2006 17:21

Zauwazylem ze nie wszyscy wiedza a wiec:
Oglaszam ze glidia Moonchildren jest CALKOWICIE polska glidia zrzeszajaca ludzi od 30 levelu, skilli 70 a w przypadku postaci magicznych trzeba miec takze 35 mlevel to tyle. Przy okazji kazdy chetny na of qest (lev 40+) niech pisze do mnie bo kompletuje sklad... jeszcze nie mam 40 levelu ale w najblizszym czasie bede mial ;p. Cya

Dolor 17-02-2006 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silverman
Zauwazylem ze nie wszyscy wiedza a wiec:
Oglaszam ze glidia Moonchildren jest CALKOWICIE polska glidia zrzeszajaca ludzi od 30 levelu, skilli 70 a w przypadku postaci magicznych trzeba miec takze 35 mlevel to tyle. Przy okazji kazdy chetny na of qest (lev 40+) niech pisze do mnie bo kompletuje sklad... jeszcze nie mam 40 levelu ale w najblizszym czasie bede mial ;p. Cya

Ja moge isc ale musze 40 lvl nabic ;p postaram sie jak najszybciej

poreda 17-02-2006 17:36

Mmm... Duze te wymagania, ale trzeba zachecic reszte polakow do tej gildi Rekina, Kilvera itd...

Markizek666 17-02-2006 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taube
możecie także dać jakieś ograniczenie w skillach, lub też zrobić wyjątek, dla nieco niższych lvl'i ale posiadających całkiem niezłe skill'e, gdyż dla nich wyrobienie lvl'u trudnością nie powinno być ;)

d.Taube

Jestem zdaniem Taube bo ktos poswieca czas na skille/mlev(runy pod dp:p)
I ma mniejszy lev, a tak wogule to chyba nikt nie sprawdzi 35 mlev bo na liscie chyba jest od 36 czy 37 ale to tak zbaczajac od tematu ;)
Ja bym poszedl na OF quest, ale mam 27 lev (zaraz 28B) )

Jak nadal pisze szukam ekipy na Voca i Draconie ;)

Pozdro dla all:D

Narkoman 17-02-2006 19:48

hello :)

jop nom co do skili ja proponuje 1 mlvl to 2 lvl w dol :) tak chyba bedzie dobrze. tak samo ze skilami. :) hehe mam prawie 31 mlvl to troche run porobie :)

Markizek666 17-02-2006 21:31

Nie no az tak nie bo knight z 15 lec ze skilami 70/70 bylby w naszej(waszej :p) gildi :>
Ja proponuje isc na Hunta jakiesgos wkoncu bo tak piszemy i piszemy :>

Michałeq 17-02-2006 21:48

Może plany na przyszłość? :P

Hehe, my tu gadamy o gildii, która jest cienka, dopuki nikt dobry do niej nie dojdzie :P. Więc my tu se gdybamy, a nic z tego nie będzie, puki nikt nie dojdzie xD. Swoją drogą, fajnie by było jakby przeszła do nas cała narodowość polska z Immortali ;). Rekin - bo to głównie do Ciebie i do Leo - jeśli chcemy coś zdziałać potrezbna nam mobilizacja :)

Kilver 17-02-2006 22:01

Wogóle ostatnio nachodzą mnie refleksje na temat Silvery... Stoje sobie dziś w depo w kazordon i nagle 79 master mówi mi ze mam hunta bo jestem umieszczony w commentach osoby która jest przez niego huntowana... Przez póltorej godziny nie mogłem wyjść z depo...Mam już tego serdecznie dosyć ,jakis piepszony brazol kaze mi placic 10k ??? Kiedy powiem że nigdy mu nie zapłace ... co widze?

17:54 Artzenho: kilver hunted

Więc...Jaka jest polska siła na silverze??? Żadna!! Jak tylko sie zachce jakiemus zenho zacząć huntować wasze dzieci księzyca (moonchildren) to gildia rozleci sie bardzo szybko ...

Kilver 17-02-2006 22:08

A... I chciałem poruszyć jeszcze jedną kwestię . A mianowicie czy zauważyliście co sie dzieje gdy ktos zaczyna dość szybko expic??? Looknijcie w dedy takiej osoby . Jako przykład podam gościa o nicku Steellth.Co prawda dla mnie jest frajerem ale wskoczyl z levela 40 na 50 w jakieś 3-4 dni.I co teraz? Sami sprawdzcie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22.