![]() |
Cytuj:
Jeśli chodzi o tego hosta, to mój anti-virus wykrył vira. |
@up
nie ja mam VirusScan Enterprise. miedzy innymi niektore placowki PKO maja tego aty virusa |
To w takim razie usuwam link i sprawdze co może być nie tak.
|
hej, to moje pytanie nie bylo retoryczne:confused:
na megaupload wyskakuje mi jakis "próba pobrania pliku plepleple z adresu ip plepleple nie powiodla się" czy coś takiego:confused: a na rapidshare cvzy jak to tam pisze jakieś "not file found" czy coś podobnego:confused: help plix!;( |
Znacie jakieś programy do wstawiania pasków życia postaci itp.?Converter mi nie działa...
|
pozostaje ci tylko fake graphic generator 3
Btw. jak ci moze conventer nie dzialac? jestes pierwszy :D |
Cytuj:
Btw. Jestem niezwykły xD |
Problem z gimpem! http://img237.imageshack.us/img237/7623/89209940wd7.png
Jak będziecie wiedzieć jak to załatwić to napiszcie odpowiedź albo na PW ;< |
wrrrrrrrr!
przykład wspułczesnego świata: nikt nie może hociaż powiedzieć co robie żle;( chcecie morze żebym przestał nabijać bezsensowne posty? to mi powiedzcie hociarz co mam nie takX( |
@up:
Nie nabijaj postów, bo report dostaniesz... @topic: Coś ostatnio Crowal się nie odezwał.. Czyżby on zmarł? O nie!! HELP ME PLAX!!!!1 ^ | | | ironia... Tak jestem ciekaw, czy wyjdzie 3 part :P |
Gtk
Nigdzie nie mogę znaleźć tego GTK... Albo link nie działa albo nasączone wirusami. Niech ktoś da bezpieczny link
|
jupiiii!:cup: :cup: :cup:
ściągnołem!:cup: teraz tylko jak to otworzyć...:confused: |
@up
O boze jaki z ciebei idiota, same problemy. |
odnosze wrarzenie że nik mnie na forum nie lubi bo jesdtem niekumaty;( ;(
ps: zawsze hciałem to powiedzieć ale bałem się rze jurz nikt mnie nie bendzie lubił (hociarz i tak nikt nie lubi;( ):jestem dyslektykiem;( |
@Rafista:
NOOBIE KURDE!!!!! Trudno poszukać w necie? Dzisiaj Szymorferooor ma dobry chumorek, bo fake robi, więc ci da link: www.gimp.org wejdź tam i poszukaj... @Ps: Zaznacz cały ten post to go "dokładniej" przeczytasz. @Ps2:NA TYM FORUM SA NOOBY... JA CIE, PO CO JA WOGOLE MU POMOGLEM ? @Quapek: Ja lubię all forumowiczów.. To, że masz dysleksje tego nie zmieni ;] |
Cytuj:
Oczy mnie przez ciebie bola xD |
@2up:
jupi!:cup: a już myślałem...:) @up: o co ci chodzi? bo jak muwiłem niekumaty jestem :/ a wogle to morze ktoś mi pomuc? prosze, jestem informatyczny głąb :/ ja naprawde nie wiem co z tym zrobić:( |
może ktos mi podac link do oznaczen w sprite editorze np. szukam pewnego stwora ale jak tam jest 12tysiecy obrazkow to nigdy nieznajde w pewnym poradniku widzialem pare ale to bylo tylko pare niebylo to wszystko a ja bym chcial wszystko:baby:
|
http://members.lycos.co.uk/darkbaltex/site/
Wyświetlacz grafik tibijskich Ślimaczka. Klikasz najpierw na "Przeglądaj" wybierasz s2 następnie klikasz "Kliknij tutaj" i wyświetla ci wszystkie na stronie. Listy z tego co mi wiadomo aktualnej nie ma. @Edit Działa tylko w internet explorer. |
wchodze w to http://members.lycos.co.uk/darkbaltex/site/ przegladaj dobra otwieram niby wszystko dobrze i tu nagle BOOM:x: :x: :x: te frajerskie X doslownie wszedzie biore nastepna strone i to samo jakis atak klonow;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |