![]() |
Cytuj:
Co do mieszania, nie chodzi mi to o 90% tytoniu, 10% ganji, lecz na odwrót... i w mniejszej dawce... Jeśli chodzi o szkło, brałem za wyjścię amfe itd, nawet ślepy zauważy szkło w trafie... tym bardziej po paleniu w lufce... Detoks nie pomaga? No nie mów mi, że w MONARze sprycują ciebie dragami! :o |
Cytuj:
[/quote]Co do mieszania, nie chodzi mi to o 90% tytoniu, 10% ganji, lecz na odwrót... i w mniejszej dawce...[/quote] to i tak sie zauwazy poniewaz konopia ma inny kolo i wyglada inaczej. Cytuj:
Cytuj:
i detox nie wyglada tak ze nic nie bierzesz tylko siedzisz sobie w pomieszczeniu i probojesz wytrzymac bez dragow, tylko podaja ci wiele srodkow zastepczych o slabszym dzialaniu, dlatego tez czesto czesc osob uzaleznionych od heroiny wpada w inny nalog(np amfetaminowy). |
Cytuj:
Jak bys nie zauważył, napisałem "BYŁY" więc jest to czas przeszły, aktualnie ta firma nie produkuje dżinsu z konopi, ponieważ jest ona nielegalna... Nie każda roślina po uschnięciu brązowieje, więc zawsze znajdzie się coś, czego nie odróżnisz od ganji... Za przeproszeniem, po kiego penisa cukier puder do ganji?! |
Narkotyki nic nierobia szlugam juz 3 miesiace i tryskam zdrowiem narazie standart bo ostatnio niemam kasy a diler niesposci mi nci bo huj z niego
wiec jak mowie naraazie kwas ziolo dragi i czasem amfa ogolnie polecam jest niezla jazdaB) |
Cytuj:
|
Hah...8o Ja próbowałem trawki, nie powiem żeby było złe :P Spróbować zawsze można, ale wole pić :cup:
PZDR |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ironia, jest cos takiego.... |
Hehe...
Miales(as?) racje co do tej terapii. Poczytalem i teraz wiem, ze to fakt. Zwracam honor;) |
Mam prozbe wymienicie mi wszystkie mozliwe narkotyki i sposoby uzywania? Oraz ktory jest najgrozniejsz... Thx wielkie...
|
w jakims moim poprzednim poscie masz link do klasyfikacji narkotykow wg ich niebezpiecznosci.
a zbye poczytac o narkotykach to polecam wikipedie stronke www.hyperreal.info oraz oczywiscie google;) |
Cytuj:
@wikipedia Za samo posiadanie marihuany grozi kara do trzech lat pozbawienia wolności, natomiast udzielanie marihuany innej osobie zagrożone jest karą do 10. lat pozbawienia wolności, a udzielanie jej małoletniemu jest zbrodnią zagrożoną karą od 3 do 15. lat pozbawienia wolności. @ Czy chcesz siedziec w pierdlu ? Dla mie nie masz nawet zielonego pojecia o marihuanie. Krotka wypowiedz "Yo ziomale jeztem cool bo pokasalem im jakje to iyts supere!". Co do szkod jakie wywoluje maryha sa bardzo duze i nie warto brac ;/. @up where cukier do czegos tam moze byc specjalnym kantemXD. |
W ogóle najlepsze odloty są jak sobie wprowadzasz alkohol dożylnie. Będziesz się świetnie bawił. O ile przeżyjesz.
Cytuj:
|
up@:dlaczego uważasz ,że Holandia jest porąbanym krajem?już bardziej porąbana jest Polska;p
|
Chyba mózg ci te "traffki" wypaliły:creature: . Ja nie wiem po co sobie zdrowie niszczyc. Jest to totalna głupta. NIe miał bym nic do roboty tylko sie dusic jakims poje****m dymem. NIe dość ze to śmierdzi to jeszcze nie ma z tego żadnej rozrywki, chyba że sie tak naćpasz, że nie bedziesz wiedział ile masz lat i gdzie mieszkasz hehe. Nie pale i palic nie bede, nawer papierochów.
|
Cytuj:
|
Rahim z Paktofoniki rymował:
"Ganja zostawia ślady jak sanek płoza" Mysle ze cos w tym jest. @down dzieki za poprawienie;] |
ah joj ^^.- offtop = me
offtop@
rah spiewal ganja zostawia slady jak sanek ploza^^ ;> |
do wszystkich ktorzy pisza ze kazdy kto bierze narkotyki jest debilem i ze po co to on robi i wogole-to jest ich osobista sprawa co robia i nie wam to oceniac.
z tego co zauwazylem na forach to narkomani (w wiekszosci) wypowiadaja sie inteligentniej oraz dojrzalej niz wiekszosc osob tutaj(moze jest to spowodowane tym ze srednia wieku jest tutaj nizsza). |
dalej twierdze, ze to zwykli cpuni.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |