![]() |
bez mozliwosci lurowania celesta jest juz kompletnie zmarnowana ;p
|
Po trochu tak, no przecież masa plebsów będzie bezkarna!argh...
|
Cytuj:
ps. zeby niebylo to kotr to moj qmpel jesli ktos zle przeczytal tekst ;) |
Jako iz kazdy juz prawie wie ze na swiatach non-pvp wiekszosc graczy gra nie fair, a tym bardziej wiekszosc to idioci :P to samo mozna powiedziec o high-levelach. Np. Kotr idzie to takie wpycha sie gdzie moze, zajmuje caly resp\pomieszczenie. Kotr jestes genialnym idiotą... gratuluje intelektu (ciekawe ile razy nie zdasz...) Oby ci sie komp na huncie zawiesil... ,,l,,
|
Tutaj wczorajszy loot z demonow, jak widac kiepski
http://i2.photobucket.com/albums/y42...cks/UO0933.jpg Dzisiejszy lvl advenced :) http://i2.photobucket.com/albums/y42...els/UO0945.jpg |
Może i loot nie za dobry ale następnym razem może wypaść 3 x MPA :) życze wam tego z całego serduszka :] And Bomaw duże gratki za ładny lvl ja z moim kompem takiego napewno się nie doczekam :P
|
http://img.photobucket.com/albums/v1...k/beznazwy.jpg
Pierwszy Mlev i niech ktos mi niemowi ze inni maja , bo jak chcialem potwierdzenia w screenach to zaden niemial :( |
Omfg Luc Gratz :D:DD
WOOW 7 mlvl :)))) Yours Arunidos Manhit Bauns Senhen |
Utheer, nie wiem czy mam racje, ale wydaje mi sie ze, ci to sprawia przyjemnosc... Jechanie po Niej. Ja nie chce po tobie jechac, ale moze wrescie zamkniesz sie i spojzysz na swoje zycie w rl, a nie jedziesz po jej zyciu... Moze odejdz od komputera i idz zobacz co sie dzieje za oknem? Moze ktos do ciebie pomacha? Wogule wezcie zobaczcie co tibia z wami robi, ja gram o 1.5 roku za duzo, bo tyle juz gram, zebym wiedzial ze dojdzie do tego stopnia ze nie moglem przez 14h dziennie sie oderwac od tej gry, napewna bym w nia nie gral, mam teraz przyjemnosc ze siedzie z przyjaciolmi 10h na "zewnatrz" tego waszego swiata, idzcie poczujcie prawdziwego zycia ludzie, clubow pelno, idz zatancz, rozerwij sie, a zobaczysz ze to jest lepsze niz jechanie po kims kogo kompletnie ale to kompletnie nie znasz, mam nadzieje ze zrozumiales przekaz.
|
Cytuj:
|
No i w koncu zapanuje spokuj. Moze w koncu oblukam jakieś nowe foty z huntów itepe :p
Dzieki Magus ;) I pozdro dla normalnych ludzi :] i Tigerki :) |
<Brecht><brecht>UhauHuHuHuh<brecht><brecht>
pan dura i pan usher poszli ciupac w pici polo na dwie bramki zeby odejsc na 12minut od komputera :D |
Jeszcze raz ktos tu podnisie na kogos glos albo zacznie bluzgac to wyleci z forum na dobre.
|
Chciałem tu napisać kilka bluzgów ale niechce wyleciec z forum. Ale dzieki Magus za zrobienie porządku przynajmniej na razie :)
Pozdro. EDIT: Usunolem co niepotrzebne juz ^^ |
Cytuj:
Poszlo kilkanascie ostrzezen, cztery bany i moze kurde sie nauczycie, ze to jest forum ZDJECIA, a nie forum "Powyzywajmy innych ludzi" jakby ktos nie wiedzial. Utheer i ten drugi idiota - zachowujecie sie na poziomie przedszkola. Utheer przez ile bedziesz zakladal konta? Zbanowac ciebie to kwestia 3 klikniec, ty zanim konto zalozysz troche sie bawic musisz, ale jak ci sie chce to powodzenia ;) Nie wiem o co wam chodzi, ale wyraznie macie jakies kompleksy i braki z dziecinstwa. A moze to poprostu za duzo slonca/promieniowania monitora? Jesli ktos zauwazy lamanie regulaminu, to przypominam, ze jest cos takiego jak przycisk "raport bad post" i to na pewno odniesie skutek. Wiecej o tym przycisku w tym temacie ps. Jak to dobrze, ze ja jednak nie gram na celescie, nie wytrzymalbym z takimi bachorami ;) |
hehe po co raport :D , wystarczy miec dostepne gg i zagadac do magusa xD
mysle ze im sie to znudzi.. |
dziękuje modernatorowi za porządek a z durą na tibii wyjaśniliśmy sobie pare spraw i już jest ok :] całkiem sympatyczny chłopak :P Dziekuje wszystkim którzy byli ze mną :* :BIG KISSSSSOR:
|
|
Jul 29 2005, 23:20:14 CET Killed at Level 48 by a dragon
wyjasnien nie trzeba dawac........... |
Gratz Szaskaldziku może jak naprawie kompa dalej poexplorujemy tombki :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |