![]() |
Ja mam 17 lvlek skille 64\64 i trenie do 70\70 zanim pewnie do expie do 70\70 wpadnom mi 2 lvlel albo nawet i 3
|
Kawał solidnej roboty! Dużo mi to pomogło (na początku stałem tylko jak taki pacan i sie przyglądałem jak mnie leją) 8o Naprawdę super!
P.S. W przybliżonym czasie awansowania skille są wypisane tylko do 110. To jest maksymalny poziom skilli? P.S.2 Czy to normalne, że z shieldingu 48 do 49 skill szedł 1,5h?? :confused: |
Mam teraz 14lvl, skills 51/50. Trenił będę do około 60/60(i 4mlvl, aby spróbować zblokować draga na ~20-25lvlu), później troche poexpie do 20-25lvla i dalej trening.
@up: To zależy od wydajności treningu. Ja z 49 na 50 robiłem około 80min(1h 20min). Aby Ci czas szybko mijał, zmniejsz sobie okno Tibii(na połowe ekranu), a na drugiej połowie rób inne rzeczy(np. czytaj forum, gadaj na gg, pisz zadanie, ucz się - zerkaj co chwile na ekran, aby zmienić rota lub walnać utevo luxa :) ). Pozdrawiam! |
Witam. Mam knighta 18 lvl, skille 53.52. Sprzet plate set, dwarvenka dark helmet scarf i buty. Jakbym chciał skillować ze slimem, jakie powinienem mieć skille, zeby mocno mnie nie jechal? I z jakiej powinienem broni walic(wale do axe)? I czy na treningu ze slimem beda mi schodzily UH?
|
SIEMA WSZYSCY UŻYTKOWNICY FORUM !!
Mam takie pytanka: mam knighta :crusader: i mam skile 44/43 eq p-set scimitar soldier helmet dark shild lv 10 mlv 2 i narazie skiluje na dwarfach na czym mam dalej skilować do jakich skili i na czym mam skilować na wyższych skilach i lv jastem mieszkańcem carlin na serverze pacera (NoN-PvP).a po za tym będe rzygał i srał treningiem dopuki nie nabije 75/75 conajmniej :evul: :cup: ;) :) |
ej jak mam 7 lvl i jestem sorciem to na czym moge expic ??
|
Cytuj:
Na mino,rotwormach,szkieletach,orkach(spearmanach,zwy klych) I oczywiscie na trolach :) _______________________________ Thx za poradnik . Pozdro All. |
[quote=Masterek Danio]Na mino,rotwormach,szkieletach,orkach(spearmanach,zwy klych)
I oczywiscie na trolach :) i oczywiście sorcem sie nie expi bo to nie ma sens:) znacie może jakieś dobre miejsca do trenowania na serverze no pvp?? bo w kopalni nie potrenuje, zawsze ktos przyjdzie i mi zabije te dwarfy ;( |
Cytuj:
|
raczej nic nie da to że napisze że to mój potwór i że trenuje, bo ja akurat gram na no pvp i nic nikomu nie zrobie;/a więc jedyne rozwiązanie to znaleźć miejsce gdzie nikt nie chodzi...
|
Raynold, myślę że gdy się ma 3 potworki to shielding szybciej leci. Dlaczego?
Ponieważ jak ma sie dwa to czasami jedne podanie na shield drugi na arm, a jak się ma trzeciego to ten trzeci zazwyczaj wezmie na shielda. Więc tak szybciej rośnie. Czyż niemam racji?! Albo coś poplątałeś z czasem robienia skilli, albo ja coś nie tak trenie. Mi schodzi na zrobienie jednego sworda ponad 4h ?! |
Zgadzam sie!!
Wiesz zfadzam sie z toba calkowicie dobry poradnik dla początkujących i nietylko sam gram w tibie 4 lata i moj najwiekszy sukces to 120 lvl paladin Aldora nick:( Mevar ) . Skile to podstawa dla Palladyna i Knighta mozesz miec 150 lvl i skile 50/50 a 30 lvl bedzie mial 70/70 i wlasciwie nie masz szans moze duza ilosc hp cie uratuje.
Co to gadac :) zgadzam sie z tobą . |
Siemka mam pytanie, mianowicie:
Jestem Kinghtem mam 25 lvl i skille 65/65 w swordzie, eq mam calkiem niezle mi sie wydaje (tzn Crown Armor, Knight Legsy, Warrior Helmet, Dragon Shield i Fire Sword) i sie zastanawiam czy udalo by mi sie solowac Dragona bez wiekrzych strat materialnych (o UHy chodzi)... PZDR -------------------------------------------------------------------------- No wiec doszlo do spotkania pomiedzy mna a dragonem:D 20:17 You lose 130 hitpoints due to an attack by a dragon. Zabilem go bylo ciezej niz sie spodziewalem poszlo mi 9 uhow a zlootowalem cale 2 gp:D |
Hehe
Chłopie żeby pokonsć dragona trzeba go znac potrzebne sa 3 umiejetnosci.
1.Nie można stać mu na pysku ponieważ wali bardzo mocno wtedy z gfb. 2.Najlepiej jak sie obruci do ciebie pyskiem to nie uciekac tylko biegac na okolo niego. 3.Dobry equipc i skile grubbbo po 65/65. (Knight , Palladyn) Takim sposob naprzyklad ja konam dragona z 2 uhami. |
chcialo ci sie pisac
|
Czlowieku WIelkie GZ and Thx!
Bardzo ci dziekuje i Gratuluje tego Poradnika,Pomogl mi strasznie,i do tego jest Wyjefajny!!!!!!!!!!!Thx very Thx Czlowieku =*
|
A jak coś bedzie mie atakowalo a ja nic nie bede robil to shielding urosnie ??
|
Cytuj:
2.Po co biegac w kolo dragona jak mozna spokojnie ustawic sie kratke wyzej od miejsca w ktore skierowany jest pysk dragona( po przekatnej jego pyska) co daje dodatkowa chwile na reakcje w chwili gdy smok zechce stanoc z toba pyskiem w twarz, poniewarz bedzie musial najpierw posunac sie jeden sqm w gore lub w bok... |
Cytuj:
I dobra rada: przeczytaj dokladnie pierwszego posta tego topicu ;) |
??
Jeśli chodzi o poradnik to zajbisty ale mam jeszce jedno pytanie jak zostac uprawnionym do pisania na forum(tworzenia tematow, poradnikow) MSG ME FAST!! A jesli ktos wie kiedy ne world to tez niech pisze na gg 5454695 :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |