Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje o nowym update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71194)

Norf 01-04-2006 13:57

:s

Jeżeli to nie Prima-Aprilis to 60% graczy odejdzie mam nadzieje ze im na dobre nie od...... Kazden update z koleji jest coraz gorszy n/cX(

Mati the Knight 01-04-2006 13:59

oby. To musi byc Prima Aprilis! Przecież tak to sie bedzie mniej grało i mniej expa zarabialo! :(

Palek Demon 01-04-2006 14:00

TO ŻART NA 100%

Jeżeli nie W H***j i jesczze wiencej osob skonczy gre Najjz FAKE :PP

Hybryda 01-04-2006 14:00

sądząc po obrazkach to ten update niewiele zmieni.....bardzo niewiele...tylko nowe krainy,spodziewałem sie ciekawych grafik itp

Hybryda 01-04-2006 14:00

sądząc po obrazkach to ten update niewiele zmieni.....bardzo niewiele...tylko nowe krainy,spodziewałem sie ciekawych grafik itp

$arevok 01-04-2006 14:02

przecież to napewno PRIMA APRILIS!!!
po pierwsze nic o tym nie pisze na tibia.com ani na tibianews.net
po drugie w tamtym roku też był podobny news na PRIMA APRILIS i tez wiele osub sie nabrało...

Xyrax Knight 01-04-2006 14:02

omg omg omg......... jak ja przeciętnie na gsach siedze od 3-6 godzin zależy od schoterów.... jak tak bedzie to ja w 100% bende robił Cya Tibia forever:cygaro:

Hellraiser 01-04-2006 14:02

To Prima Aprilis na kazdej stronie polecanej przez CipSoft, są takieżarty tylko że o innej tematyce tu cytuje ...

and knights with magic level 8 today should be able to shoot SDs - z tibianews.

In Rookgaard, characters that can’t find the Oracle on their own will be automatically sent to main at level 10 "Czyli Sunrise bye, bye please :P" -
tibianews.

Dałem tylko 2, by tylko przytoczyc różnice :D, Jestem juz pewny ze to Fake

PRIMA APRILIS R0X :D, A juz myslalem ze nie zagram na "ns" na wakacje :P

Miłosz 01-04-2006 14:04

Niewiem jak u was ale dla mnie scriny z otsa i przyklejony ogień z burning hearta niewystarczą by wcisnąc mi kit o update...

Garget 01-04-2006 14:10

prima aprilis jak co roku :p

Gafi 01-04-2006 14:12

Jak wprowadza ten system z graniem tylko przez x czasu to ich chyba ********. Glupi pomysl wymyslily mogli znalesc milion lepszych rozwiazan.

Anum 01-04-2006 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser
To Prima Aprilis na kazdej stronie polecanej przez CipSoft, są takieżarty tylko że o innej tematyce tu cytuje ...

and knights with magic level 8 today should be able to shoot SDs - z tibianews.

In Rookgaard, characters that can’t find the Oracle on their own will be automatically sent to main at level 10 "Czyli Sunrise bye, bye please :P" -
tibianews.

Dałem tylko 2, by tylko przytoczyc różnice :D, Jestem juz pewny ze to Fake

PRIMA APRILIS R0X :D, A juz myslalem ze nie zagram na "ns" na wakacje :P

Brawo dla tego pana to samo chciałem powiedzieć :).

Dako19 01-04-2006 14:16

lol 3 godzinki i juz pg? LuL xD

Gratul 01-04-2006 14:19

omfg

Dlaczego wiekszość z was zachwouje sie jak tumany. Przeciez macie w przynajmneij 7% postow przedstwione dowody na to ze jest to wszystko jednym wielkim mamy Cie a i tak po tym postujecie ze "to jest fake !!... ale jak to nie jest fake..." przestancie pisac te durne posty o tym ile to % nie przestanie grac i "SZCZEGÓLNIE JA!" nie dawajcie dotkÓrkowi postow do zabawy i tak juz wystarczajaco sie usmiał. i Tak szczerze to wyszło na to ze kazdy kto dal sie wychOOjać to noob i ma gówniane pojecie o Tibii. ;]

RaHak 01-04-2006 14:21

BUAHAHAH dobry joke Drom :> przeciez na tibia.com nie ma zadnego nowego newsa ^^ bo tak czy siak zanim sie news znajdzie tu to musi byc na tibia.com ^^ no chyba ze to jest np. news o nowym modku czy cos ^^ GZ za Joka

Seru :] 01-04-2006 14:23

Oby to by żart..

weviz 01-04-2006 14:24

Ja myśle że jak wprowadza anty-PG 1/2 60 lvl + odejdzie ^^ hunty bedą trwały góra 2.5 godziny licząc jescze przygotowanie to będzie 2 godziny huntu hmm..... wylootuje ktos e plate z demona w 2 godziny ??!! Ceny wszystkich itemków pujdą masakrycznie do góry więc jak wprowadzą te anty-pg powiem 1 ..... SAJONARA TIBIO

Skenone 01-04-2006 14:27

Czy wy nie widzicie że was w konia robią? Jeszcze żaden mod sie nie wypowiedzial, pewnie siedzą i gniją z was.

Gratul 01-04-2006 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez weviz
Ja myśle że jak wprowadza anty-PG 1/2 60 lvl + odejdzie ^^ hunty bedą trwały góra 2.5 godziny licząc jescze przygotowanie to będzie 2 godziny huntu hmm..... wylootuje ktos e plate z demona w 2 godziny ??!! Ceny wszystkich itemków pujdą masakrycznie do góry więc jak wprowadzą te anty-pg powiem 1 ..... SAJONARA TIBIO

Ok. Nie bede dalej walił grochem o sciane , róbcie z siebie posmiewisko...

chesek 01-04-2006 14:31

Hehe, mi się to podoba. Wprawdzie już nie gram, ale po przeczytaniu news'a naszła mnie chęć na grę. Nie grałem/nie będę grać cały dzień, więc system pg mi odpowiada. : )
Jednak, iż news został napisany 1 kwietnia, nie wszystko bierzemy na serio. :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42.