![]() |
Faaaaaaaajne xD
Kiedy nastepna czesc? Spiesz sie, plz!!! |
Swietny fake 10/10 tylko szkoda ze niedlkugo koniec;/ ale mam nadzieje ze dalej biedziesz robic fake i nastepne bedo leprze od tego
|
super fake kiedy nastepna czesc??
|
CHCEMY WIĘCEJ! CHCEMY WIĘCEJ! CHCEMY WIĘCEJ! NEEEXT!!! 8o 8o 8o
|
ty łobuzie, zupełnie jak w brazylijskich telenowelach! Trzeba obejrzeć następny odcinek. Chcę więcej!
|
More, More, More!!! Ja Chcę More!! More, More!!!
|
Uspokujcie się!
Przecież on wam nie zrobi nowego odcinka pstyknięciem palca!X( Masz bardzo dobry fake! 10\10 |
robisz bardzo dobre fake czemu jeszcze niema nastepnej czesci?
|
Suuper. daje ci 11/10 :)8o
czekam na next party Nadchodzi :2handed: Kula Czasu :2handed: |
No normalnie cod,miod i orzeszki.Bravo za pomyslowosc bravo za fabule i inne bajery :p Myśle że będziez kims w życiu!:) :p :] :D :D
|
;)
Bardzo ładna grafika. Widać, że nie są to proste przeróbki w paincie. Na początku dialogi były marne, ale z czasem stały się ładniejsze. Czekam na XI cześć ;)
|
next blax blax blax 10/10
|
następne - plx , plx , plx , plx , a i bym zapomniał .... PLX ;(
|
Ocena jak zawsze 10/10. Niestety fake sie kończy ;(. Ale wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć. CZekam na kolejną i niestety ostatnią część.
|
Ale dlaczego ma sie konczyc ? Usmiercisz wszytskich bohaterów ? xD A co do fake'a to zajebisty - 13,865/13,865 xD
|
Przynajmniej na informatyce mogę obejrzeć ten fake! Glaves to chyba najlepszy fake na całym forum :P. Rób bo będa rozruchy :D.
10/10 |
Ale nie spamujcie tak, bligxz?
|
A więc powiem Ci to tak 100/10
Zaczełem czytać ten fake jak dopiero 1 odcinek powstał I szczerze od tamtego razu codziennie patrze czy jest next part Bravo dla Glavesa (Fake Mastera) :D |
Znakomite! I szkoda ze sie juz konczy...
To chyba pierwszy taki dobry fake który sie jakos konczy. 10/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |