Lotarkilla |
09-05-2006 23:01 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
nieczaje czemu mowisz na swoja stara ze jest larwa byc moze dlatego ze pracuje nocami na autostradach :) a jak wraca to leje ciebie :) szkole zkonczyles bo cie bili. Dostane bana to dostane :)
btw. jestes Ciotą bo płacisz w grze za wolnosc zalosne psie
|
Twoje argumenty,próby ,,docinania mi" opierają sie o poziom podwórkowy zachaczający o piaskowinice.Naprawde nie wiem co Tobie odpisać , bo faktycznie bardziej już twej prymitywności nie moge udowodnić, bo już ukazałeś ją nadzwyczaj wyraziście.Z każdym kolejnym postem, mimo iż wiele osób mówiło Tobie iż robisz z siebie coraz to większego clowna, nadal kontynuujesz ten proceder.Cóż może to kogoś dziwić czemu nadal brnę głębiej w walke z naszym clownem forumowym , ale bawi mnie to i z niecrirpiwością , za każdym razem oczekuje jego odpowiedzi.Niekiedy są niemal lepsze niż internetowe servisy z śmiesznymi filmikami i zapewniają sporą dawkę smiechu.A jeśli dostaniesz bana to...hmmm będzie mi Ciebie brakowało :) .Tak na marginesie, nie wiem Cwany na ilu servach grałeś wcześniej ale paymenty wojenne po przegranej wojnie to część tej gry.Tak czy inaczej jest to lepsze niż uciekanie od walczących kolegów a za ich plecami smianie sie z ich deadów etc.Tak czy inaczej pragne również poinformować twoją osobę iż 200k które zaplaciłem zawierało zapłate za członków mojej tibiowej rodziny , nie za mnie .Jeśli masz jeszcze jakieś argumenty pisz śmiało , chętnie je obale i zrobie z Ciebie jeszcze większego durnia, jesli można oczywiście.Lecz znam na tyle twoją osobę iż wiem że drzemią w Tobie niewyczerpane pokłady głupoty aby zabawiać mnie przez najbliższe tygodnie:)
|