Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Section Eight & Rederiet (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73507)

Marczio 19-05-2006 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xahiv
bump ?

scroop na prezydenta :<

o.0 wizytacja

Maradox 20-05-2006 14:03

Śmieszne te wasze Wypowiedzi ;]

Jahakka 20-05-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maradox

"Ludzie zauwaznie mnie!!!!, Robie z siebie debila!!!!! PINGWINY UMIA LATAC" XD

sir Tifejo 20-05-2006 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maradox

Za to Twoja wypowiedz jest cholernie powazna i na temat:/

Fiołek! 21-05-2006 00:35

A co do wojny ciekawe czy Red~ teraz bedzie chciało Open battle gdy jest ich mniej... :p

ps. starczy tych off-topow

overshit 21-05-2006 01:32

@fiol
wez teraz retarded to tylko placic moze... ale mam nadzieje ze poprostu opuszcza selene i bedzie mniej syfu
mam tez cicha nadzieje ze s8 weznie sie za unicrona i xenice bo na miejscu tamtych nowe ciecie wyrastaja i mysla ze wszystko im wolno

Marczio 21-05-2006 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez overshit
@fiol
wez teraz retarded to tylko placic moze... ale mam nadzieje ze poprostu opuszcza selene i bedzie mniej syfu
mam tez cicha nadzieje ze s8 weznie sie za unicrona i xenice bo na miejscu tamtych nowe ciecie wyrastaja i mysla ze wszystko im wolno

najpierw popraw siebie a potem mysl o "wywalaniu syfu" bo jak narazie tylko kompromitujesz siebie. O placeniu nie ma mowy tyle ci powiem, teraz zostala sie tylko garstka ludzi ktorzy sie nie boja padac i sa gotowi sie poswiecic w tej wojnie.

overshit 21-05-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
najpierw popraw siebie a potem mysl o "wywalaniu syfu" bo jak narazie tylko kompromitujesz siebie. O placeniu nie ma mowy tyle ci powiem, teraz zostala sie tylko garstka ludzi ktorzy sie nie boja padac i sa gotowi sie poswiecic w tej wojnie.

skoro nie boja sie padac i sa gotowi poswiecic sie to dlaczego nie walcza tylko w pz siedza?

nigdy nikogo nie zabilem bo nie mialem kasy na runy, staram sie szanowac kazdego bez wzgledu na lvl. Skad mozesz wiedziec kim ja jestem? jestem bee bo nie toleruje skur*synstwa? i chcialbym zeby kazdy mogl expic w spokoju? jak lubisz tak pkowac to dlaczego nie podbijesz jakiegos swiata pvp enforced?

Dudex 21-05-2006 20:21

Cytuj:

Slash'Qu has paid for his freedom.

Enjoy it, Olle......
hmm wyglada ze juz jest po wojnie :o

Fiołek! 21-05-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dudex
hmm wyglada ze juz jest po wojnie :o

ciekawe...^^ od poczatku mowilem ze nic nie zmieni ta wojna ale mam nadzieje ze sie myle, pozostaje czekać B) na ruchy s8 bo chyba nie po to sie wywołuje sie wojny (chodzi mi o obie strony) zeby na koncu padły paymenty i wszytko wraca "do normy"

sir Tifejo 21-05-2006 23:22

A ja i tak obstaje przy swoim, Garm, Qu etc dogadali sie badz dogadaja sie z S8, i wszystko wroci do normy. Po wojnie (w zasadzie to juz:P) powstanie 1-2 gildie ktore dalej beda robic PA itp, w ktorej bedzie wiekszosc czlonkow S8 + paru z RR.
/Shame on slash:/

Swoja droga Xari tez zaplacil (a szkoda, za jego Anglielski to mu sie dozywotni hunt nalezy:/). A taki byl cfaniak, zobaczymy kto i kiedy bedzie placil itp ;).

overshit 22-05-2006 20:37

ktos tam pisal ze retarded nie bedzie placic tylko walczyc do konca bo jest gotowa padac, a tu w guildi zostal alphon xait i same low lvle...

Marczio 23-05-2006 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez overshit
ktos tam pisal ze retarded nie bedzie placic tylko walczyc do konca bo jest gotowa padac, a tu w guildi zostal alphon xait i same low lvle...

nic nowego ze niektorzy mysleli ze wojna bedzie latwa szybka wiec wejda do gildii i potem beda mieli plecy, potem poodchodzili bo nie dla nich wojna do konca

overshit 23-05-2006 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
nic nowego ze niektorzy mysleli ze wojna bedzie latwa szybka wiec wejda do gildii i potem beda mieli plecy, potem poodchodzili bo nie dla nich wojna do konca

ale ja mowie nie o kims tam tylko o np Qu czy ezekielu...

szelbisz 23-05-2006 18:31

Nawet Alfis się wykupił, ciekawe kiedy zaczną tego żałować :)

LarosFeleon 23-05-2006 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szelbisz
Nawet Alfis się wykupił, ciekawe kiedy zaczną tego żałować :)

Myslisz ze to niejest przemyslane?

overshit 23-05-2006 21:50

widac komus pareset k przeslonilo conieco i ma w dupie to co bedzie na selenie, widac wojna byla dla paymentow a nie lepszej seleny

szelbisz 24-05-2006 04:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LarosFeleon
Myslisz ze to niejest przemyslane?

nie wiem co planujecie więc tylko sobie gdybam :)

Jahakka 24-05-2006 20:17

@Laros~
Jak juz raczyles odwiedzic forum tibia.pl to dawaj jakies fotki na "Only selena" =p

Marczio 24-05-2006 20:19

bezsens Alfis i tak sam nic nie zrobi a jak zabije nieodpowiednia osobe ktora sie poskarzy na forum to i tak s8 mu sie dobierze do dupy, szkoda kasy dla takich low~~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43.