![]() |
@UP
No nie wiem czy placila.:baby: @Raul Taaa?? Ale ktos tym graczom Realu podaje >.< |
Buehehehehe macie swoich mistrzow swiata ;- ))) Portugalia pojedzie jeszcze Anglie... zobaczycie ;)
|
Życzę im powodzenia w dalszej grze z tyloma kartkami :/
|
zbieram na telebilmy na stadiony dla ślepych s*****eli (3 czy 4 arbitrów)?
ale mecz mi sie podobal |
Cytuj:
A juz jutro mecz Brazylia : Ghana :) Obstawiamy wyniki? Ja 3 : 2 dla Ghany. |
Cytuj:
|
@By$iu
Brasil vs Ghana 3 : 2 Wiem, że Ghana w porównaniu do br? gra o wiele lepiej, ale mimo sysko, wierzę, że Brazooka! się bawią poprostu. Doszedłem do takiego wniosku mniej więcej wtedy, gdy oglądałem mecz Ronaldo i spółki z Japończykami. I teraz mi się nasuwa takie pytanie, mianowicie, też Wam się tak zdaje/macie takie przekonanie, że te 'wielkie drużyny Południowej Ameryki' (Argentyna i Brazylia) grają dobrze tylko z zespołami o wiele słabszymi od siebie?:P W wypadku Argentyny była to Serbia i Czarnogóra, a w wypadku Brazylii Japonia. Pozdrawiam, |
Cytuj:
|
Ta... Ghana nie przejdzie dzisiaj Brazylii, o to sie nie martw. Kogo wielkiego pokonala Ghana? Wiadomo, Brazylia tez nikogo wielkiego, ale celem minimum dla Brazylii jest zapewne cwierc/polfinal a dla Ghany? sami sobie odpowiedzcie ;)
|
Dzisiaj zobaczycie jak Włosi rozwalają Australijczyków;) . Teraz to własnie włoska ekipa jest moim faworytem i mam nadzieje ze dzisiaj zobaczymy ładny mecz w ich wykonaniu
|
@By$io
2:1 dla Ghany. Cytuj:
A spojrz na mecz Realu. Dziadki ledwo graja. Cassilas musi ciagle bronic bo obrona siada. :( I on broni,broni,broni, puscza, broni,broni,broni,puszcza itd. :( |
Cytuj:
A mundial wygra Hiszpania ! |
Cytuj:
Ad. Włochów... Na moje mogą odpaść. Spośród Makaroniarzy przepadam tylko za Gatusso i "Pippo", reszta to jednak drużyna chamów i buców. :S |
@up Zgadzam sie... widzieliscie ten wysymulowany faul przez Grosso? Jebany symulant ;/ a liczylem na Australie, no coz... ogolnie ten mundial to jedno wielkie gowno, pelno bledow i kompromitacji...
|
Cytuj:
Szkoda Australijczykow, nalezalo im sie. Wlochow nie lubie. |
Cytuj:
Edit: Jak ktoś ma linka do filmiku z tym "faulem" to niech żuci na tutaj albo na PW. Będe wdzięczny :) |
Ciekawsze fragmenty meczów sa na oficjalnej stronie mistrzostw, ale Włochy -Australia jeszcze nie ma.
Edit: Niestety tej sytuacji nie ma. A szkoda... |
Cytuj:
|
@up za blokowanie pola to raczej nie faul :P a Grosso poprostu wbiegl na australijczyka i rzucil sie na ziemie ;/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15. |